Şimdi Ara

Siz Olsanız...M600 mü alırsınız?Yoksa E250 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kızaklı tele geçmek istiyorum...Fiyat konusunda alınabilcek, en iyi kızaklı telefon bu ikisi galiba (yada varsa farklı model önerilerinizi söleyin)

Limit:250 Ytl

E250 istiyorum en azından mp3 var diyorum...Ama bir okadarda şarjı az gittiği söyleniyor

E250nin şarjı az gittiği için buseferde radyosu olduğu için m600 modelini tercih ediyorum...Ama bununda dahili hafızası çok az + arttırılmıyor

Siz olsanız hangisini seçerseniz? yada bu modelleri kullanan kişiler tecrübelerini sölerse çok memnun olurum.Çünkü vereceğiniz yorumlar karar vermemi oldukca etkileyecek Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim

• öncelikle e250de de radyo var, m600 ün artı bi özelliği gibi yazmışsın :)

e250 nin şarjının az gittiği söylentileri var evet haklısın, ama kardeşim bu telefonu kullanıyor 7/24 açık telefon. günde 4-5 mesaj alıp gönderir, 3-5dk konuşur ve bu şekilde ortalama 5gün gidiyor şarjı. yani şarjı az gidiyo diyen arkadaşların kullanım şekli çok önemli. ekran çok yüksek enerji tükettiği için çok kullanımda bekleme süresini tabiiki düşürecektir. mp3 ve radyo dinlemek aynı şekilde...

eskiden c62 cep telefonum vardı, onun kullanım klavuzunda verilen bilgi şuydu "cep telefonumun ekran ışığının 1dakika yanması 90dakikalık bekleme süresine eşit enerji tüketiyordu". c62 nin ekranı küçücüktür, buna rağmen böyleyse e250 veya m600 alman fark etmez, telefonu çok kurcalarsan 1gün içinde de bitirebilirsin pilini

sonuç olarak pil konusuna takılmadan, hangisinin görünümü, kullanım şeklini ve özelliklerini beğenirsen onu almanı tavsiye ederim. mümkünse ikisini de kullanman ve kararını öyle vermen daha doğru olacaktır. şimdiden telefonunu gülegüle kullanmanı dilerim

• e250 almanı tavsiye ederim.E250 kullanıyorum.m600 de bulutooth da yoktur.Fotoğraf çeksen gönderemezsin.mp3 dinleyemezsin.Sana e250 veya e200 almanı tavsiye ediyorum.
  • tabiki E250 peynir ekmek gibi satıyor m600 un radyo dışında bi özelliği yok ama boyutları küçük efsanevi e700 kasasının radyo eklenmiş hali.
  • m600 de kamera yok ki fotoğraf çekip gönderesin
    quote:

Orjinalden alıntı: tuncay altuntoprak

e250 almanı tavsiye ederim.E250 kullanıyorum.m600 de bulutooth da yoktur.Fotoğraf çeksen gönderemezsin**** dinleyemezsin.Sana e250 veya e200 almanı tavsiye ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Helcaraxe

öncelikle e250de de radyo var, m600 ün artı bi özelliği gibi yazmışsın :)

e250 nin şarjının az gittiği söylentileri var evet haklısın, ama kardeşim bu telefonu kullanıyor 7/24 açık telefon. günde 4-5 mesaj alıp gönderir, 3-5dk konuşur ve bu şekilde ortalama 5gün gidiyor şarjı. yani şarjı az gidiyo diyen arkadaşların kullanım şekli çok önemli. ekran çok yüksek enerji tükettiği için çok kullanımda bekleme süresini tabiiki düşürecektir. mp3 ve radyo dinlemek aynı şekilde...

eskiden c62 cep telefonum vardı, onun kullanım klavuzunda verilen bilgi şuydu "cep telefonumun ekran ışığının 1dakika yanması 90dakikalık bekleme süresine eşit enerji tüketiyordu". c62 nin ekranı küçücüktür, buna rağmen böyleyse e250 veya m600 alman fark etmez, telefonu çok kurcalarsan 1gün içinde de bitirebilirsin pilini

sonuç olarak pil konusuna takılmadan, hangisinin görünümü, kullanım şeklini ve özelliklerini beğenirsen onu almanı tavsiye ederim. mümkünse ikisini de kullanman ve kararını öyle vermen daha doğru olacaktır. şimdiden telefonunu gülegüle kullanmanı dilerim

cok saol arkadaşım..diger yorum yazan arkadaslarada tesekkürler

yok artı özellik deilde radyonun benim icin önemini belirtmek icin yazdım

e250 de kızak sorunuda oluyormus (sertleşme gibi) gerci buda kullanıma göredir diye düşünüyorum... aslında 50 ytl fazla verip digerine göre daha fazla özelligin olması iyi ama bircok yorumda bugun doldurup ertesi gün şarja taktıklarını sölüyorlar...kafama takılan kısım bu

