Bildirim
Siz Olsanız Hangisini Tercih Edersiniz!?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Siz Olsanız Hangisini Tercih Edersiniz!?
(En Son Oy Tarihi: 20.5.2009)
Giriş
-
-
her zaman bir parça seçeceksen bir şeyleri çağrıştıracak müzikleri seçmen lazım hele ki bu sevgilinse...Beraber vakit geçirdiğiniz zamanlarda kulağınızda kalan müziklerden seçersen o slaytları okuyacak kız arkkadaşın daha hissiyatlı okuyacaktır.Daha bir ifade edecektir yazdıkların.Tabii bunlar benim düşüncem sana kalmış dikkate al alma -
quote:
Orijinalden alıntı: lion_koc
her zaman bir parça seçeceksen bir şeyleri çağrıştıracak müzikleri seçmen lazım hele ki bu sevgilinse...Beraber vakit geçirdiğiniz zamanlarda kulağınızda kalan müziklerden seçersen o slaytları okuyacak kız arkkadaşın daha hissiyatlı okuyacaktır.Daha bir ifade edecektir yazdıkların.Tabii bunlar benim düşüncem sana kalmış dikkate al almaquote:
Orjinalden alıntı: lion_koc
her zaman bir parça seçeceksen bir şeyleri çağrıştıracak müzikleri seçmen lazım hele ki bu sevgilinse...Beraber vakit geçirdiğiniz zamanlarda kulağınızda kalan müziklerden seçersen o slaytları okuyacak kız arkkadaşın daha hissiyatlı okuyacaktır.Daha bir ifade edecektir yazdıkların.Tabii bunlar benim düşüncem sana kalmış dikkate al alma
Sağol yukarı
-
Yardım Edin Beylerquote:
Orijinalden alıntı: mareSHaL#8482;quote:
Orjinalden alıntı: lion_koc
her zaman bir parça seçeceksen bir şeyleri çağrıştıracak müzikleri seçmen lazım hele ki bu sevgilinse...Beraber vakit geçirdiğiniz zamanlarda kulağınızda kalan müziklerden seçersen o slaytları okuyacak kız arkkadaşın daha hissiyatlı okuyacaktır.Daha bir ifade edecektir yazdıkların.Tabii bunlar benim düşüncem sana kalmış dikkate al alma
Sağol yukarı
Alıntıları Göster
-
-
duman falan ne alaka kardeşim.o müzik gider mi sence oraya.bence unbreak my heart koymalısınquote:
Orijinalden alıntı: mareSHaL#8482; -
Knock Out-Gel Etmequote:
Orijinalden alıntı: ant_alican
duman falan ne alaka kardeşim.o müzik gider mi sence oraya.bence unbreak my heart koymalısın
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: ant_alican
duman falan ne alaka kardeşim.o müzik gider mi sence oraya.bence unbreak my heart koymalısın
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ant_alican
Sözleri İçin Demiştim Bakıyorum Söyledigin sarkıya
-
-
Kenan Doğulu - Baş harfi ben sözleri çok güzel...quote:
quote:
Orijinalden alıntı: askerdem
Kenan Doğulu - Baş harfi ben sözleri çok güzel...
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: askerdem
Teşekkür ederim -
i can't quit you baby.quote:
Orijinalden alıntı: mareSHaL#8482;quote:
Orjinalden alıntı: askerdem
Teşekkür ederim
Alıntıları Göster
-
güncel...quote:
Orijinalden alıntı: Cortland Andrus
i can't quit you baby.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: mareSHaL#8482;
güncel...
Alıntıları Göster -
-
quote:
-
quote:
Mustafa Topaloğlu - Obamaquote:
Orijinalden alıntı: mareSHaL#8482;
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- majezik sprey yutulur mu
- nasıl bayılır
- hornet kullanan erkek
- ptt şikayet hattı
- küçük ilçelerde yapılacak işler
- prompt mühendisliği nedir
- dünyanın en büyük vinci
- indirimler ne zaman başlıyor
- penis nakli
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X