Şimdi Ara

Siz olsaydınız alırmıydınız ? Araçtan anlayan arkadaşlar cevap verirse güzel olur . (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    40000 fazla söyledin 20000 ideal yani 200000 normal fazlası motor değişmiştir azı ise araç yatmış veya km düşürülmüş. yani her ikisi de kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Realwest94

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-temiz-degisensiz-793908386/detay/

Son olarak bu araç hakkında ne söyleyebilirsiniz .
    Aynı renginin 2011 1,4 dizeli var bende.

Sizin 1,25 ve çekiş olarak çok zorlanıyor diye biliyorum ve en boş paketi bu.
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    Kaptan..7 yil cordoba bindim dizel..52 binde alip 160 binde sattım..... yalanmı soyluyorum?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aga bende 2013 Symbol Joy var 120000 de 40000 den beri bende şöyle anlatayım sen istediğin kadar usta şöför ol biri gelip sana vuruyor ve aracın değeri düşüyor. Ben 34000 e aldım aracı aldığım yerde bu clio dan da 2011 model vardı. o da 27000 di. Şimdi Fiyatları ikisi de hatasız boyasız bana 3 defa trafikte 1 defa da gece dururken vurdular 4 parça boya çıktı. Şu an benimkinin taksi çıkması 50000 den başlıyor. Şimdi bu araca bakıyorum 9 yıllık araç fiyatının yüksek olmasının tek nedeni hatasız boyasız olması. Sen bu parayı verirsen yarın öbürgün biri sana çarparsa fiyat avantajını kaybedersin. Onun yerine motoru sağlam ağır hasarı olmayan ama boyalı araçlara bak derim. Ne olsada renault sonuçta. Bu para verilmez aga.
    Bizde dizel focus vardı 2013 30bin kmde 2016 da perte çıktı

şimdi 2019 dizel focus var 14 bin kmde babam güçlü olduğundan sevdiği için alıyor hepsi filo arabası olmak zorunda değil herkes çok km yapmak zorunda değil
    2006 model ticari dizel aracım var 90 bin kilometrede , ev iş arası 6-7 km arada uzun yol yapıyorum. Her dizel yılda 40bin yaparmış da şuymuş buymuş Allah akıl fikir versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Aracin önden komple değişeni vardı.110 bin km binmisim..yollardaki en ucuz mazotlardan aldım hep. yılda 15 bin km den fazla binmisim.uzun yol ortalamam 4.5 ,5 litrelerdeydi.yani benzinli aractan ucuza almistim.satarken okadat dusuk fiyata da satmadım..yani 7 yıl binince alacak adam sorunsuz oldugunu anladi

• berk70 kullanıcısına yanıt
    Berk.laf olsun torba dolsun işte ne bakiyon sen..klasik genelllemeci işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowOfSpirit -- 25 Şubat 2020; 15:15:51 >
    2015 focus dizel aracım 67.000 km de şimdi ben yalan mı söylüyorum?

yılda ortalama 13.000 km

Bizim arabanı yılda 13-17bin arası oynuyor km'si. Kullanım sıklığına göre değişebilir. Expertiz raporunda çıkmaz mı zaten bu tür durumlar.

• Ben olsam clio alırdım yazmak için konuya girdim ve araç zaten clio çıktı
  • Belki satıcının ikinci bir aracı vardı belki şirket arabası vardı belkı arabayı kapıdam çıkartmayan bir insandı(böylr insanlar oldukca fazla)biz de 2016 egea bulunmakta 60 binde aldık 2 yıldır bizde şuan 85 bin km de yılda 12.500 yapıyor çünkü arabayı sadece haftasonları kullanıyoruz bazen İstanbul trafigi nedeniyle arabayı bile çıkartamadığımız günler bile oluyor.Yetkili serviste km sorgusunu yapın muayeneler arası farkı karşılaştırın ve içinize sinerse aracı almanızı tavsiye ediyorum hocam

• Belki satıcının ikinci bir aracı vardı belki şirket arabası vardı belkı arabayı kapıdam çıkartmayan bir insandı(böylr insanlar oldukca fazla)biz de 2016 egea bulunmakta 60 binde aldık 2 yıldır bizde şuan 85 bin km de yılda 12.500 yapıyor çünkü arabayı sadece haftasonları kullanıyoruz bazen İstanbul trafigi nedeniyle arabayı bile çıkartamadığımız günler bile oluyor.Yetkili serviste km sorgusunu yapın muayeneler arası farkı karşılaştırın ve içinize sinerse aracı almanızı tavsiye ediyorum hocam

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.