Şimdi Ara

Sivilce izleri icin Acnelyse kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sivilce izleri icin doktora gittim bunu verdi kullanan varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Roaccutane kullanmistim iz var gecirir mi ya da baska bir sey bilen var mi cildiyeye gitmek istemiyorum daha :\

• Ben kullandım geçiriyor merak etme sadece rengini açıyor izleri geçiriyor soyuyor derisini. gerçekten kullanınca göreceksin faydasıni. izlerin olduğu bölgeye sur 3. Gün sonunda soyulduğunu göreceksin 4-5 ye olabilir cilt tipine bağlı daha erken de olabilir. ben günde bir kere gece surmezdi. aklıma geldikçe gün içinde 3-4 kere surdugum olurdu zararı yok yani

• quote:

Orijinalden alıntı: samanikkadin

Ben kullandım geçiriyor merak etme sadece rengini açıyor izleri geçiriyor soyuyor derisini. gerçekten kullanınca göreceksin faydasıni. izlerin olduğu bölgeye sur 3. Gün sonunda soyulduğunu göreceksin 4-5 ye olabilir cilt tipine bağlı daha erken de olabilir. ben günde bir kere gece surmezdi. aklıma geldikçe gün içinde 3-4 kere surdugum olurdu zararı yok yani

Kipkirmizi oldu ilk gunden nasil gunde 3 4 defa suruyosun ben bi hafta beklemeyi dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ya12

quote:

Ben kullandım geçiriyor merak etme sadece rengini açıyor izleri geçiriyor soyuyor derisini. gerçekten kullanınca göreceksin faydasıni. izlerin olduğu bölgeye sur 3. Gün sonunda soyulduğunu göreceksin 4-5 ye olabilir cilt tipine bağlı daha erken de olabilir. ben günde bir kere gece surmezdi. aklıma geldikçe gün içinde 3-4 kere surdugum olurdu zararı yok yani

Kipkirmizi oldu ilk gunden nasil gunde 3 4 defa suruyosun ben bi hafta beklemeyi dusunuyorum

Yüzünün her yerine mi sürdün sen? Demek ki cildin Hassas o kremin yanında birde cleocsin-t verirler hiç bir şey olmaz kasinti filan yapabilir gayet normaldir. diğer günler cildin alışacaktır. soğuk suyla yika suratını arada soğutucu etki yapsin. sıcak suyu acidir nemlendir arada cildini suratinin yanması kaşınması normal

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ya12

quote:

Yüzünün her yerine mi sürdün sen? Demek ki cildin Hassas o kremin yanında birde cleocsin-t verirler hiç bir şey olmaz kasinti filan yapabilir gayet normaldir. diğer günler cildin alışacaktır. soğuk suyla yika suratını arada soğutucu etki yapsin. sıcak suyu acidir nemlendir arada cildini suratinin yanması kaşınması normal

Cleocin t sivilcelere suruyorum acnelyse izlere

• Sivilceler icin cleocin t aknefloks ve acnemix kullanıyorum 1 ayda hepsi yok oldu. İzler icinde doğal maske yapiyorum doktora gitmek istemiyorum bıktım artık

• Cok surme ben fazla surfum yanik oldu omun icinde ayri krem kullandim

• quote:

Orijinalden alıntı: nickki minaj

Cok surme ben fazla surfum yanik oldu omun icinde ayri krem kullandim

Benimde kizardi bepanthol aldim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.