Şimdi Ara

Siz Ne diyorsunuz Böyle bir sisteme olurmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim aracım hyundai accent era aracım var 2008 ve bu aracın teyibine dokunmadan kolonlarına dokunmadan anfi ve subwoofer baglamak istiyorum nasıl olıur arkadaşlar 600 tl bütçem var teşşekürler yardımlarınız için

• upup
  • orjinal hoparlörler size keyif veriyorsa olabilir tabiki. arkadaşta mondeo var aynen sizin dediğiniz gibi yaptı güzel de oldu önemli olan sizin zevkinize uyması. eğer orjinal teyp ve hoparlörler iyiyse sizin de kulağınıza hoş geliyorsa düşünebilirsiniz bence. en iyisi güvendiğiniz bir tesisatçıya gidin mümkünse görerek ve dinlyerek seçim yapın. eğer istanbuldaysanız ve şirinevlere yakınsanız aktepespund var orayı tavsiye edebilirim numarasını da veririm. benim sistemi oradan temin ettim montajlattım müşteri memnuniyetine önem veriyorlar fazlasıyla
  • Teşşekür ederim yarımlarıın için orjinal kolonlar tatmin edici gerçekten cok sagol
  • bişi değil ne demek yardımım oluyorsa ne mutlu bana :) o zaman müzik zevkine uygun bir sub seçimi yapıp sonra onu kaldırabilecek bir amfi almalısın. sub konusunda çok bilgili değilim ama bende rockford punch var çok sert bass vermiyor ama güzel. genelde jbl gt4 veya gt5 öneriyorlar fiyatları da uygun.http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-subwoofer-jbl-gt4-cok-temiz-kabinli-bas-subwoofer-31229220/detay?
    bide mono amfi alırsın bitane. bu olabilir mesela: audison lrx2.500 çok sağlam amfidir italyanhttp://www.caraudioturkey.com/forum/pazar-yeri/audison-lrx2500-t36295.0.html

• Bas ı yüksek güçte tutmadıkça sorun yaşamazsın.Yüksek güçte bi bas sesi alırsanız ara sesleri kaybeder , kalitesiz bi müzik dinlemek durumunda kalırsınız.Bas olarak pioneer seçilebilir.Amfi içinde jameson gibi markalara yönelmeni tavsiye ederim.Zaten amfi 200 civarı + bas 130 + kabin 100 çevirici 30 kablolar 50 işçilik 70 100 arası tam 600 civarında bi gideriniz olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.