Şimdi Ara

siyasilere örnek olmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

siyasilere örnek olmalı
    siyasilere örnek olmalımynet haber
    AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci partisinden istifa etti! 'Soruşturmada oğlumun adının geçtiğini öğrendim'
    https://www.mynet.com/ak-parti-adana-milletvekili-ahmet-zenbilci-partisinden-istifa-etti-oglunun-adi-sorusturmada-gecmisti-110107187682

• Kendisini tanımıyorum ama yaptığı davranış doğru ve alkışlanamsı gerekir.

Bu süreçte hem partisine hem kendisine zarar vermemek için istifasını istiyor ve oğlu aklanırsa geri döner aklanmasa İstifa etmiş olarak yoluna devam eder. En temizi.

Başkaları gibi çıkıp yok ben Mustafa Kemal'in askeriyim izindeyim veya Allah kitap din diş mıhraklar flan dememiş saygın bir hareket.

• Bence de

• babus0606 kullanıcısına yanıt
    hangi siyasi partiye oy verdiğinizi yazarsanız daha net olur.

o siyasi parti de de istifa etmesi gerekenler var mı bakalım ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yorumsuz

siyasilere örnek olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendisini tanımıyorum ama yaptığı davranış doğru ve alkışlanamsı gerekir.

Bu süreçte hem partisine hem kendisine zarar vermemek için istifasını istiyor ve oğlu aklanırsa geri döner aklanmasa İstifa etmiş olarak yoluna devam eder. En temizi.

Başkaları gibi çıkıp yok ben Mustafa Kemal'in askeriyim izindeyim veya Allah kitap din diş mıhraklar flan dememiş saygın bir hareket.

siyasilere örnek olmalı
  • eg2077 E kullanıcısına yanıt

siz daha meseleyi anlamamışsınız olayı sağ sola çekiyorsunuz ben her partide bu davranış olmalı diyorum yoksa chpnin daha yüzsüz olduğunu herkes biliyor.siyasilere örnek olmalı 

siyaset bu zaten ))

Sen anlamamışsın bence. İstifa etmesi yada etmemesi siyasette hiç bir şey ifade etmez.

ataşehir ve izmir belediyeleri yada sarıgül ve erzincan milletvekilliği yada bolu belediye başkanı . Hepsi bir yana 74 kemal karabulut hala ben buradayım diyor.

İstifalar şimdiler de " görevden izin almaya " döndü. Sadece halkı kandırma taktikleri bunlar.

Erken seçim diyenler nasıl sahtekar ise , sandık kurulunca chp hdp tip ve akp mhp tarafı bunları unutacak/hatırlamayacak bile.

Vekil transferi yapanlar , bugün başka transferlere ahlaki değil diyor )))

Siyasette gürsel ve sarıgül gibiler varken ( mahmut tanal veya sezgin tanrıkulu ) , istifa mekanizmasının sağ/sol olarak bir anlamı kalmamıştır demektir.

Seçmen kör ise , istifalar siyasette faydasız ise ve herkes kendi yaptığına rağmen ben iktidara gelince şöyle/böyle olacak diyorsa " bence sen siyasi tarafını " söylemedikçe bize katkın pek olmaz.

Emekliler aç aç diyen ve ankara meydan da sol bıyıklı fakir dayılarla yan yana olan sarıgül veya beşiktaş pazarında hayat pahalılığını eleştiren gürsel olursun magazin haberi olarak tele 1 ' de.

Sorgulayalım diyen 18.30 tele 1 spikeri her nedense!! chp hdp tip ile ilgili olumsuz haberleri hiç gündeme getirmez mesela.

tele1 'in 18 dakika programındaki ilginç tipler hala sağcı sinan ateş haberi ile " bakın biz nasıl da adalet arıyoruz " diyorlar sanıyorsun galiba akşam uyuduklarında ))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eg2077 E kullanıcısına yanıt

ben olması gerekeni söyledim helk tv skeçkelerini izlemiyorum herkese tepeden bakıp ben bilirimi vatandaşa ayar veren tipleride sevmiyorum ağzı bozuk müjdat uğur dündürü hiç söylemiyorum bile.

ben kötünün en iyisi akpartiye oy veriyorum.

akparti de de onlarca kişi istifa etmeli. iktidarın da %49 yaptıkları yanlış.

Bu istifa bence ajdar 'ın sanatı bırakıyorum demesi gibi bir etki yaratır kendi camiasında o kadar.

• Boyle istifamı olur, affımı istiyorum dememiş, partinin neferi olarak çalışacam dememiş, tatsız tuzsuz kuru istifa ilk defa gördüm, ne bu şimdi!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamivural kullanıcısına yanıt

chpnin fırıldaklarınıdan iyidir atatürkün izinden gidiyorum dememiş.siyasilere örnek olmalı 

Adam istifa etmiş ama oğlanı da mahkemesi devam ederken Amerika ya aşırmış, madem onurluydu, '' Le get otur, oturduğun yerde, mahkemen bitmeden, şurdan şuraya gidemezsin'' de diyebilirdi.

Ya bu suç işleyenlerin çocukları hepsi mahkeme başlıyor, hemen Amerikaya kaçıyor?

Bu kaçtı, Kızılay eski başkanın motorcuyu öldüren kızı kaçtı, Porsche la atv liye çarpan öldüren kaçtı, Garip bi şekilde parası ve mevkisi olan suç işlemişler hepsi dışarda, hapiste yatmıyorlar!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamivural kullanıcısına yanıt

en azından ben osmanlı torunuyum yok öyle bir şey dememiş birileri gibi. mahkeme bitsin bebe gelmez ise ozaman yazarsın.siyasilere örnek olmalı  seloya özgürlük isteyen partinizde örnek almalı.

• Aynısını trafikte %100 kusurlu bulunarak Sevim Tanürek'i öldüren ve cinayetin lastik izlerini ortadan kaldıran Ahmet Burak Erdoğan'ın babası için de bekliyoruz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.