Şimdi Ara

Sivilceler Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yüzümde çok fazla sivilce olmamasına rağmen genede vardı hele burun kısmında birisi bitiyor hemen diğeri baş gösteriyordu en sonunda bir dermatoloji doktoruna gittim ve bana Imex Syndet adlı sabunu almamı söyledi eczanelerde satılıyor arkadaşlar 15-20TL arası ilden ile değişiyor arkadaşıma 28TL ye satmışlar orası ayrı tabi neyse bu sabunu 4gündür kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederm hem cildi kurutmuyor hassas cildler için uygun cildinizin yağ dengesini ayarlıyor porları açıyor derinlemesine temizlik yapıyor ve hepsinin sonunda yüzünüzü yumsacık yapıyor ve bunun üstüne sivilceleri anında kurutmaya başlıyor sivilce yine çıkıyor fakat hepsi kurumuş olduğu için elimi attıgım anda kopuyor aylardır yüzümde kızarıklık olarak duran sivilcede kurumaya başladı günde 2 defa kullanıyorum siddet ile tavsiye ederim arkadaşlar çok faydasını görürüsünüz

• deneyeceğim umarım işe yarar ara ara burun çevresinde çıkıyor bende de özellikle yağlı şeyler yedikten sonra...
  • Sabunla olucak iş değil sivilce varsa 6 ay roac kullanıcaksın kökten çözüm
  • Roacın zararlarını okuyun ondan sonra kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pislix

Roacın zararlarını okuyun ondan sonra kullanın

Kurtulmak isteyen katlanıcak nabalım
  • imex merhem seklinde var bana onu vermisti.cok işe yariyyor.
  • Asılın geçer
  • Az asilirsaniz bunlara gerek kalmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre.cetin

Az asilirsaniz bunlara gerek kalmaz.

Şimdi bana bunun sivilce çıkması ile ilgili bilimsel bir bağlantısı açıkla bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deagles48

quote:

Orijinalden alıntı: Emre.cetin

Az asilirsaniz bunlara gerek kalmaz.

Şimdi bana bunun sivilce çıkması ile ilgili bilimsel bir bağlantısı açıkla bakalım

ewt söyle
  • Ben onun hem sabununu hem kremini kullanmaya başladım, acayip işe yarıyor, ama kremi medine fakiri gibi avuç avuç sürmeyin hafif sürün la
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Commune

quote:

Orijinalden alıntı: Pislix

Roacın zararlarını okuyun ondan sonra kullanın

Kurtulmak isteyen katlanıcak nabalım

Bende okadar yoğun bi sivilce istilası yoktu zaten ufak defek kısır döngüye girmiş sivilceler vardı nezaman olsam ertesi gün yenisi çıkıyordu burnumun önü kıp kırmızıydı artık bu arada bu sabunu bir arkadaşım tavsiye etmişti doktor ona kreminide vermiş ben kremini kullanmadığım halde 3-4 günden itibaren faydasını görmeye başladım bu arada ideal normal yük yıkama oranı günde 1-2 kezdir önceden sadece suyla günde 3-4 kez yıkadığımı bilirim hiç bir faydası olmamıştı tabi

• quote:

Sabunla olucak iş değil sivilce varsa 6 ay roac kullanıcaksın kökten çözüm

Kullandıktan sonra tekrar çıkmaya başlayanlar da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi

quote:

Sabunla olucak iş değil sivilce varsa 6 ay roac kullanıcaksın kökten çözüm

Kullandıktan sonra tekrar çıkmaya başlayanlar da var.

ben 1 sene çıkmadı yazın başında başladı ama öyle abartılı olmasada çıkıyor acayip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColDasHeLL -- 25 Ekim 2011; 1:19:24 >

• Sırtımda cıkıyo lan benimde. Suratı geçtim zaten, yaşta 23,5 7 senedir bırakmadılar yakamı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReLaKs

Sırtımda cıkıyo lan benimde. Suratı geçtim zaten, yaşta 23,5 7 senedir bırakmadılar yakamı.

yaş 18 4 senedir sırtımda var yüzde yok
  • Gozlemlerime dayanarak konusuyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.