Şimdi Ara

SİZ HAKKINIZI HELAL EDERMİYDİNİZ ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce forumda konuyu açmıştım;

Deli gibi sevdiğim değer verdiğim, bana sinirlendiğini söyleyerek bir mesajla ayrılan, buluşalım dediğimde hayır diyen ve moralimin bozulmasına sebep olup trafik kazası yaptığım, trafik kazası sonrası bana geçmiş olsun die bile mesaj atmayan kız dün geceleri uyuyamadığını hakkımı helal etmemi söledi;
    Ben hayır dedim;
    o benim hakkım varsa helal olsun sende et dedi,
    ve yineleyerek saol her karşılaştığımızda canım yanıyor dedi hakkını helal et dedi;
    bende hayır dedim;
    şimdide diyorki;
    ne yaparsam edersin,
    yada hiç etmezmisin,
    benim gönlünü kırdığım insanlardan helallik almam lazım diyor, bende cevap atmadım....

ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUNKİ BENİM UYUYAMADIĞIM, SABAHLADIĞIM O CANIMIN YANDIĞI GÜNLERİ ŞİMDİ O YAŞAYACAK O KAZAYI HİÇ UNUTAMIYORUM :( BİR İNSAN NASIL OLURDA GEÇMİŞ OLSUN DEMEZ:(
    BEN HAKKIMI HELAL ETMİYORUM SİZ OLSAYDINIZ NE YAPARDINIZ ????

ona öyle bir cevap vermeliyimki içine otursun ömür boyu unutamasın ==???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asik06 -- 29 Nisan 2015; 9:07:21 >

• Hakkini helal etme bir dahada ne yazarsa yazsin cevap atma yesin kendini.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne hakkin geçti evlat Kari kocamisiniz seni ne hakkin varsa onun da senin kadar hakki vardir tiriviri boş işler git GTA oyna vaktimizi alma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaş 25 ya bir insan bir insanla on dakka görüşse bile hakkı geçer, yemek yediğimiz, gezdiğimiz çok vakit geçirdiğimiz günler oldu 4 - 5 ay azmıdır bilmem ama şimdi diyorki ben uyuyamıyorum hakkını helal et diyor,
    uyuyamıyorum içimde bir kötülük var diyor ne yaparsam helal edersin diyor bende cevap atmadım, seni her gördüğümde canımı yakıyosun dio Allaha şükürler olsunki yarına bıraktı da yanına bırakmadı yaradan
  • Cevap verme,umursama bu ona en iyi cevap olur.
  • asik06 A kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle etmezdim,etmemeni tavsiye ederim.Bu kadar saçma bir sebepten (altında başka sebepler yattığı belli :) ) ayrılan ve kaza sonrası geçmiş olsunu bile çok gören bir insan evladına helal etmezdim.

Ona vereceğin en iyi cevap susmak olacaktır.O'nu görmemezlikten duymamazlıktan gelmen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HAKKINI HELAL ETME DİYEMEM SANA.. AMA CEVAP VERME. GERÇEKTEN SENİ DÜŞÜNÜYOSA ,DEĞER VERİYOSA VEYA HAKTAN KORKUYOSA O YİNE YAZAR SANA ARAR YAPAR BİŞEYLER .. SENİN ŞUANDA YAPACAĞIN EN GÜZEL ŞEY ONU CEVAPSIZ BIRAKMAK
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siz Olsanız Ne Alırdınız?
    12 yıl önce açıldı
    Siz olsanız ne yapardınız?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben onu hala deli gibi seviyorum yalnız şöle bi durum var işte;

önceden beni vhatsapta engellemişti resimleri kapalıydı durumu görünmüyordu

2 hafta önce engeli kaldırmış baktıydım öyle sonra 1 hatfta öncede resim ve durumu görmeye başlayınca öle bi merhaba nasılsın yazdım iyiyim sen napıyon nasılsın yazdı bi iyi bi iyi görmeniz gerekir
    sonra işte kısaca konuştuk ben yazmadım bi daha

saat 11 de yazmış bana düşünüyorumda beni üzenlerin başına hep bişeyler gelio sende beni üzdüğün iftira attığın için trafik kazası yaptın yazmış,

bende ben sana iftira atmadım dedim bu kezde onun gibi bişey dedi hakkını helal et geçmişi konuşmayalım dedi bende etmiyorum dedim

