Şimdi Ara

Sixaxis sola çekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar gta4 oynuyordum birden araba sağa daha yavaş sola daha hızlı dönmeye başladı bende oyundan çıktım. nitekim iconların olduğu yerde de analog sürekli sola ve yukarı çekiyor.. 2 gün öncesine kadar düzgün çalışıyordu sizce içini açmalımıyım?

• İçini açarken dikkat sonra tümden bozulmasın
  • Sakın içini açma sonra toplayamazsın..Bana güven.Ayrıca garantisi falan varsa direk yolla hiç uğraşma
  • ben dayanamaz içini açardım,ama doğrusu garantiye yollamak tabi
  • aynı sorun bende de vardı unreal tournament 3 de karakter kendi kendine sağa yürüyordu sorunu "restore system" le halledebilmiştim , yalnız benim sorunum gamepadle alakalı değildi sizin gamepad bozuksa anlayan biyere götürün yapılabilirse yaparlar.
  • Ben bir ara sixaxis'i yerde bırakmışım 110 kilo adam bastı üstüne R2 tuşu duvara fırladı sonra açtım kolu takacam diye uğraş babam uğraş taktım ama tam randıman alamadım ben de yeni kol aldım

Kıssadan hisse: bence bir profesyonel bakmalı olmadı yenisi alınmalı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecturer -- 2 Kasım 2008; 0:16:23 >
  • Arkadaş anlayamıyorum bazen düzeliyor bazen bozuluyor mesela gtada kendi kendine sola dönerken şimdi normal ama sağa dönmüyor.. bazen sağa dönüp sola dönmüyor yukarı aşşağı kendi kendine gidiyor. bence sistemde bi sroun var restore gerekli..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rotu bozulmuştur, git bi rot-balans yaptırt
  • Benimde tuşun biri takılı kalıyordu, içini açtım düzelttim tekrar geri taktım çatır çatır kullanıyorum :)

Eğer elin yatkınsa bu işlere öyle komplike birşey değil alet. Rahatlıkla açabilirsin ama ben anlamam bu işlerden diyorsan hiç bulaşma. Takamayıp kırabilirsinde :D
  • aynısı bende oldu verdim garantiye 5 gun sonra yenisini verdiler :)
  • bende hep ds3 ü kullanıyordum.Dün resistance 2 oynarken ds3ün şarjı az kaldı,uyarı vermeye başladı.Bende sixaxis i açtım.Onla oynarken nişan alamıyorum.Sağa doğru çekiyor analok çubuğu çok sinir etti benide.
  • Hocam ben daha önce Ps1 ve Ps2 kollarımın içini çok açmıştım ama elektronikten biraz anladığım söylenebilir. Tamir edip kapadığımda oldu iyice beter edip çöpe attığımda oldu. Ayrıca bu işlerden anlasan bile kollar seri üretim olduğu için iç kısımları öyle bir düzenle yerleştirilmişki açınca foto çekenler bile kapatırken feleğini şaşırıyor.

Tavsiyem garantisi varsa garantiye gönder. Başka bir yere götürsen kimse tamir etmekle uğraşmaz çünki parçaları falan satılmıyor, alıcağın cevabı ben sana söyliyim "bu tamir edilmez, edilsede astarı yüzünden pahallıya gelir git yenisini al daha iyi" derler. Garantisi yoksada kullanabildiğin kadar kullan sonrada git kendine bir DualShock3 al
  • başlığa koptum
  • Gemi biraz sola mı çekiyor ?
  • sixaxis'in ici soyle

Sixaxis sola çekiyor

burada da dualshock 3 u acmislar.

http://benheck.com/03-22-2008/inside-the-dualshock-3-controller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nejat_80 -- 30 Kasım 2008; 20:27:02 >
  • lastik patlamıştır
  • ben açtım, toplarken fazladan parça çıktı, sonradan kontrol ettim, reset tuşuymuş , toplarken en çok R1-2, L1-2 uğraştırıyor, hani 2 el yetmiyor dersem yeridir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilse -- 1 Aralık 2008; 16:35:44 >
  • Arkadaşlar dualshock3 ün dayanıklılığı nasıl?Bendeki sixaxisin 5 ayda analogları çöktü.Dualshock ın analogları sağlam mı?
  • Playstation cihazını fişten çek kolu resetle ara kablo ile cihaza bağlayarak başlat video umarım yardımcı olur

Hadi Oynayalımyoutube
    Ps4 kolu kendi kendine hareket ediyorsa çözümü reset
    https://www.youtube.com/watch?v=UC9_O45jFLk&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.