Şimdi Ara

Sivilce izleri Lazerle sildirme hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu konuda bilgisi olan yada daha önce yaptırmış olan var mı? Yazin yaptırmayı düşünüyorum,yüzümün özellikle sağ tarafında uzun süredir baya sivilce izi var ve geçmiyor.Maliyeti nasıl memmun kalma oranı nasıl lütfen bilgi verir misiniz?

Edit:Ve hepsi sivilce izi olmayabilir kırmızı lekeler de var elimi yüzüme cok götürmemden dolayı oldu sanırım,bi ara yanağımdaki tüyleri hep elimle koparıyodum

Yani direk leke tedavisi diye mi geçiyor bu?Sivilce izlerini ve lekeleri aynı lazerle alır götürür mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbiSnickers -- 18 Mayıs 2017; 15:17:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha sendekilerin ne olduğundan emin değilsin gidip bir doktora sor işte her türlü gitmicek misin zaten?
  • bankacı arkadaşım yüzü delik deşikti 7000 tl baydı senaslarına yani %-40 50 hafifledi anca yine tam çöüm değil diyebirim ama yazın olmaz onu geç güneşe çıkmıycan...
    Sivilce izleri Lazerle sildirme hakkında

akne izi bu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Mayıs 2017; 15:32:58 >
  • Benimki boyle degil kırmızı leke seklinde hepsi

• quote:

Orijinalden alıntı: AlbiSnickers

Benimki boyle degil kırmızı leke seklinde hepsi

yaş kaç ergensen daha bekle 23+ gibi olur zaten lazer pahaldırda..senin akne lekesi gibi sen peeling yaptır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

quote:

Orijinalden alıntı: AlbiSnickers

Benimki boyle degil kırmızı leke seklinde hepsi

yaş kaç ergensen daha bekle 23+ gibi olur zaten lazer pahaldırda..senin akne lekesi gibi sen peeling yaptır...

21 yaşıma girdim gecen hafta,delik deşik değil benim ki daha cok kırmızı leke falan var boyle akne izi cok az,bi seyler sürsem gecer mi?
    Az sayıda değil, rahatsiz edecek boyutta ve sayida

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbiSnickers -- 18 Mayıs 2017; 15:53:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sivilce izleri nasıl gecer
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.