Co2'li tabanca derken, havalı tüfek almaya kadar geldim. Bu konuda DH forumunda ve diğer tüm türkçe sitelerde yazılan her bilgiyi okudum. Açıkçası hangi sistemle çalışan ve hangi marka-model havalı tüfek almaya karar verdim sayılır fakat, bir yerde tıkandım. Sizlerin yardımına ihtiyacım var.
Arkadaşım gemide çalışıyor. 10 gün sonra İspanya'nın Mallorca adasındaki Palma şehrine gidecek. Tabi bunu duyunca aklıma ilk gelen şey "GAMO". Yani gamo nun membağı...
İster istemez aklınıza bu tüfeklerin "kaynağında fiyatlar daha uygundur" diye geliyor.
Tabi google'dan ispanyadaki fiyatlara baktığımızda sıfır tüfeklerde 20 TL - 50 TL daha ucuz görüyorsunuz, en fazla. Açıkçası Türkiye fiyatlarının İspanya fiyatlarına yakın olması sevindirici.
Gelelim sadede...
Hazır arkadaş işin merkezine gitmişken Türkiye'den bulamayacağım aksesuar (gece görüş), Tüfek, vs. aldırmak gerek... Zannetmiyorum Türkiye'de olmayan model, fakat hazır fırsat varken kaçırmayayım. Sonrasında kafamı taşlara vurmayayım.
Görüşlerinizi bekliyorum,
Siz olsanız hangi tüfek ya da ne sipariş ederdiniz?
nitesite ns 50 ısmarlardım AİRARMS ın üzerinde gecelerin yargıcı olur insan
gamao cfx royal kullanmadıysanız bu soruları sormanız doğal :) ötesi yok.
Jet airgun s 45 :)
quote:
Orijinalden alıntı: hasgün
gamao cfx royal kullanmadıysanız bu soruları sormanız doğal :) ötesi yok.
Gamo cfx ve Hatsan Dominator 200 arasında kaldım bende. Hatsan pompalı tüfeğim var. Sorunsuz kullanıyorum ve fabrikaya çok yakınım, yani havalı tüfeğim de Hatsan olursa servis konusunda sıkıntım olmayacak. Araştırmalarda Gamo'nun 3 kg, Hatsan'ın 4,5 kg olduğunu öğrendim. Aradaki fark çok fazla. Yerli malı, yurdum malı istiyorum ama tüfeği alıp kullanırken sıkıntı yaşamak da istemiyorum. Amacım atıcılığı geliştirip, vakit geçirmek. Bir de kafama takılan, alttan kurma ile namludan kurma arasında atış için hangisinin daha iyi olduğu. Yardımcı olursanız sevinirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme