Şimdi Ara

siz ce bu sistem nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anakart : gigabyte amd ga-m61pms2 soc 940 6100 vga glan

işlemci : amd athlon 64 x2 dual 4200+ (2.2ghz) 1 mb 940p

ekran kartı : sapphire hd 2600xt gddr4

ram : 1.5 ddr2 533 mhz ram

power : aopen 300w

harddisk: 160 gb

fiyat : 610

• çok iyi değil ama fiyat olarak fena değil galiba
    işlemci 4000 yada 4400 olmalı
  • sence hangilerini değiştiremeliyim power düşük gele bilirmi
  • bence güç kaynağı sınırda, işlemciyi 65nm brisbane çekirdekli 4000 4400 4800 den birini almalısın...
    makina sıfır değil galiba
  • Pardon ama neden ram : 1.5 ddr2 533 mhz ram?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frozensoul -- 8 Kasım 2007; 16:11:33 >
  • sistem sıfır ben şu anda kullandığım sistem celeron d 2.66 oc ile 3.6 yaptım 1.5 ram war zaten ramler ordan geliyor ekran kartı değiştirmeyi düşünüyordum (x1950 pro &hd2600pro) ama pcı ex sisteme geçmemin daha iyi olacağını söylediler bende sistemi komple değiştirmeye karar werdim ( ramlar hariç)
  • Ramlar 2gb olsun kafan rahat olsun diyecektim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem nasıl olmuş?
    5 yıl önce açıldı
    Bu cihaz nasıl
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet komple değişim daha iyi ama toplam bütçe verir isen yada güncel sistem tavsiyeleri konuma bakarsan birşeyler çıkabilir sanada
  • quote:

Orjinalden alıntı: OErdem

evet komple değişim daha iyi ama toplam bütçe verir isen yada güncel sistem tavsiyeleri konuma bakarsan birşeyler çıkabilir sanada

Evet, ekleyecegim sey bence phenom islemciler cıkana kadar biraz daha sık disini, 1 ay falan bekleyebilirsen cok daha uygun fiyata daha stabil ve düzgün bir sistem cikartabilirsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frozensoul -- 8 Kasım 2007; 16:22:49 >
  • önerileriniz için çok saolun . aslında o kadarda yüksek bi sistem olmasına gerek yok güncel oyunları çalıştırsın yeterli
    şimdi işlemciyi kesinlikle değiş tirmelimiyim ?
  • benim aklımdaki minimum güncel sistem Amd 5000+, 2gb ram, 8800 olmadı 8600 yada 2900 serisi bir kart, uygun fiyatlı anakartlar var zaten, gerisini de kafana göre.

Yani bundan assagisini sölersem icim rahat etmez :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.