Şimdi Ara

Siz Hiç Sevdiğiniz Kızı Başka Biriyle Gördünüz Mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayallerinizden, rüyalarınızdan eksik etmediğiniz, her an onu düşündüğünüz kişinin onu gram düşünmeyen başkasının peşinden koştuğunu gördünüz mü hiç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morty Smith -- 6 Eylül 2017; 3:15:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Onun için yedek bile değildim.

• Hayır

• yemeğe götürmüştüm, okula dönüşte benden ayrılıp okulun burak özçivitinin yanına gitmişti. Dediği tek şeyde sınıfta görüşürüz oldu hesaplarıda ben ödemiştim. En acı tarafıda üzerinden 1 yıl geçti ben hala onu unutmuş değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 6 Eylül 2017; 3:33:30 >
  • Aynı sokakta oturduğum kızın kına gecesini balkondan izlemek zorunda kalacağım senin ki de dert mi la yat uyu.

• Gray Hat Ghost kullanıcısına yanıt
    Vay be

• Gray Hat Ghost kullanıcısına yanıt
    Sokakta kına gecesi nasıl bir vizyonsuzluktut

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 yıl önce seviyordum bir kızı. Sonra baktım olmayacak unutmaya çalıştım zor zar da olsa unuttum. Birkaç ay önce sevgilisiyle fotoğraflarını gördüm ama etkilemedi birşey hissetmiyorum artık. Hatta uzun zamandır bir kız hakkında bir şey hissetmiyorum. Gerçi hissetsem bile benim gibi kısa boylu biriyle işi olmaz ortalama güzellikte bir kızın.
  • Tam görmek denemez de lise zamanında dershanede hoşlandığım bir kız vardı. üni 2. sınıfa geçtiğimde defterimde bir numara gördüm, o zamanlar da numara sorgulama siteleri yeni yeni çıkıyordu sanırım bir bakayım dedim biri "canselim" (ismi o değildi tabi farklı isim yazdım) diye kaydetmiş. O zaman hiç sevgilim olmamıştı da içimden derin bir of çekmiştim koymuştu baya. Ha şimdi umurumda bile değil, hatta geçen instagram'da gördüm bana kendine bak, kilo ver diyordu kendi iyice şişmiş ve çok çirkinleşmiş. O yüzden dert edesim varsa da etmem artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gray Hat Ghost

Aynı sokakta oturduğum kızın kına gecesini balkondan izlemek zorunda kalacağım senin ki de dert mi la yat uyu.

Kına ne zaman hocam adresi ver geleyim olay çıkaralım.

• Ergenken olur oyle...

• Derin Mavi kullanıcısına yanıt
    20 yaşımdayken oldu.

• Hayır.

Görmedim çünkü ben hiç başkasını sevebilme ihtimali olan birini sevmedim.
  • Görmüşsen hiç senin olmamıştır zaten

• Kız arkadaşımı kuzeniyle (!) sevişirken gördüm

• Sevdiğim ve red yediğim kızı ailecek yemek yediğimiz restuarantta tam yanımıza bir erkekle oturdu.Ama dibimizde elimi atsam kıza değer.Bir de o gün çok kötü hisediyordum.Tumorum vardı.Yüzüm yorgun saçlarım darma dağınıktı.Komik olan durum o farklı şehirden o restoranta gelmiş.Ben de farklı ülkeden.Pehh şansa bak.

• Çocuklu gördüm ben. Tabi ki ilkokul aşkımı. Zar zor tanıdım ama bir değişik olmuştum.
    10 yıl kadar öncede lisede eski kız arkadaşımı sınıfımdan bir arkadaşımla başka bir ilde görmüştüm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Hayır.

Görmedim çünkü ben hiç başkasını sevebilme ihtimali olan birini sevmedim.

• Benim sevip, aşık olduğum vicdansız şu an başkasıyla evli. Boktan yere (aslında ben de meteliksizdim), çekip gitti. 7 yıldır her aklıma geldiğinde göğüs kafesim sızlar, nefesim daralır. Halen birine o şekilde ısınamadım, öyle sevemedim.

Şimdi 1 kızları var, mutludur heralde...

• Benim platoniğim vardı bir tane yakın sayılabilecek bir arkadaşımla sevgili oldular.O günlerde kafayı yemiştim.Sonra ondan ayrıldı başka birini buldu hemen anladım ki bana yaramaz öyle tipler.Ama vakti zamanında çok üzülmüştüm.

@Treth

Hocam başka birini sevme ihtimali olmayan birisini nasıl anlıyorsunuz yav ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.