Şimdi Ara

SİZ AYNI HATAYA LÜTFEN DÜŞMEYİN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, siz siz olun aynı kurumda aynı işyerinde bir kız ile sevgili olmayın,

Başta herşey güzel geliyor, onu hergün görmek sizi mutlu ediyor, beraber yemeğe iniyorsunuz beraber geziyorsunuz ama kavga ettiğinizde, ayrıldığınızda,

Sonrası çok kötü oluyor,

heleki siz onu çok sevmişseniz ve hayatınızın odak noktası yapmışken sizi saçma sapan bir sebepten dolayı terk ettiyse ondan sonra hayat çekilmez hale geliyor,

birlikte vakit geçirdiğin, evlilik planları yaptığın kız ile hergün karşılaşmak o kadar acı birşeyki Allah kimsenin başına vermesin,

İnsan sevmese bile onu gördüğünde yaşanmışlıklar aklına gelio,

kafanı dağıtıyosun, farklı illeri geziyosun farklı insanlarla tanışıyosun farklı kızlarla konuşuyosun ama olmuyo ertesi günü o işe geldiğinde onu gördüğün anda canın yine yanıyo,

hergününü beraber geçirdiğin kişi ile hiç tanışmamış gibi olmak karşılıklı umursamamazlık göstermek ve düşman gibi hareket etmek çok zor,

bu acıyı ben çok iyi bilirim, halada canım yanıyor, sizlede paylaşmak istedim, o kadar kızmama o kadar umursamıyorum dememe o kadar sevmiyorum die kendimi şartlandırmama rağmen olmuyor canım yanıyor, hala hislerimi bir türlü yenemedim,

başka bir yere geçme şansımda yok küçük bir ilçede bir kurum sonuçta ama dediğim gibi çok zor çokkkk :( :( :( :(

• Çok haklısın
  • ben onu çok sevmiştim saçma sapan sebepler belkide yaşımız 25 ama hala cahilliğimizin verdiği saçma sapan sebeplerden bitti, o da pişman olabilir belki ama beni çok üzdü,

şimdi şunu danışayım sana, bu beni terketmişti, 4 ay oldu hala ben unutamadım, bana iki hafta önce hakkını helal et dedi etmiyorum dedim, o ben helal ediyorum felan dedi,

şimdi ben bunu hergün görüyorum gördükçe umursamamazlıktan geliyorum ama içim açıyo canım yanıyo, evdekiler evlen die baskı yapıyo, hangi kızla konuşsam aklıma bunla yaşadıklarımız geliyor

bugün yine gördüm, ne yapacam ben...

öyle zor bi durumki yani tek korkum bir gaza gelip evlenirsek napacam onu bilemiorum, inşallah öle bişe olmazda,

onu ben biriyle görürsem el ele kol kola felan kaldıramam :(:(:(:(

herkes unutursun salla başka kız mı yok dio da sevince ve ayrılınca hergün karşılaşmak çok zor çok :(

yaşama hevesimi öldürdü :(

siz olsanız napardınız :(:(:(

• Hocam aynı olayları ben okulda görüyorum aynı sınıftan çıkanlar ayrıldıklarında okula uğramıyorlar birbirini yüzünü görmemek için böyle olunca da ya okul uzuyor ya da alttan ders kalıyor
  • haklisin gercekten ben de yasadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben kızdan ayrıldığımda sanki biri ayarlıyormuş gibi her arabadan inişimde her arabaya binişimde karşılaşıyorduk 200 tane çalışan olsada sanki ayarlıyormuş gibiydi

ben hep kafamı eğip sağa sola bakıp yokmuş gibi geçiyordum

geçen en son mesaj attığında hellalik istediğinde dediki saol benim canımı çok yaktın dedi her fırsatta canımı yakmak için fırsat kolladın dedi

demekki sadece biz erkeklere koymuyormuş onada dokunuyormuş,

ben size şu kadar söleyim kaç kızla konuştuysam bişe hissedemiyorum o kızlada imkansız zaten olmucak ama unutamıyorum bi türlü,

herkes dioki ne var unutulmucak dio ama aynı yerde çalışmak, 4 ay önce el ele gezerken evlilik planları yaptığın kişi ile düşman olmak çok koyuyo

napacam bilmiom çok dua ediom işallah biri çıkar unutturur ama bu gidişle zor heralde :( :( :(
  • Merabalar.
    Buna benzer bir hikayedede konunun kiz tarafi benim, erkek arkadasimin dini inanci yoktu bunu benn onun agzindan duymadigimm için inanmamistim bigün konusu açildi konustuk ondanda duydum bunu ama inanmam için belkide sebebim sen olursun demisti bana bense çevremden aldigim tepkiyle olmaz öyle sey bilmem ne günahtir sudur budur dediler kafami karistirdilar bende ayrilmak istedigimi söyledim ona sebebin bu oldugunuda diyemedim üzülmesin diye ayrilma konusmasi yapmak için bulustuk bi sabah konustuk sarildik sonra o gitti ben ise gittim ogün o kadar kötü oldum ki öyle çok agladimki avm nin güvenlikleri bile geldi beni hastaneye götürceklerdi ben istemedim ama herkes çok korktu tabiki ben bisey diyemedim bu yüzden böyle oldum diye ve bana ben severim diye çikolata almis ayicik almis önceki günü dolabima koymustu biz çok iyiydik aslynda yan yanayken çok iyi anlasiyoduk birbirimize bakar gülerdik bos bos suan hala ayni is yerindeyiz bazen yemege birlikte çikyyoruz oturuyoruz çay içiyoruz ama hiç göz göze gelemiyoruz konusmuyoruz dogru düzgün bana çok kirgin oldugunu biliyorum onu üzmek istemezdim ama onun kadar bende üzüldüm çok pismanim bu yüzden onu biraktigim için ve suan onu gördügümm her saniye ben kötü oluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayatağaci -- 11 Ağustos 2015; 11:23:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • durumlarımız biraz farklı ben kendimden çok sevmiştim öyle sevmişimki kendime yaptıklarıma inanamıyorum bu sevginin karşılığı birden terketme değildi, madem beni sevmedi her ayrıldığında dönmemeliydi işte ne bilim canım öyle öyle yandıki anlatamam karşılaşıyoruz bazen caddede benim canım terkedildiğim halde yanıyor. Ama ben diorumki Allahım haksız olan kimse onu sana havale ediyorum diorum. benim gözümden akan yaşın hesabını veremeyecek ben belki günahkar bir insan olabilrim ama hiçbir kıza evleniriz demedim hayalleri ile oynamadım onun yüzünden 1 senedir başka kıza aşık olamadım bakamadım bazen aklıma gelio hala canım yanıyo bu yanma çok farklıymış sonuç olarak hakkımı helal etmiyorum hiçbir zamanda etmeyeceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.