Şimdi Ara

Siz olsaydınız :-/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kararsız kaldığım bir konu var ve size danışmak istedim. Önerilerinizi sorum çerçevesinde sunarsanız minnetar olurum.

Benim 86Lv. FF Warrior+Warlock charım var, 2H 1H skillerinin hepsi max olmakla beraber warlocktada gerekli tüm skiller max. kendi lvl'deki warrior/cleric hariç kesemediğim bir build yok, sadece zorlayanlar var okadar. Sorunda burda başlıyor zaten -.-

1. Ben warlock skillerini kapatıp clericmi açmalıyım sizce? (+Axe)
    2. Yoksa warrior cleric gördümü kaçmalımıyım

Not: Üçüncü bir seçenek yok ^^

• İlginç. Warrior - Warlock zaten pvp karakteridir. Warrior - Clericden neden kaçasın ki. Mutlaka bir eksiğin, gediğin vardır ki yatıyorsundur . . .
  • Warlock'u kapatımı bana gereken cleric+axe skillerini açabilicek kadar sp kalıyor bendede var 22k dan fazla sp. Clericte str, int, phy. ve mag. benim işime yaramayan skilleri açmıyorum o şekilde sp yetiyor :)
    100Lv açıldı zaten o ayrı bir dert, Char hep bota 8li pt'de kasmıyorum, kasarken cleric daha avantajlı :-/
    Off Off Off !!!

Yorumlarınızı bekliyorum..

@ Auto CAD

Ne item nede skill eksiğim var.
    Sorun Holy Spell + Integrity + Holly Recovery Division + Bless Spell
    Warrior cleric hariç kesemediğim bir build yok. Chinese charların warlock karşısında hiç şansı yok zaten

@ DeathWall

Kasayımı mönitörümü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroLOGy -- 19 Mart 2009; 16:50:55 >
  • benim yorumum warlock a dewam bnm charımda var xbow / warlock sadece partylere girersen warlock kullanırsın öbür türlü tek kasarsan bi işe yaramıyo malesef!!

ama desen ki bn pwplerde ii olmak istiyorum sonuna kadar warlock...
  • Holy Spell açıken işe yaratan statüsler Dark Breath(Bleed), Dark Decayed(Dull), Wheel Bind(Panic) fakat hepsi Cleric'teki Integrity skillinin kullanımı ile siliniyor.. Slumber(Sleep) Bloody Trap işe yaramıyor Stun'da 5sn. zaten :-/

Ki rakibimin bana karşı Recovery Division, Bless Spell, Over Healing, Glut Healing, Healing Orbit, Charity, Glory Armor, Favor Armor gibi avantaj sağlayan skilleri var ikimizde varrioruz.. Sonuç kaçınılmaz
    Bir ihtimal Reflect sayesinde kesebiliyorum..

@DeathWall
    Mesajını silmişler farkındayızda hafızanadamı birşey oldu :)
    Kasayımı Mönitörümü yan yatırmalıyım sence ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroLOGy -- 19 Mart 2009; 17:18:49 >
  • cleric yapsaydın keşke
    çünkü burdan sonra dönüşü yok en azından curse heart toplayak yapmazsın
    ama param var diyosan onu yerine çar al derim yada sen bilirsin derim
  • Neden Curse Heart ile olmasınki bir defada hepsini kapatıcak değilim yavaş yavaş kasarken warlock olmuş olmamış bir farkı yok. Yavaş yavaş kapatırım sorun olmaz. Yapmam gereken Robe setimi değiştirip L.Armor giymek :-/

Eklemek istiyorum bu yazdıklarım pvp'de sadece 1-2-3-4-5 tuşlarına basan oyuncular için değil pro. oyuncular için geçerlidir.. Sadece 1-2-3-4'e basan warrior cleric full sun olsun şansı yok karşımda onu belirtmek isterim..
  • Cleric yaparsan pvp dışında da iş yaparsın daha iyi olur.
  • Ben warior/celircim ama önceden warior/warlocktum warlock 89 daydı pvpde tamam süper ama holey spellli charla karşılaştım allah kahretsin dedim ve celirce döndüm sebebi 7 kere at divisonu mesela 1 kere anca tutuyor bende silkle tam hatırlamıyorum ama 60 a kadar cektim yaklasık 220 silkmi ne gitmişti sebebi ise 60 dan sonra baya sp gidiyor hepsini geri almak için silkle geri aldım splerin, simdi celiricim ve mutluyum he bu arada bi alman var warior/warlock full sun elinde +9 sun glavyeyi kesiyor(holey speli yoksa ) ama bana geldimi fıs beraber ıron sikilleri acıyoruz onunki bittimi menim bless var orada pert oluyor :) oynamayı bilmekte biraz önemli karşındaki wariorsa dare devil kullanırken sprint asult vurmalısın en basitinden sonra axe stun shieltle adamı uzaklastıracaksın yani bufların acılanakadar adama yatır cek al shieldi ileri ittir yere yatırdılarmı shield alıcaksın falan filan sonra bufların acıldımı dayan 2 h ye

