Şimdi Ara

siz olsanız hangisini seçerdiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben klavyeli bir telefon istiyorum işim birazda hava atmak bütçe 500 750 fln arası

blackberry curve ve bold modellerini ve htc cha cha yı düşünüyorum güzel şık fln olsun yardım edin teşekürler

• Telefonla hava atmak nedir ? Taksitle telefon alıp kendince fiyaka satan apaçilere uyuz oluyorum.Görmemişin telefonu olmuş, çekmiş şarj aletini koparmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa K.

Telefonla hava atmak nedir ? Taksitle telefon alıp kendince fiyaka satan apaçilere uyuz oluyorum.Görmemişin telefonu olmuş, çekmiş şarj aletini koparmış.

apaçi ??? herkes telefonuyla hava atıyor ben atınca apaçi oluyorum o da güzel

• Biz insanlar telefonu genelde iletisim kurmak icin aliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebru00

Biz insanlar telefonu genelde iletisim kurmak icin aliyoruz.

şaka mısınız siz alt tarfı hava atmak içinde kulanırım dedeim etmeiğiniz laf kalmadı eğer telefonu iletişim için kulansaydık iphoneye fln gerek yoktu al bi 3310 iletişimini kur artık 2013 te telefonun kulanım yerleri değişti kimiis hava atıyor kimisi mesajlaşıyor kimisi iletişim kuruyor bir yazı yüzünden etmediğiniz laf kalmadı eğer her konu için böyle yapacaksanıoz forumdan çıkın yada adam aklılı cevap ayzın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ais_ezhel -- 10 Ağustos 2013; 15:11:59 >
  • Htc o kadar güzel degil ama beyaz bold nerde görsem bakarim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ais_ezhel A kullanıcısına yanıt
    Dostum birsürü konu açıyorsun hep aynı içerik. İlla birisinin sana "şunu al" demesi mi lazım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siz Olsanız Ne Alırdınız?
    13 yıl önce açıldı
    Siz olsanız ne yapardınız
    4 yıl önce açıldı
    Siz hangisini seçersiniz
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rosKing

Dostum birsürü konu açıyorsun hep aynı içerik. İlla birisinin sana "şunu al" demesi mi lazım?

evet demesi lazım konu açarken be nsana mı sorucam o zaman herkes sana haber versin ben konu açıcam diye sen kime izin vrirsen o açsın izin vermeyenler açmasın iyiki kon uaçmışım zaten forum bunun için açıldı lütfen tartışma yaratmayalım ve bütün konularımı leyin zorlanmayın
  • Ne kadar gerizekalısın yüzsüz
  • bb porsche

• hava atma olayını bılmem de bb modelleri htc cha cha ya göre daha şık oldugunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LittleMonster

Ne kadar gerizekalısın yüzsüz

sen onu kime dedin bide arkadaşlar konuyu kapata bilirsiniz ban etmediyiniz laf kalmadı son kez konu açıcam bende htc cha cha aldım sizin tavsiyelerinize uymayarak

• doğal zihinsel engellilerden olmaktansa fiziksel engelli olmayı tercih ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ais_ezhel

quote:

Orijinalden alıntı: LittleMonster

Ne kadar gerizekalısın yüzsüz

sen onu kime dedin bide arkadaşlar konuyu kapata bilirsiniz ban etmediyiniz laf kalmadı son kez konu açıcam bende htc cha cha aldım sizin tavsiyelerinize uymayarak

Senden baska yuzsuz var mi burada

• sende başka bir yüzssüz göremedim bide karşındaki aynandır lütfen bu konuyu kapatın konu çok fazla dağıldı son kez konu açtım başka konu yazmıyacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ais_ezhel

sende başka bir yüzssüz göremedim bide karşındaki aynandır lütfen bu konuyu kapatın konu çok fazla dağıldı son kez konu açtım başka konu yazmıyacak

Kes her telefon için konu açıp kalabalık yapma !!
  • evet ve yine bir ergen vakası ve yine bir "en kral telefonu alır ama içine koyacak kontörü yoktur" vakası

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.