Şimdi Ara

SİVİLCELERE ÇÖZÜM YOK MU ? :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar , ergenlik sivilcelerine cozum var mi lutfen paylasin herseyi denedim kukurtlu sabun , limon vb ama yine cikmaya devam ediyor yardiminizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• roaccutane.
  • Roaccutane
  • İyide yavrucum zaten ergenlik demek sivilce demek yani çok abartılı sivilcen varsa bir sıkıntı yok ama hastalıklı gibi duruyorsan git bir cildiyeye sana özel ilaç hazırlasınlar.
  • seba med sabun kullanıyorum memnunum dene derim
  • Normalden fazla boyuttaysa sabun falan hikaye. Antibiyotik tedavisine başlanır, doktora git o yüzden.
  • mserdark3 kullanıcısına yanıt
    Yağlı yemeyi kes imex sabun al günde ez az 3 kere kere yüzünü yıka sadece yüzünü başka bir yerini yıkamak için kullanma ne kadar çok yıkarsan o kadar iyi 2 haftada etkisini görürsün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • roaccutane
  • bak güzel kardesim yıllardır boğusuyorum ben bu dertle dinle beni

Sivilcelerim haddini aşmıstı Başladım roaccutane bende herneyse 3 ay kullandım evet sivilceleri bitiriyor fakat getirisi oldugu gıbı götürüsüde bir hayli fazla bende bundan dolayı bıraktım 3 aydır felan kullanmıyorum ne oldu şimdi diye sorarsan yağlarım tekrar günyüzüne çıktı buna bağlı olarak sivilcelerde çıktı.Yani roaccutane bana kalırsa en son çözüm olmalı hatta ileri derece değilse hiç olmamalı.Senın yapacagın iş cildi yağdan uzak tutmak olmalı ben şimdi tedavi olarak doğal şeylere yöneldi diyebilirim.Yosun maskesi ne başladım 2-3 günde bir uygulamaya başlıcam eğer güzel bir sonuc alırsam seni bundan haberdar ederim haa bu arada

sivex , cleocin t , roaccutane , benzamıycın vs gibi bir sürü ilaç geçmişim var artık doğal olana yöneldim bunlardan hiç hayır yok inan

• Roaccutane
  • Ne roaccutane si be Yuh. Ergenlik sivilcesi onlar bendede var, biri gidiyor biri çıkıyor.

Roaccutane ye başlıyayım deme sakın. O ilaç suratı sivilceden görünmeyenler için.

Herkez de Roaccutane demiş. Bu kadar cahillik olmaz.

• Yok kardeş çözüm falan yok. Bütün kremler jeller losyonlar hikaye. Biraz azaltıyor ama geçirmiyor. Roaccutane'de 18 yaşından büyüksen yazmaz doktor zaten.
  • Roaccutane herkes bunu demişte bunu cildiye kontrolünde alman gerekir sana kan testi horman vs yapıyorlarda veriyorlar öyle gidip kullanma, bu ilacın kontrolsüz kullanımda kısırlık tehlikesini artırdığı felan yazıyordu bende de var, allah kısmet ederse bu ay sonu gider konusurum verirlerse bu ilacı kullanırız.
  • Sagolun hocam deneyecegim.

• Sebamed sabun (gunde 3 kere)
    Sivex jel (yatmadan once)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gıt cıldıyeye gorun kımsenın onerısını dınleme dotor boşa mı okmus o kadar yıl
  • Gano excel diye firma var onun sabunu var istersen bir araştır.2 tanesi 25 liraydı galiba
  • roaccutane

• flash tv de satılan deva krem her derde deva
  • ya sabun falan hikaya yıgıdım sakın antıbakterıyel sabun kullanma mıllet kendıne yazılan ılacları sana soylemıs onların derısıyle senınkı bır degıldır kullanma bazı arkadasların dedıgı gıbı cıldıyeye git yuzde yuz gecırmez ama bıraz hafıfletır o yuzden sıvılcelerınle barısık ol.hemen hap falan vermezler oyle bır yorunda var o ılerıkı sevıyede ve yan etkısı cok aylık tahlıl vermen gerek.losyon ve jellerle baslar doktor cok duzenlı kullanmalısın ılaclarını sevgılerle sağlıkçı bi abin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.