• Hocam cleric yapma bence warlock'un+1h pvpsi müthiş zevklidir değerini bil bence herkes yapamaz
  • Profesyonel Oyuncularda İş Yapamadıgından Dolayı 2h Cleric Dusunuyorsun

Yorumum
    @
    Ben Eu Charlarda Hangi Build Olursa Olsun Clerici Her Zaman Önemserim
    Party Olarak Kasacaksın Cleric Buflar Acık Gel Beleşe Kasıl 85- 87 Moblarda 77 den 83 e Kadar Clericle Geldiğim Zamanlar Oldu

Gelelim PvP ye Neden Cleric
    Bütün Cevapları Yazmıssın Sana Tek Söyluyecegim Uzun Sürsün Ama Cleric Süperdir Her Zaman Kazanan Olursun 45 Snylik Bless ve Warriorun O Deli ismim gibi Bufları Charı Ölümsüz Yapıyor Ondan Dolayı Sen En Kısa Zamanda Yavas Yavas Düzelt Ben 80 LwL Glavie yi Sıfırlamak Üzereyim Bowmana Zaman Yni
  • Warlock-1H dadı hiç bir buildde yoktur.Boşver cleric falan.

Forza War/War
  • Her build bir başka bir builde karşı elbet biraz zayıf olur. Bence buildin gayet güzel, hem de 2 tane skill ağacını maxlamışsın. Tadından yenmez. Tam gaz devam derim. Statusleri yedirdikten sonra sprint assault ile hemen stun atarsan cleric olan warriorlara da bayağı damage yedirebileceğini düşünüyorum. Bir de bunu dene istersen. =)
  • axe skillerini açarsan axede bi skill stun vuryordu sonra 2 h takıp daredevill sonra warlock giyinip wampire kiss debuff bomb sleep 1 h skilliylede dull verirsen sonra istediğin gibi kesersin.Sleep bomb tutmuyor demişsin bunu warlockta Wampire Kiss adlı skilli skillde Disease statuesi veriyor onunla her türlü statuesin tutma şansını artırabilirsin
    edit:ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sneaky Step -- 4 Nisan 2009; 14:54:01 >
  • İki charıda kullandım.Cleric kesinlikle daha iyi.Zaten wariorun damage gucu yıksek 2h skilllerindede pasif critle yuksek oranda critical vuruyosun.Yani yeterli hasarı verebiliyosun.Clerice donmeni tavsiye ederim.Warlock acıp war/clericten kacacagına cleric ac herkes senden kacsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: NitroLOGy

Neden Curse Heart ile olmasınki bir defada hepsini kapatıcak değilim yavaş yavaş kasarken warlock olmuş olmamış bir farkı yok. Yavaş yavaş kapatırım sorun olmaz. Yapmam gereken Robe setimi değiştirip L.Armor giymek :-/

Eklemek istiyorum bu yazdıklarım pvp'de sadece 1-2-3-4-5 tuşlarına basan oyuncular için değil pro. oyuncular için geçerlidir.. Sadece 1-2-3-4'e basan warrior cleric full sun olsun şansı yok karşımda onu belirtmek isterim..

Bende sen gibiydim. 90 Lv Warrior/Warlock'du charım. Bütün skilleri maxtı. Ama 10 günde bütün warlock kapattım curst heart ile. Para gitti gitmesine ama gayetde güzel oldu.

• yan build celerik her zaman avantaj sağladığı belli ama eminimki yan build warlockta kullanabilen için oldukça fazla avantajları olan bir builddir sanırım el çabukluğu isteyen fazla karmaşık bir skil seceresi yaratıyor celeriğin hem pvpde kullanımı daha kolay hemde partilerde daha çok yer buluyorsun...yani bencede celerik.....
  • Yenilmez bir build bulman zor
    Warrior+Cleric'lede yenemeyeceğin buildler olacaktır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.