Şimdi Ara

SİVİLCELERLE BAŞIM DERTTE ? BANA GERÇEKTEN YARDIMCI OLSUN BİRi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kafa yapmadan biriniz yardımcı olabilirmi :)

• Banada gerek :)
  • stres yapma yeter hepsi gelip gecıcı
  • Valla 24 25 yaşındayım bende bile hala çıkıyor. Bugün gittim balık tutarken amele gibi yandım sivilce neyim kalmadı. Git denize sende yan şöyle ohhh mis gibi kalmaz sivilce falan. Çok ağır ise dermatoloğa görün.
  • SEBA MED DENEN yüz temizleme jeli var.Ama arkadaşın dediği de doğru stres,yağlı yiyecekler.....
  • yatmadan önce sivilce olan yere diş macunu sür sabaha kurumuş olur iz de kalmaz
  • dermatologa git.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AttırançocuK

yatmadan önce sivilce olan yere diş macunu sür sabaha kurumuş olur iz de kalmaz

daha sonra yüzümüzü yıkacakmıyız sürdükten sonra ?
  • benim yaptığım gibi yap sen de dove kullan...
    biliyosun ph 5.5 cildini tahriş etmeden temizler...

şaka bi yana gerçekten güzel tavsiye ederim sürekli kullanıyorum ben ne sivilce ne de başka bişey var yüzümde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cuneytoz

quote:

hayır.sabunu da başka zamanlarda kullanırsın..herşeyde sabun olmaz
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cuneytoz

quote:

hayır.sabunu da başka zamanlarda kullanırsın..herşeyde sabun olmaz

diş macununu yıkayacakmıyız yüzümüzden.

• @cüneytdoz

hayır önce yüzünü bi suyla durula sonra yatmadan önce diş macunu sivilce olan bölgeye sür..sabaha eser kalmıcak
  • quote:

@cüneytdoz

hayır önce yüzünü bi suyla durula sonra yatmadan önce diş macunu sivilce olan bölgeye sür..sabaha eser kalmıcak

sürcez sabah kalkınca yıkacaz dimi ? yoksa sürecez belli bir süre bekledikten sonramı yıkayacaz. ?
  • quote:

@cüneytdoz

eğer doğruysa dile benden ne dilersen!!!
  • evet bu cevapla nekadar traş bi adam olduğnda piyasaya çıktı...
    afferin sana...
  • bır maske vereyım ben ucuz malıyetsız bır sey bır pudra bırde hanı su berberlerde suratın kanayınca suruyorlarya kan dursun dıye şap tı heralde adı ondan o şap ı ez unufak et pudra ıle karıstır bırazda su ve ayrıca lapa halıne gelınceye kadar karıştır suratına sur hafta da 2 gun yap yeter ben ole yapıyorum bende hıc 1 ş yok ayrıca aksamları yatmadan once mutlaka suratını sabunla yıkamalısın 100%1000 çözüm bende ılkten gulmustum ama sonucu gorunce gercekten şaşırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0mad34 -- 20 Temmuz 2005, 1:41:05 >
  • baya bi güldüm umarım şaka yapılıyodur...bir eczacı olarak derim ki ben eger ergen degilsen tedaviye başla öncelikle dermatologa git çok ağır vaka değilsen benzamycin gel verecektir nu 3 ay düzenli kullan bi şey kalmaz yok hala var diyosan hapa kadar ceşitli tedavi yooarı var en son care roaccutaine veriyolarki o ilacın yan etksi çok fazla eger bunu önerirse sonunda bebek gibi olur cildin amma inşallah o halde deilsindir
  • traş degildir bu gece dene sabah uyandıgın gibi foruma yaz semih hazretleri c.c. görsün
  • benimde başım sivilceler ile epey dertte, üstelik benimkiler çok kötü. 6-7 ay önce doktora gittim. iki krem, bir antibiyotik verdi. yaklaşık iki ay kullandım ama çok sıkıldım ve tedaviyi bıraktım (işe yaramaya başlamıştı). iki hafta önce farklı bi doktora gittim. bu sefer iki farklı ilaç verdi, bir antibiyotik bir krem. haftaya kontrol var ama azalcağına iyice arttı bu sivilceler
    bu arada ilk gittiğim doktor %100 etkili bi ilaç olduğunu sölemişti, care roaccutaine heralde. bunun acaba ne gibi yan etkileri var. bıktım artık bu sivilcelerden, yaş 18 ve 4 yıldır suratım çok kötü
  • arkadaşlar benim bi arkadaşım da antibiyotik tedavisi gördü, 6 ay falan sürdü ama çok şükür yüzünde hiçbi şey kalmadı arkadaşlar sabırlı olun, hepsi geçio, bi de temizliğe çok dikkat edin yüz temizleme tonikleri falan kullanın, cümleten geçmiş olsun!!
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.