Şimdi Ara

Siz olsaniz tavir yapar miydiniz??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sevgilimle farkli sehirlerdeyiz. universitedeyiz. dun liseden erkek arkadasla bulusmuslar ikimizin ortak yakin arkadasi. sonra arkadas beni aradi napiyosun diye sonra anlatti oglen bulustuk diye bende bunu sevgilime sordum gitmis kizmis arkadasa niye soyluyosun diye. bende tavir aldim biraz soylemese haberim olmayacak rahat ol bir dahakine ogrenmem diye. bu konuyu gecistirdi bildigin.bugunde baska yakin bi erkek arkadasiyla 3 4 saat gezdiler de iste farkli sehir insan ister istemez kiskaniyor. bende tavira devam ettim bildigin suan oda soguk davraniyor. ne yapilmali sizce?
    yas 18 iliski 2 yillik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam canını sıkmak istemem ama uzaktan ilişki yürümüyor zamanında ben yaşadım.

• up

• Uzaktan ilişki zor yürür dostum.
  • Uzun mesafe iliskilerinin yurumesi icin 2 tarafin da guclu olmasi gerekiyor.Gercekten buyuk ozveri istiyor o tur iliskileri saglikli sekilde yurutmek.Arada mesafe oldugu icin ve kisinin yaninda olamadigin icin belki de normalde hic onemsemeyecegin bir konu buyuk sorun yaratabiliyor.

Kizla zaten 2 yildir berabermissin.Seni sutlayacak olsaydi zaten sutlardi simdiye kadar.Seni sevdigi belli.Kiz tarafi bizler gibi degil.Hemen bir gunde baglanamiyorlar,baglandiklarinda da hemen kopamiyorlar.Ama bir de su var,kiz tatafini fazla sIkmaya gelmez.Fazla da pinpiriklenme.Kizlar fazla kiskanc adamlardan hoslanmiyorlar.tecrube ile sabittir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Afedersin ama daha neye tavir yapican? 2 gundur baskalariyla geziyor bence gayet haklisin tavir yap rahatsiz oldugunu anlasin. Uzak mesafe de yurur arkadasim rahat ol se.

• Arkadaşı ile buluşmus sıradan bir olay tavır alman saçma bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu seyirciler ne yapiyor?
    15 yıl önce açıldı
    Kaza Yaptım Kim hakli
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

Uzun mesafe iliskilerinin yurumesi icin 2 tarafin da guclu olmasi gerekiyor.Gercekten buyuk ozveri istiyor o tur iliskileri saglikli sekilde yurutmek.Arada mesafe oldugu icin ve kisinin yaninda olamadigin icin belki de normalde hic onemsemeyecegin bir konu buyuk sorun yaratabiliyor.

Kizla zaten 2 yildir berabermissin.Seni sutlayacak olsaydi zaten sutlardi simdiye kadar.Seni sevdigi belli.Kiz tarafi bizler gibi degil.Hemen bir gunde baglanamiyorlar,baglandiklarinda da hemen kopamiyorlar.Ama bir de su var,kiz tatafini fazla sIkmaya gelmez.Fazla da pinpiriklenme.Kizlar fazla kiskanc adamlardan hoslanmiyorlar.tecrube ile sabittir

Güzel yazmışsın

• uzakta ise peşinde dolanan çok olur gönlüde kayabilir kaymıştırda zaten ama iş ciddiye binmedkçe sana çaktırmaz. dostum birgün gelicek telefonunda bir mesaj ve söyle yazacak.

ben başkasını seviyorum oda beni seviyo üzgünüm. beni bir daha aramazsan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magrofon -- 27 Eylül 2013; 0:47:02 >
  • uzak mesafe 10 yıllık olsa ne yazar yenisini aramaya başla iyi günler.
  • 2 gündür başka erkekle geziyo tavır yapmaktan bahsediyosun ortalığı ayağa kaldırman lazım baya rahat olduğun belli oluyo bu konuda ama bence bu kadar rahat olmamalısın kız elinden uçup gider valla
  • Klasik durum.Simdiden hazirla kendini 1 aya ayrilirsiniz.

• bu olayi baskasindan duydum dediginde hic degilse gonlunu almaliydi

aranizdaki muhabbet nasil bilmiyorum ama hos bir durum degil
    hergun kafani boyle seyler kurcalayacagina taviri birak gidebiliyorsab git yuzune tek tek soyle hassas oldugunu bilsin buna ragman yine ayni davraniyorsa yol ver gitsin iki yillik diye kendini yipratma okadar

• bizim fakulte ankaraya gezi duzenliyor arada bi konferans icin duydugumda cok sevinmistim. soyledim onunda sevinmesini bekleyip heyecanlanmasini bekleyerek adam ' gel bekleriz' dedi ya

• Arkadaşı da kızı da unut.
  • Olay bitmiş senin haberin yok.

Ertesi gün 3 saat gezdigi çocuğu bırak ortak arkadaşınızi dahi söylemiyor ve öğrenincekkızıyor ise geçmiş olsun. Yeni sevgili bakmaya başlaya bilirsin.

Benimde ilişkimuzak mesafeli idi ilk 3 yyılı. Aldığı nefesten haberim vardı.

• Uzaktan ilişkilerde güven en önemli şeydir

Fakat güvende olsa,çok da iyi anlaşsanız eğer köpek gibi aşık değilseniz birbirinize yürümez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.