Şimdi Ara

Sivilcelerim Arttı Ne yapmalıyım ya da Ne yapmamalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşım ilerledikçe sivilcelerimin azaldıgını dusunuyordum ama artttııı Ne yapmalıyım var mı bı fıkrı olan?

• malum işin sıklığını azalt
  • Kuruyemiş hiç yeme.Ne zaman çekirdek falan yesem suratım mayın tarlasına dönüyor.
  • @:y4vuS:
    Mastr. konusunda haklı olabilirsin.

Bende de biraz çoğalmaya başladılar , ellemeyi bırak.

Aşırı derecede fazlaysa bir doktora git krem , sabun filan verir sanırım.
  • Nickinden de anlaşıldığı üzere, eline merağın fazla. Sivilcelerin yok olması için ilk önce elinle ilişkini bitirmelisin.
  • cildini kuru tutmalısın
    fazla 31 çekmemelisin
  • yağlı yeme ve sarfiyatı azalt
  • Masturbasyon ile sivilceler arasında bir bağ olduğu bilimsel olarak açıklanmış mı?
    Bildiğim kadarıyla alakası yok.
    Çerez türü şeyler gerçekten çok etkiliyor.Yanına bile yaklaşma.
    Sivilceleri patlatırsan yüzünde izi kalabiliyor.Büyük ihtimal senin de öyledir.Doktora git krem falan versin.
  • cildiyeye git en basit çözüm
  • Cips,Kola v.b yağlı veya çok şekerli ürünlerin tüketimini azalt gerisi vücud yapına kalmış.Şahsen ben mastürbasyonun sivilceler ile alakası olduğunu düşünmüyorum tamamen şehir efsanesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nickname...

Nickinden de anlaşıldığı üzere, eline merağın fazla. Sivilcelerin yok olması için ilk önce elinle ilişkini bitirmelisin.

Nickle ne alaka ki? "Ne olmuş a... koyayım" anlamında aslında tam çevirirsek.
  • Alnımda ve yanaklarımda ortaokul ve lise çağımda aşırı sivilce olan birisi olarak her türlü yolu denesemde geçiremediğim sivilceler lise biterken kendiliğinden geçti anlıcağın yağlı yiyeceklerden uzak dur ama yok şunu yersem dahada artar bunu yersem dahada artar gibi şeyler boş bence.

NOT : AÇIKCASI BÜYÜYÜNCE GEÇER LAFI DOĞRU İNSANDA SİVİLCE OLUNCA HEMEN GEÇMESİNİ İSTİYOR YAPABİLECEĞİN TEK ŞEY SİVİLCELERİNİ SIKMADAN DURMAK YOKSA İZ KALIR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.