Şimdi Ara

size saçma gelen, hiçbir amaca hizmet etmeyen geleneklerimiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
1
Favori
2.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kına gecesinde gelini ağlatmak çok saçma bence. bir insan neden zorla ağlatılır ki? Bir insanı ağlamaya zorlamak onu ağlatmaya çalışmak çok mantıksız bence.

Giden birisinin arkasından su dökmek de saçma bence. su israfından başka bişey değil.

• Asker eğlencesi bence...Daha geçen gün gittim...Adam askere gidiyor anasını satıyım ne eğlencesi çıkıp şebeklik yaptıracaklar illa...Adamlar alkol almasa onlarda gelmez bence..
  • Hayvan kesmek en azından kesilecekse bile şehir dışında kesilsin . Pazar yeri gibi kuruyorlar leş gibi çadırları 2 ay millet onun kokusunu çekiyor .

Düğün ve Asker konvoyları silah kullanmasalar neyse de bir de trafiği kitliyorlar acelesi olan var olmayan var en sağdan da gitmiyorlar tüm yolu işgal edip bir de gazlıyorlar falan tutarsız hareketler boşuna riske giriyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 2 Şubat 2013; 19:31:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nasyonelist

Asker eğlencesi bence...Daha geçen gün gittim...Adam askere gidiyor anasını satıyım ne eğlencesi çıkıp şebeklik yaptıracaklar illa...Adamlar alkol almasa onlarda gelmez bence..

+1
    Hatta abartırsak askerliğin okuyan insanların önünde bir engel olduğunu bile düşünüyorum,benim şahsi düşüncemdir
  • söz nişan nikah kına gecesi dügün hepsi gereksiz direk
  • el öpme
  • Asker konvoylari

+ sunnetten sonra 15 arsac trafigi felc ederken davul calinip cocugun el sallamasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Purone -- 2 Şubat 2013; 19:52:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sünnet
  • quote:

Orijinalden alıntı: GörkemAvcı1985

Sünnet

kesilmesine mi korkuyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cevaplanan Mesajlar(1)

quote:

Orijinalden alıntı: GörkemAvcı1985

Sünnet

kesilmesine mi korkuyon

Kaç yıl önce kesildi benimkisi.Evet fena acıtıyo korkuyorum
  • Hala asker eğlencesi yapanlar varmı,al valizini evdekilerle vedalaş bas git işte.
  • Nişan, nışanlıyım lafı gerçekten çok itici, aynı şekilde düğün, tamamen gereksiz ve boşa masraf onun yerine düzgün bişeyler alınır. Arkadaşların dediği gibi asker eğlencesi vs. Aslında sinir olduğum çok şey vara şimdilik bunlar geldi aklıma.
  • din ve inanç uygulamaları
  • quote:

Orijinalden alıntı: +18

Nişan, nışanlıyım lafı gerçekten çok itici, aynı şekilde düğün, tamamen gereksiz ve boşa masraf onun yerine düzgün bişeyler alınır. Arkadaşların dediği gibi asker eğlencesi vs. Aslında sinir olduğum çok şey vara şimdilik bunlar geldi aklıma.

+1
    kaç bin lira harcanıyo şu evlilik işlerine. halbuki o parayı bi kenara koysa veya bi yatırım yapsa peeey
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonw

din ve inanç uygulamaları

Öldüğün gün annarsın cool olma çabası içindeki kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Purone

Asker konvoylari

+ sunnetten sonra 15 arsac trafigi felc ederken davul calinip cocugun el sallamasi

+1 çoğu gelenek saçma bence

• Tüm geleneklerimiz

• quote:

o nasıl bir şey? android markette bulunur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psman

quote:

Öldüğün gün annarsın cool olma çabası içindeki kardeş.

einstein,edison,madam curie ve niceleride cool olma çabası içindeydi zaten anlıyorum seni.Anlayın artık şunu bilime,ilerlemeye açık olan kişinin din ile alakası olmaz.
  • quote:

dawking geldi beyler şidmi evrenin yaratılışını anlatcak bize
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.