Şimdi Ara

Siz Duştayken Deprem Olsa?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah korusun diyelim siz duştayken şiddetli bir deprem oluyor ne yapardınız?

• Geçmesini beklerim napacam
  • Tabikide duşa devam ederim ama çok şiddetli olursa o an duşta olduğunu bırak olsan bile ayaklar g*te vurarak kaçarsın valla
  • Şiddetli bir deprem ise kimden neyden utanacaksın çıplak kaç sokağa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim banyodaki küçük havalandırma penceresinden çıplak olarak aşağı atlarım napıcam

• didnt read ın olmadıgını düşün
  • Duşa devam ederim ne varki baktım elektrikler gitti sabunlu olan heryere su tutup en kısa sürede kurulanmaya bakarım. (karanlıkta iyi ilerlerim ve bir eşyayı hızlıca bulurum)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Deprem oldu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Duşa devam ederim ne varki baktım elektrikler gitti sabunlu olan heryere su tutup en kısa sürede kurulanmaya bakarım. (karanlıkta iyi ilerlerim ve bir eşyayı hızlıca bulurum)

bende tam tersi
  • hazır çıplakken banyodan pamuğu alır peşinen tıkardım
  • Abdest olayini yapmadiysam ilk onu hallederim cacik yaparken olursa eger o zaman sakat durumda kacsan kacilmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen bornozu alıp kaçarım heralde
  • quote:

Duşa devam ederim ne varki baktım elektrikler gitti sabunlu olan heryere su tutup en kısa sürede kurulanmaya bakarım. (karanlıkta iyi ilerlerim ve bir eşyayı hızlıca bulurum)

Adam yarasa.
  • erkeğin malı ortadadır kapıyı açar dışarı kaçarım bişey olmaz.
  • Ben bir kere mıçarken yakalanmıştım Doğal olarak çıkmadım. Ölceksem burda öliyim dedim Banyo olsa istediğinde cıbıl cıbıl çıkarsın dışarı ama tuvalette olmaz o iş. Kıçı moklu şekilde dışarı çıkılmaz ayıptır
  • quote:

Ben bir kere mıçarken yakalanmıştım Doğal olarak çıkmadım. Ölceksem burda öliyim dedim Banyo olsa istediğinde cıbıl cıbıl çıkarsın dışarı ama tuvalette olmaz o iş. Kıçı moklu şekilde dışarı çıkılmaz ayıptır

tebessüm ettim nedense
  • O değilde geçen sene O malum işi yaparken evde tek yakalandım elim orda kaldı geçene kadar geçtikten sonra devam edeyim dedim ama çavuş bayılmıştı zor uyandırdım
  • Evin 4 m2 sin 1 direk olduğu için kıyamet kopsa ruhum duymaz ..
  • hep korkmuşumdur bundan, en azından bi don giymek isterim, utanırım la ben
  • seks yaparken olması en kötüsü
  • Şu an bodrum kattaki evde olduğum için , hiç düşünmem anında çıkarım dışarı bir tane havlu kapıp
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.