canı gönülden hakkını helal edermisin dedi hayır etmem dedim oda bana ben ediyorum helali hoş olsun mutluluklar sana dedi

uyuyamıyorum kaç gündür belki sen vesile olcan dedi içimde bi kötülük var kalbini kırdıklarımın hakkını helal etmesini isterim ne istersen yapsam hakkını helal etmezmisin dedi hiçmi etmezsin dedi bende cevap atmadım

o ben sürekli yazcam sandı ama yazmayacağım

• Benimde bu tip sorun yaşadığım bir kız olmuştu. Hakkımı helal etmedim. Şu hayatta o kadar ilişki o kadar tip insana hakkımı helal etmiştim ama aklımda bir kaç kişi var bir şekilde hesabı sorulacak bu Dünyada olmasa Ahirette.
  • valla ben 25 yaşındayım ömrü hayatımda bu kadar hiç kimse üzmedi, 2015 in birinci ayında ayrıldım 2 inci ayında trafik kazası yaptım , düşünün deli gibi sevdiğin kişi bırakıyo seni üstüne kaza yapıyon üstüne boşluğa düşüyosun bazen karşılaşıyosun o kişiyle bunları kaldırmak çok zordu çok:( bide hakkını helal et dio ettim desem saol dicek rahatlayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gazi87

Ne hakkin geçti evlat Kari kocamisiniz seni ne hakkin varsa onun da senin kadar hakki vardir tiriviri boş işler git GTA oyna vaktimizi alma

bir insan senden su istese,sende ona su versen bile hakkın ona geçiyor bu neyin kafası ? o zaman evlenmedigin karı koca olmadıgın kimseye hakkın geçmiyor,kurtulduk desene !!
  • dün değil önceki gün gece mesaj atmıştı hakkını helal etmezmisin ne yaparsam helal edersin hiçmi helal etmezsin dedi bende cevap atmadım şimdi beni engellemiş bu seferde
  • arkadaşlar kızdan gelen son cevap şu : ben sana hakkını helal et diyorum sen yok diyorsun naptında yani ben seni birşey için kullandımmı duygularınlamı oynadım..tamam dedimde yarı yoldamı bıraktım. ne yaptım yani ya sen bana zaman ayırdıysan ben de sana zaman ayırdım? ki başta uyardım bana bağlanma üzebilirim ben kolay kolay kimseyi sevmem. asla hayatımda kabullenemem diye de...ee sonunda öyle olduğu dediğim gibi oldu bunun için şart koşmak nedir neden buluşalım neden ben senin zamanını alayım yada sen neden bana zaman ayırasınki
  • hakkını helal etme kardeş
  • asik06 A kullanıcısına yanıt
    Sen onu engelleyeydin daha bi şey olurmuş burda

• Etmiyem hoca efendi etmiyem
  • Hem iftira attin ondan oldu diyor.Hem de helallik istiyor.Pişkinligin bu kadari. Etme de yazma da.Pek takacagini sanmiyorum helal etmeme olayini da.

• ya kız dioki ben düşündüm de dio senin trafik kazası yapman beni üzmen den dolayı dio beni üzenlerin başına hep bir olay gelio dio
    sonra dioki geçmişi konuşmak anlamsız hakkını helal et dio
    benim için hak çok önemli hakkını helal et dio
    senle ayrıldıktan sonra her karşılaştığımızda canım yandı dio
    ben yüzüne bakmadıkça onu umursamadıkça onun zoruna gitmiş canı yanmış öle dio
    sonra dioki sen bana zaman ayırdın bende sana dio ne var ki bunda dio
    en sonundada gelio dioki ben sana ne yaptımki ya dio
  • quote:

Orijinalden alıntı: asik06

ya kız dioki ben düşündüm de dio senin trafik kazası yapman beni üzmen den dolayı dio beni üzenlerin başına hep bir olay gelio dio
    sonra dioki geçmişi konuşmak anlamsız hakkını helal et dio
    benim için hak çok önemli hakkını helal et dio
    senle ayrıldıktan sonra her karşılaştığımızda canım yandı dio
    ben yüzüne bakmadıkça onu umursamadıkça onun zoruna gitmiş canı yanmış öle dio
    sonra dioki sen bana zaman ayırdın bende sana dio ne var ki bunda dio
    en sonundada gelio dioki ben sana ne yaptımki ya dio

Biraz argo olacak ama kusura bakma tipik kezban.

• valla düşünüyom bendemi sorun die ama bu mesajları atan kişi normal olamaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.