Şimdi Ara

SİVİLCELERLE BAŞIM DERTTE ? BANA GERÇEKTEN YARDIMCI OLSUN BİRi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: akaras

Yüzümde çıkanları aynanın karşısına geçip patlatıyorum. (Bazıları öyle sertleşmiş ki sıkınca PAT diye ses çıkartıp tırsıttırıyor.)

Ama bu sıcaklarda sırtımdada çıkıyor. Onlar beni kahrediyor. Sıkamıyorum allahın belası şeyleri....

valla bilader devam etmemi öneririm
    sen napıon allahını seversen 3 günde gidecek şeyi ömrün boyunca taşımaya çalışıyorsun
    aman yapma
    bak böle yaparsın sonra

• 1- psıkılojık olabılır
    2- yumurta yeme
    3- fazla cıkolata yeme
    4- fazla kola ıcme
    5- yuzunu sureklı yıka
    6-cekırdek yeme
    7-cıps lere dıkkat et

+ bıraz genetık, bıraz yasla alakalı.. yanı bellı bı yasa gelmeden azalma ıhtımalı daha dusuk,
    kızlarda daha az rastlanır ama bazı vakalarda kızlarda daha kotu sonuclar olur.. vs vs vs
  • bugün bi tane daha çıktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: cuneytoz

quote:

Orjinalden alıntı: AttırançocuK

yatmadan önce sivilce olan yere diş macunu sür sabaha kurumuş olur iz de kalmaz

daha sonra yüzümüzü yıkacakmıyız sürdükten sonra ?

Kardeşim sürmeyin sakın diş macunu falan

Kemik eritici bir madde var diş macununun içinde allah muhafa olan elmacık kemiğinize olur sakın yapmayın...

• http://forum.donanimhaber.com/m_3613706/tm.htm

Bugün doktora gittim.Büyüteçle baktı,ağır bir durum dedi.Kistli sivilce gibi bişey dedi.Roaccutane vericem dedi ve bir kitapçık verdi.Bir sürü tahlil yazdı ve biraz düşün,karar ver dedi.Sanki beyin ameliyatına giriyoruz

Heralde tüm yan etkilerine katlanıp kullanıcam.Bu güneşli yaz günlerinde dışarı çıkmam yasaklanacak,denizi zaten unuttum

-----------------
    Beslenmenin sivilce üzerine etkisi kanıtlanamıştır.

Biraz az asıl,yağlı yeme,onu yeme,bunu yeme demeyin.Öyle olsa doktor söylerdi bunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk -- 2 Ağustos 2005, 15:53:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: BaRiS_TuRaN

Clean & clear aldım siyah nokta ve sivilcelerim kalmadı

beni de sivilcelerden bu kurtarmıştı zamanında
  • quote:

Orjinalden alıntı: jovist

roacuttainei benim de bir çok arkadasım kullandı ama uzman bir dermatolog zaten asla gerekmedikçe o ilacı kullandırtmaz.Bir sözleşme imzalatıyor sana.İlaç vücüdunda olan sebum denen salgıyı azaltıyor o nedenle ki saçlar kuruyor,ellerde yaralar oluşmaya başlıyor,hafifi depresyon durumları gözleniyor,asla a vitamini ile alınmaması gerekiyor ama tüm bunlara ağmen arkadaslarımın cildi harika oldu daha hassas ama daha güzel.Tavsiyem uzamn bir dermatologda onayladıktan sonra bu ilaca başlayabilirsin.

türkiyede roaccutane adı altında satılmaktadır. sivilce değil akne ilacıdır, aradaki farka nüans deyip geçmeyiniz. bu ilacı hamilelerin ve "hamile kalma olasılığı bulunanların" (bu nasıl bir kümeyse artık) kullanması tehlikelidir, çocuğu allah çarpar. bu bakımdan doktor ilacı yazarken özel form imzalattırır "(ro)accutane kullandığım sürece hamile kalmayacağıma söz veririm, and içerim gerekirse"

