Şimdi Ara

SİVİLCE KORKUSU OLMADAN ÇEKİRDEK-CİPS VB YİYENLERE HAYRANIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
8.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: The Time Lord

quote:

Orijinalden alıntı: CooperLoL

Göz bozulmasının bilgisayara televizyona bakmakla alakası yok istersen bütün gün bak

çok ışıkta veya çok yakına bakarken bozulur. yani var.

Hocam merhaba , arkasi karanlikken bilgisayar veya isikli birseye yani televizyona bakarsaniz gecici korluk veya gozleriniz bozulabilir.Televizyonda doktor soylemisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzman cildiye doktor 2 haftalık tedavim süresince burger tarzii ve kızartma yi yemememi süt ürünlerini az miktada tüketmemi söylemişti oyüzden alakası var
    yok diyenler için
  • quote:

Orijinalden alıntı: racyrocq

uzman cildiye doktor 2 haftalık tedavim süresince burger tarzii ve kızartma yi yemememi süt ürünlerini az miktada tüketmemi söylemişti oyüzden alakası var
    yok diyenler için

hangi ilaç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sydro

İlacı kullanırken dudaklarım çok kurudu. Son aylarda kolumda soyulmalar oldu. Burnum kanamadı ama arkadaşlarımın zaman zaman kanadı.
    3 arkadaş (bende dahil olmak üzere) tertemiz suratlarımız oldu. Sivilcelerin geçmesi senin sivilcelerine bağlı ama en kral sivilceli suratın bile olsa max 7-8 ay sürer. Bir de sağlam mg kullanırsan belki 5-6 belki dahada kısa sürede biter ama mg'yi günlük fazla alma çok yorar hocam :)

75 kiloyum, 50 mg alıyorum, 3. ayım bitti. Sivilceler söndü ama kızarıklık gibi kaldı, bebeksi değil yani. Tedavi sonunda cildim pürüssüz hale gelecek mi yoksa şimdiki gibi mi kalacak onu merak ediyorum, inşallah insanların dediği gibi alttan deri çıkar bebeksi yüzüm olur
  • The Time Lord kullanıcısına yanıt
    isotrexin bide bi tane antibiyotik vermişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sydro

Yemekle alakası yokta, vücut tipiyle alakası var hocam.
    Vücudun yağlı ise ufak bir yağlı gıda da sivilcen çıkar.
    Vücudun bebek poposu gibi temizse 10 kilo çekirde-cips tüket yine bana mısın demez.

Yine aynı şekilde miyop gözlere gelelim.
    Genetik olarak anne-baba'da varsa ve sende miyopsan istersen 10 tane gözlükle takın yine o gözlerin büyüyeceği varsa büyür.
    Temiz gözlere gelecek olursak anne-baba temizdir, hiç gözleri bozulmaz. Diyelim bozuldu 1 dereceyi geçmez gözleri.. Ve istediği kadar saatlerce bilgisayara, telefona, elektronik aletlere bakabilir..

Doçent falan mı söylemiş hocam.

Yağlı yemek karaciğerde yağlanma yapacagı için deridede yağ yapar . Zoretanin gibi sivilce ilaçlar karaciğeri düzenlediği için sivilce çıkmaz derinizde kurur

• Göz bozulmama olayı genetik bence.

• Abartmıyorum geçen gün diyete başlayacağım için son bi jübile yaparak tam 6 paket 2.75 TL'lik cips yedim ve sivilce çıkmadı.Genetik mi bilmiyorum ama ben de çok nadir çıkıyor
  • bende 3 ay önce biten bi aknetrent tedavisine başlamıştım, açıkçası şu an hiç sakınmıyorum istediğimi yiyiorum ve hiçbir etki yok, yüzümde sivilce olduğunu sivilcenin nasıl bişey olduğunu unuttum.

Umarım sonum fena olmaz

• bilgisayarla veya dış etkenlerle göz bozulmasının uzaktan yakından alakası yok.
  • Sydro kullanıcısına yanıt
    Benim bi arkadas var sınıfta yanımda oturuyor ailesi disiplinli günde 1 maksimum 2 saat oturuyo. Bazen diyo knk tahta gözükmüyo hoca mi küçük yazıyor. Benim hayatım pcde geçiyor birsey yok. Doktora gittim Kuzenimle birlikte. Çocuk pc vs kullanmaz 0.75 gözlük verdi bana sağlıklı dedi. Nasıl oluyo anlamadim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Roaccutane kullandım 7 ay.Mart ayında bitti.Çekirdek kola yaparken 2 litre kola 2 paketde çekirdek yedim.Nokta kadar ufacık bir şey çıktı sadece burnumda.Sivilce bile değil ve ertesi gün gitti Artık hiç sivilcem yok çok iyi hissettiriyor bu insana gerçekten
  • yiyeceklerin sivilceyle doğrudan alakası yoktur. bu bilimsel bir bilgidir. dolaylı yoldan etkisi vardır. bu etki de çok çok abartmadığınız sürece ortaya çıkmaz. etkisi yok denilecek kadar azdır. istediğiniz gibi çekirdek cips yiyebilirsiniz. yeterki bunu düzen haline getirmeyin. öyle bir kere abandım ertesi gün sivilce çıktı diye bir şey yok.
  • Astigmatım 12 senedir bilgisayar 8 senedir gözlük kullanıyorum.Gözlerim doğuştan bozuk.Bilgisayarı çok kullandığım (günde 10-12 saat) dönemle az hatta hiç kullanmadığım dönemler arasında gözlük numarası ilerlemesinde herhangi bir fark olmuyor.

• benimde aknelerim var maalesef ve geçmiyor nedense. vücut yağlı saç 2.güne yağlanıyor doktora gidicem artık ne veriyosa versin tek tük derken gider derken hiç biri gitmiyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.