Cümleten Selamın Aleyküm Herkese D28-2006 dilekçe numarası ile imza atabilirmisiniz lütfen https://edilekce.tbmm.gov.tr/ üzerinden fiber optik dönüşüm için imza topluyorumda Yardımlarınızı bekliyorum 🙏 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Siz Değerli Forum Üyelerinden Yardım İstiyorum
-
-
Hocam bölgendeki insanlarla ortak dilekçe yapıp müdürlüğe vermen daha güzel olur. Mesela sokağındakiler, binandakiler gibi. Elbette girişiminiz güzel bizim e dilekçe konumuzdan faydalanmışsınız anladığım kadarıyla. Dediğim yöntemi de uygulamayı ihmal etmeyiniz.
-
Ben mahallemde 2 yıldır imza topluyorum mahallemde ve bizim santrale bağlı toplam abone sayısı 800 850 arası benim topladığım imza sayısı 3bin ama kabul olmadı en son çare buradan yardım almak istedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam nasıl topladınız o kadar imzayı, kapı kapı mı dolaştınız? Bu 3 bin imzalı dilekçeyi nereye teslim ettiniz?
-
Ben yıllarca uğraştım zor çektirdim sonra tabi sol fiber de çektirdim.
Şu anda baya altyapı çalışmalarına hız verdiler her gün twitter , btk , cimer , telekom müdürlüğüne gidip bizzat müdür veya altyapı birimi müdürü ile görüşün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- türk telekom internet sürekli kopuyor
- ttnet ücretsiz modem değiştirme
- türk telekom dns çalışmıyor
- türk telekom cayma bedeli ödememek için
- eve fiber kablo çektirme ücreti
- cep magnet nedir
- türk telekom e-sim ücretli mi
- telsiz kullanım ücreti 2025
- türk telekom internet çekmiyor
- kapanan hat nasıl açılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X