Şimdi Ara

Siyah fonda video çekeceğim hangi cihazı almalıyım a6300 m6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar siyah arka planda videolar çekeceğim matematik öğretmenim rehberlik üzerine videolar mikrofon girişi olan bir kamera arıyorum sesli tekrar tekrar uğraşmamak için bazen kısa film çekiyoruz öğrencilerle bu iki ihtiyacını karşılayacak makine tavsiyeniz var mı karanlık ortamda arkayı daha siyah beni daha detaylı olacağını düşündüğünüz aklımda Sony var bazı kontaklar da hoşuma gidiyor ama aklım a6300 de rx10 ii de fena durmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1080p'de çekilecek ise m6 alınır gibi.
    4K'sı ile kıyaslayınca komedi gibi kalıyor a6300 yanında video kalitesi olarak. Bakınız,
    https://www.dpreview.com/reviews/canon-eos-m6/4
    Tabi 4K Kayıt için de iyi yer kaplar SD kartta, işlemek için de iyi bilgisayar ister falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

1080p'de çekilecek ise m6 alınır gibi.
    4K'sı ile kıyaslayınca komedi gibi kalıyor a6300 yanında video kalitesi olarak. Bakınız,
    https://www.dpreview.com/reviews/canon-eos-m6/4
    Tabi 4K Kayıt için de iyi yer kaplar SD kartta, işlemek için de iyi bilgisayar ister falan.

Hocam 1080p çekeceğim ve kapalı mekan ani farklı lensleri İhtiyacım da yok acaba Compact mı alsam diye düşünüyorum ya da bir şey düşürüp a6000 ya da M3 ya da G6 çok fazla model var tavsiye ettiğiniz bir ürün var mı mikrofon girişi olan karanlık stüdyoda iyi görüntü verecek olan

• Sabit lensli makinelerin diyafram açıklığına bakın. Extra ışık kaynağı yoksa istediğiniz kaliteyi elde edemeyebilirsiniz.Kendim araştırma yaparken bir çok seçenek vardı ama fiyat/performans olarak a6300den başka alternatif yok gibi video için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emphire

Sabit lensli makinelerin diyafram açıklığına bakın. Extra ışık kaynağı yoksa istediğiniz kaliteyi elde edemeyebilirsiniz.Kendim araştırma yaparken bir çok seçenek vardı ama fiyat/performans olarak a6300den başka alternatif yok gibi video için.

hocam bazı videolar izliyorum ürün tanıtımı ya da işte youtube sohbet tarzında insanların yüzleri sakalları acayip detaylı arka güzel flu, gözüme güzel görünüyor, istediğim görüntü bu diyorum. Birde bugün bir arkadaş ile görüştüm dediki bence senin ihtiyacın bir kamera dedi ve pj670 i önderdi ya da cx625 gibi handy cam siz ne dersiniz sanki karanlık ortamda iş görmez gibi geldi bana
  • Hocam cep telefonu ile de çok güzel görüntüler kaydedilebiliyor aslında.Hem de pratik.Yaka mikrofonu da bağlanabiliyor. Open camera gibi uygulamalar ile manuel mod ayarları da açılıyor.

Handycam hakkında hiç bilgim yok ama pj670in teknik özellikleri yeterli gibi duruyor.Güzel görüntü için masrafın sonu yok.

Bu video cep telefonu ile çekilmiş.Sizin istediğiniz gibi koyu renk fonda çekilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emphire -- 30 Ocak 2018; 0:50:22 >

• quote:

Hocam cep telefonu ile de çok güzel görüntüler kaydedilebiliyor aslında.Hem de pratik.Yaka mikrofonu da bağlanabiliyor. Open camera gibi uygulamalar ile manuel mod ayarları da açılıyor.

Handycam hakkında hiç bilgim yok ama pj670in teknik özellikleri yeterli gibi duruyor.Güzel görüntü için masrafın sonu yok.

Bu video cep telefonu ile çekilmiş.Sizin istediğiniz gibi koyu renk fonda çekilmiş.

https://www.youtube.com/watch?v=obRfm2eJJ0s

hocam bu video ile ilgili yorumun nedir

• ercinoyman kullanıcısına yanıt
    Epey güzel ama ışık biraz fazla gibi geldi.Işığı iyi ayarlayıp daha da güzel olabilirdi.

Youtube yayıncılığı yapacaksanız %90+ yeterli. Youtube yayıncılığı yapmayacaksanız,youtube görüntü kalitesini düşürdüğü için daha kaliteli görüntü elde edersiniz.

Sizin beğenmeniz daha önemli,aklınızdaki görüntüye yakınsa çok masraf yapmadan çözebilirsiniz.
  • quote:

Epey güzel ama ışık biraz fazla gibi geldi.Işığı iyi ayarlayıp daha da güzel olabilirdi.

Youtube yayıncılığı yapacaksanız %90+ yeterli. Youtube yayıncılığı yapmayacaksanız,youtube görüntü kalitesini düşürdüğü için daha kaliteli görüntü elde edersiniz.

Sizin beğenmeniz daha önemli,aklınızdaki görüntüye yakınsa çok masraf yapmadan çözebilirsiniz.

Hocam note 8 kapalı ortamda bir kameraya göre çok dağınık değil mi

Siyah fonda video çekeceğim hangi cihazı almalıyım a6300 m6

• ercinoyman kullanıcısına yanıt
    Orasını fark ettim ama dediğim gibi ışık fazla gelmiş/fazla pozlanmış ve iki makinenin odak uzaklığı farklı.Canon Daha dar açıdan çekmiş.

Canondaki lens kit 18-55 f3,5 .Note 8 diyaframı f1.7.

Kayıtta iki makinenin ayarları aynı mı acaba.

Bir de ışık kaynağı çok küçük.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.