Şimdi Ara

Siz olsaydınız alırmıydınız ? Araçtan anlayan arkadaşlar cevap verirse güzel olur . (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla hocam ben vazgeçtim nerdeyse yorumlardan sonra
  • Realwest94 R kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki ülkemiz araç alınacak bir dönemde değil mesela bundan yaklaşık 10 sene önce kadar tam araç alma dönemiydi bunu şey anlamında demiyorum kar etme anlamında söylemiyorum ama şuan özellikle 2.elde araca binmek çok zor, zarar etmekte büyük bir olasılık.
    Elinizde herhangi bir araç varsa çıkarmamak en mantıklısı. Ülkede ekonomik durumlar söylenenlerin aksine, çok belirsiz ve istikrarsız ne olur kimse kestiremiyor. Muazzam çok büyük bir ihtiyaç değilse araç almak pek mantıklı değil...

Şahsi fikrimdir, herkesin düşüncesine saygım var.
  • elzem değilse alma hocam bunlar nasıl paralar böyle iki ayaklı galericiler içine ettiler ikinci elin
  • 55 bine clio 3 lerin bulunduğu bir piyasa haline geldi hocam bu aralar çok lazım .
  • mesajı görür görmez km düşürülmüştür dedim içimden İstisnalar olmakla birlikte bir dci motorun 150.000 km civarı olması için 3-5 yaşında olması lazım. Alan az yaktığı için neredeyse tuvalete bile arabayla gidiyor. Km düşükse de zaten sıfır parası isteniyor. Orjinal olduğunu teyit edebilirseniz alın. Piyasa böyle giderse 1 yıl sonra 20-30 fazlasına satılır zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr0742 -- 25 Şubat 2020; 15:54:43 >
  • 57000 liraya clio 3 almak ne bileyim yani arabada yol bilgisayarından başka adam akıllı donanım yok.Onu geçtim 2011 model.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-041FF024C -- 25 Şubat 2020; 16:1:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Realwest94 R kullanıcısına yanıt
    Devletin bu ikinci el araba işine de iki ayaklı galericilere de bir el atması şart. Sana ben punto tavsiye ederim hocam. Bu paralara daha düşük km, temiz evo vs. bulabilirsin diye düşünüyorum.
  • Doğru diyorsun hocam forumda konu açmamın tek sebebi buydu.
    Ama işte piyasa öyle bir arttı ki böyle giderse 55 bin liraya bir kaç seneye şahin bakmaya başlarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Realwest94

Doğru diyorsun hocam forumda konu açmamın tek sebebi buydu.
    Ama işte piyasa öyle bir arttı ki böyle giderse 55 bin liraya bir kaç seneye şahin bakmaya başlarız.
    Hocam bilmiyorum yani bu araba yerine gidip 2007 sümbül alsanda aynı dolulukta olacak.2015 de sıfır highline 1.4 tsi bmt dolu golfü 64000 tl ye tungsten gri metalik renkle birlikte almıştık Ankara Doğuş Otomotivden.Şimdi 57000 bine clio 3 şaka gibi.Golfü 25 binde 82 bine sattık şuanda aynısını aynı temizlikte almak istesek 130 altında araba yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zaten ikisi arasında kaldımıştım hocam
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim clio 3 için fiyatının çok yüksek olduğu sonucuna vardım .
  • Bakımları zamanında yapılmış, araca özenle bakıldıysa alınır tabi ki. Aracın yıpranmasına bakarak karar vermenizi öneririm. Ayrıca dikkat edin dizel araç bakımsızsa size on binlerce lira masraf açar. Tecrübem var bu konuda
  • Atria kullanıcısına yanıt
    Hocam benim araçta tramersiz.
    Şimdi birisi benim araca çarpsa oluşan değer kaybını nasıl temin ederim.
    Karşı tarafla uğraşmak istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben almazdım dizel motora 100.000 kmden sonra pek güvenmem açıkcası. Bakımları zamanında mı yapıldı kaliteli parça mı kullanıldı vb bilmediğim için dizel motorlara güvenemiyorum. O fiyatlara benzinli lpgli araçlar bakabilirsiniz lpgli araçlar da yakıt olarak çok az yakar ve dizel motor gibi bakımları vb ağır değil. 100-150.000 km civarı benzinli araç bakmanızı öneririm hem daha kaliteli bir araca binebilirsiniz.
  • 10 yaşa kadardı sanırım bu hatasızlık mevzusu bozulunca karşı tarafın sigortasından başvuru yapıp alınabiliyor. Ama yaştan tam emin değilim ya 10 ya 5
  • logismile L kullanıcısına yanıt
    Benim araç 15 yaşında sanırsam olmaz değilmi hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: covert

2015 focus dizel aracım 67.000 km de şimdi ben yalan mı söylüyorum?

yılda ortalama 13.000 km
    Ya şu troll u kaale almayın

2015 Kasım çıkışlı a 180 aracım var 62binde
    Dün 2012 Aveo aldım 57binde

Senede 100bin yapan da var 2 bin km yapan da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz zaten tutanak tutuyorsunuz.
    Eğer kurul %100 sizi haklı bulursa tüm masrafları karşı tarafın sigortası karşılıyor. Bu yetkili servis olsa dahi.
    Sonrasında aracınız tamir edilir.
    Tamir işlemi tamamlandıktan sonra sizin %100 haklı olduğunuz kurul kararının çıktısını alıp kaza kayıtlarıyla birlikte bir avukata veriyorsunuz. O sizin yerinize karşı tarafın sigorta şirketine dava açıp parayı tahsil ediyor.

Ancak tam emin değilim ama 10 yaş ve 150000 Km den sonra değer kaybı parası alamıyorsunuz diye biliyorum. Ya da çok düşük rakam çıkacağı için uğraşmıyorlar. İkisinden biri.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.