• Dikkatli incele telefonu
    quote:

Orjinalden alıntı: ali6233

m600 de kamera yok ki fotoğraf çekip gönderesin
    quote:

e250 almanı tavsiye ederim.E250 kullanıyorum.m600 de bulutooth da yoktur.Fotoğraf çeksen gönderemezsin**** dinleyemezsin.Sana e250 veya e200 almanı tavsiye ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.teknomag.com/index.php/post/2114/sony-ericsson-m600i/ sayfayı okumanı tavsiye ederim
    quote:

Dikkatli incele telefonu
    quote:

quote:

• Maksat mp3 ve radyo dinlemekse bu fiyata Rokr e2 almanı tavsiye ederim.Yok illa bu 2 telefondan birisi dersen m600 daha iyi olur bence.Arkadaşda vardı e250 biraz inceledim ne kamerası ne sesinde nede kızak mekanizmasında iş var.
  • quote:

Arkadaşlar kızaklı tele geçmek istiyorum...Fiyat konusunda alınabilcek, en iyi kızaklı telefon bu ikisi galiba (yada varsa farklı model önerilerinizi söleyin)

Sanırım konuda marka karışıklığı yaşandı. Zira Samsung'un da M600 modeli bulunuyor. Her iki telefon arasından kesinlikle E250'yi tavsiye ediyorum. Çünkü M600'de kamera ve bluetooth bulunmuyor. 1.5 MB dahili belleğe sahip telefonda hafıza kartı slotuna yer verilmemiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: poskay

cok saol arkadaşım..diger yorum yazan arkadaslarada tesekkürler

yok artı özellik deilde radyonun benim icin önemini belirtmek icin yazdım

e250 de kızak sorunuda oluyormus (sertleşme gibi) gerci buda kullanıma göredir diye düşünüyorum... aslında 50 ytl fazla verip digerine göre daha fazla özelligin olması iyi ama bircok yorumda bugun doldurup ertesi gün şarja taktıklarını sölüyorlar...kafama takılan kısım bu

yoğun bi kullanıma şarj dayanmaz kii, ama illa da çok sık kurcalarım telefonumu ama pek şarjla aram yoktur diyosan ekran aydınlatmasını kısmayı deneyebilirsin bende e890 da var, hergün şarj ediyorum mereti ekranı büyük ve dokunmatik, elinden düşmeyince böyle oluyo işte...
    anlatmak istediğim, şarj süresinin aşırı kısalması yani bir güne düşmesi tamamen kullanım miktarıyla alakalıdır. bu durumda seni m600 de kurtaramaz çünkü ekranları aynı...

• E250 al batarya o kadar da kötü değil hem pili bitince nolcak takarsın şarja dolar :D
    Ama telefonla uzun süreli konuşacakları bilemem
  • dostum sony ericcson u konuşmuyoruz.Samsung m600 den bahsediyoruz.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepsamm600
    quote:

http://www.teknomag.com/index.php/post/2114/sony-ericsson-m600i/ sayfayı okumanı tavsiye ederim
    quote:

Dikkatli incele telefonu
    quote:

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncays44 -- 25 Ekim 2007; 18:38:09 >

• şahsen e250 kullanıyorum çok memnunum. şarzı az kullanırsan 4 günveya 5 gün gidiyor. birçok özelliği var. ama m600 çok aza özellikli bi telefon. bluetooth u bile yok . fakan seçimi sana bırakıyorum.
  • yalış anlaşılma olmuş
    quote:

dostum sony ericcson u konuşmuyoruz.Samsung m600 den bahsediyoruz.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepsamm600
    quote:

http://www.teknomag.com/index.php/post/2114/sony-ericsson-m600i/ sayfayı okumanı tavsiye ederim
    quote:

Dikkatli incele telefonu
    quote:

quote:

• ben olsam motorola z6 seçerdim, içnide işletim sistemi var
    hemi de LİNUX
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.