Şimdi Ara

siz grafiklerden memnunmusunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyun çok güzelde keşke grafikler daha iyi olsa.mesela bazı yerlerdeki çimler felan çok kötü gözüküyo.örneğin ash lerin orası.sizce nasıl ? keşke oyunu yeniden düzenleyip grafikleri iyileştirseler.siz nası buluyosunuz grafikleri ?

• kötü ama napalım
  • berbat ama yavaş yavaş düzeliyo
  • o kadar kusur kadı kızındada olur
  • artık topic aca aca topic acacak konu bırakmadnız sra grafiklere geldi dimi
    sırada ne war mesela
    weronicamı daa güsel yoksa great priest minevra falan gibimi??
  • Grafikleri kim begenmiyosa onun anlını karışlarım ben
    Bu kadar kişi oynanan bi oyunda yani bi serverda 10000 kişi oynıyo nerdeyse ve bu 10000 kişini görüntüsü 10000 kişiye gidiyo şimdi arkadaşlar dicek wow bundan daha ii ii ama bi sor bakalım wow un 1 serverinda kaç kişi oynayabiliyo sadece 1600 yaa nerdeyse 8 kat fark var arada ve siz hala ko nun efectlerine kötü diyosanız sizi allaha havale ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moruq_ -- 8 Şubat 2006 16:33:04 >
  • daha iyi olabilirdi ama ben oyunu bıraktım neyse boşver.
  • YA BEYLER ZATEN BENDE DOOM 3 , HL2 VEYA COD2 GİBİ GRFİK OLSUN DEMİYOM.SADECE ÇİMLERİ BİRAZ DAHA GERÇEKCİ YAPSALAR BİDE BİRAZCIK DAHA GÜZELLEŞTİRSİNLER GRAFİĞİ WALLA CANAVAR OLUR HAA SİZCEDE BİRAZ DAHA İİ OLSA ÇOK DAHA ZEVKLİ OYNANMAZMI ?
  • bide kar yağıyor ama hiç yerler tutmuyo veya hep aynı yerler kar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Moruq_

10000 kişini görüntüsü 10000 kişiye gidiyo şimdi arkadaşlar dicek wow bundan daha ii ii ama bi sor bakalım wow un 1 serverinda kaç kişi oynayabiliyo sadece 1600 yaa nerdeyse 8 kat fark var arada

matematiğin kaç geldi karnende?
  • quote:

Orjinalden alıntı: leglolas

quote:

10000 kişini görüntüsü 10000 kişiye gidiyo şimdi arkadaşlar dicek wow bundan daha ii ii ama bi sor bakalım wow un 1 serverinda kaç kişi oynayabiliyo sadece 1600 yaa nerdeyse 8 kat fark var arada

matematiğin kaç geldi karnende?

&

• quote:

Grafikleri kim begenmiyosa onun anlını karışlarım ben
    Bu kadar kişi oynanan bi oyunda yani bi serverda 10000 kişi oynıyo nerdeyse ve bu 10000 kişini görüntüsü 10000 kişiye gidiyo şimdi arkadaşlar dicek wow bundan daha ii ii ama bi sor bakalım wow un 1 serverinda kaç kişi oynayabiliyo sadece 1600 yaa nerdeyse 8 kat fark var arada ve siz hala ko nun efectlerine kötü diyosanız sizi allaha havale ediyorum

Cok ıı bı acıkklama

• quote:

Orjinalden alıntı: KnightKolik

YA BEYLER ZATEN BENDE DOOM 3 , HL2 VEYA COD2 GİBİ GRFİK OLSUN DEMİYOM.SADECE ÇİMLERİ BİRAZ DAHA GERÇEKCİ YAPSALAR BİDE BİRAZCIK DAHA GÜZELLEŞTİRSİNLER GRAFİĞİ WALLA CANAVAR OLUR HAA SİZCEDE BİRAZ DAHA İİ OLSA ÇOK DAHA ZEVKLİ OYNANMAZMI ?

ben su an bile buyuk bı zevkle oynuyom ?! kısılerın goruslerı farklıdır buna bısı dıemem
  • GRAFİKLER KOTU KABUL EDİORUM AMA SİSTEMİ KASMAMASI ONEMLİ BİR ARTI

OZELLİKLE İNTERNET CAFEDEN OYNAYANALAR İCİN SORUN YARATABİLİRDİ

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.