Şimdi Ara

Sivir ile 0 dan platinum olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lolking =http://www.lolking.net/summoner/tr/1281933

Sivir ile 0 dan platinum olmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viper344 -- 1 Aralık 2013; 23:54:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Subsie

Bu mesaj silindi.
    adam yolu bulmuş la bize denk gelen sivirler adc olmadığında pickliyor, şansa bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: 13rtn!

adam yolu bulmuş la bize denk gelen sivirler adc olmadığında pickliyor, şansa bak

Alıntıları Göster
    Sivir op abi zaten niye öyle diyosun ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: hooliqan35

Bu mesaj silindi.
    Post kasanlar itina ile report edildi :) sivir gerçekten iyi bi hero fakat yanında mutlaka CC'si bol bi support olmalı. Mesela leona :) Tebrikler dostum :)
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    hll qnq , bende zamanında shaco ile acaip kasmıştım tabi senin kadar çabuk değil
  • tebrikler qnq
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kataffaz

hll qnq , bende zamanında shaco ile acaip kasmıştım tabi senin kadar çabuk değil

Alıntıları Göster
    tebrikler şu ultisi bi türlü beni tatmin edemediği için ısınamıyorum champ'e ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SteppinUp

tebrikler şu ultisi bi türlü beni tatmin edemediği için ısınamıyorum champ'e ya

Alıntıları Göster
    Zaten ultisi takım savaşı ultisi önceden maçı taşımak için vayne oynardım ama sivir daha iyi olmuş şuan
  • Abi ben o w kullanamıyorum biri onu anlatsın hele
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    nerfleselerde kurtulsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wasurenai

nerfleselerde kurtulsak

Alıntıları Göster
    Oynayan oynuyor, ben oynasam 0-10 :(
  • hll qnq
  • Tebrik ederim
  • Kongsturaleysinsz
  • Kardeşim harbiden helal. Sivir harbiden diğer adclere göre çok geride bir şampiyon fakat sen taşımayı bilmişsin valla helal.

Ama zaten Nasus buildlerine baktım, sende ışık var. Forumda Nasus Donmuş Yürek çıkan tek sensin benim gördüğüm kadarıyla.

Harbiden iyi oyuncusun belli ettin yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Expungee

Kardeşim harbiden helal. Sivir harbiden diğer adclere göre çok geride bir şampiyon fakat sen taşımayı bilmişsin valla helal.

Ama zaten Nasus buildlerine baktım, sende ışık var. Forumda Nasus Donmuş Yürek çıkan tek sensin benim gördüğüm kadarıyla.

Sirchezde cikiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajoooR

quote:

Kardeşim harbiden helal. Sivir harbiden diğer adclere göre çok geride bir şampiyon fakat sen taşımayı bilmişsin valla helal.

Sirchezde cikiyor

Sörçez forumdan mı :d
  • quote:

Sivir diğer adclerin yanında çok geride? Sen D1'miydin pardon?
  • quote:

Sivir win rate i en yüksek olan hero nasıl adc lerin gerisinde genelde banladığım bi hero
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

quote:

Sivir win rate i en yüksek olan hero nasıl adc lerin gerisinde genelde banladığım bi hero

Alıntıları Göster
    Nasusa Triforce çıkmak daha mantıklı değil midir?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.