• quote:

Orjinalden alıntı: Soulfly

quote:

Orjinalden alıntı: jovist

roacuttainei benim de bir çok arkadasım kullandı ama uzman bir dermatolog zaten asla gerekmedikçe o ilacı kullandırtmaz.Bir sözleşme imzalatıyor sana.İlaç vücüdunda olan sebum denen salgıyı azaltıyor o nedenle ki saçlar kuruyor,ellerde yaralar oluşmaya başlıyor,hafifi depresyon durumları gözleniyor,asla a vitamini ile alınmaması gerekiyor ama tüm bunlara ağmen arkadaslarımın cildi harika oldu daha hassas ama daha güzel.Tavsiyem uzamn bir dermatologda onayladıktan sonra bu ilaca başlayabilirsin.

türkiyede roaccutane adı altında satılmaktadır. sivilce değil akne ilacıdır, aradaki farka nüans deyip geçmeyiniz. bu ilacı hamilelerin ve "hamile kalma olasılığı bulunanların" (bu nasıl bir kümeyse artık) kullanması tehlikelidir, çocuğu allah çarpar. bu bakımdan doktor ilacı yazarken özel form imzalattırır "(ro)accutane kullandığım sürece hamile kalmayacağıma söz veririm, and içerim gerekirse"

(bkz.ek$i sözlük)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk -- 2 Ağustos 2005, 18:04:33 >

• benim arkadaşlarımda akne yoktu artık kronikleşmiş sivilceydi o nedenle kulandılar son care olarak...ayrıca eczacıyım akne ilacı svilce ilacı arası farkı bilirim
  • arkadaşlar bu proactiv solution nerden alınır biri bana fikir verebilir mi nerede satılıyor bu krem, gel serisi??
  • oriflame tea tree serisi..+doğal yol tercihim diyosan kurutmak için biras una limon sıkıp çıvklaşınca sivilcelern üstüne sür..ciddn işe yarıyor..
  • fazla masturbasyon yapmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • roaccutane reçetesi var elimde fakat aylık 120 mnilyon tutuyor ilaçlar.

2 kutu 20 mg = 45x2 = 90 ytl
    1 kutu 10 mg = 28 ytl
    bepanthene nemlendirici = 2,5 ytl

120,5 ytl aylık masraf var.bunu 6 ay kullanıcan 723 ytl yapar tabi zam gelmezse

+

aylık kan tahlilleri var kontrol için.onlarıda 30 dan hesaplasak 180 yapar

hali hazırda 903 ytl tedavi masrafı oluyor.durun daha bitmedi.en başa dönelim

30 ytl muayene + 180 ytl kapsamlı tahliller(ilacı kullanabilir mi diye yapılıyor)

toplamda 1013 ytl.biraz ikram yaparsak size düz hesap 1000 ytl olur

işte size maliyet bu fiyata estetik ameliyat yapmazlar mı?

-------------------------
    bir ara gidip sigortadan yazdırmak lazım.Sanırım %10 ödüyoruz.bu da yapar 100 ytl,oh ne rahat

babamın sigortası vardı fakat emekli oldu ama bu güne kadar kimse sigortadan yararlanmadı.zamanı geldi artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk -- 22 Ağustos 2005, 21:48:50 >

• imex krem kullan.
  • Hortlara bak bea bende yaparımda banlanırım diye korkuyorum
  • Aynı Sorun Bendede Vardı.Kükürtlü Sabun Kullandim,Doktora Gittim 2 Jel,1Hap Verdi Kullandım,Bütün Doğal dediğiniz Taktikleri Kullandım.... Ve Sonuç Hayla Gecmedi.Ama Artik Birsey Biliyorum.Kafana Takmiycaksin Doktorda Bunu Soyledi Bana
  • arkdaş sorununa 3 yıl sonra çözüm bulabildi ancak
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.