Şimdi Ara

Siz olsaydınız alırmıydınız ? Araçtan anlayan arkadaşlar cevap verirse güzel olur .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Renault clio 1.5 dci extreme 65 hp 162000 km 2011 model araca 57.500 fiyat isteniyor 55 e bırakır . Km çok mu yüksek clio 3 için araçta boya hasar kaydı yok yarın bakmaya gideceğim emin olamadım Siz olsaydınız alırmıydınız ? Araçtan anlayan arkadaşlar cevap verirse güzel olur .

Resim semboliktir o araç değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Realwest94 -- 25 Şubat 2020; 13:53:34 >

• Araç tamamen ihtiyacınıza göre tercih meselesi aslında. Dizel motor için bizim ülkemizde bu kmlerden sonra masraflarda baş göstermye başlıyor. İyi bir ustaya baktırıp düzgünse alınır. Km nezdinde çokta yüksek değil.
    Ben olsam alırmıydım sorusuna cevabım hayır. Ben biraz daha kuvvvetli ve biraz daha geniş araçları seviyorum.
    Dediğim gibi önce ihtiyaçlarınızı belirleyin zaten cevabı bulacaksınız.
    İyi günler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    Hocam boya hasar kaydı yok araçta
  • Ne gibi mesela hocam araç önerilerine açığım 50-55 bin fiyatların . Benide tek düşündüren km 161000 olması .
  • Realwest94 R kullanıcısına yanıt
    muayene - km bilgileri cross check edilir

kesin sonuç vermez

direksiyon aşıntısı iç konsiyon motor şanzıman durumu

yetkili servis bakım durumundan anlaşılabilir ama kesin olmaz.
  • Q6600 Q kullanıcısına yanıt
    Hocam clio 4 lere bakarak başladım zaten ama 65 binin altında bu piyasa koşullarında bulunmuyor nerdeyse .Bende 55 bin verme taraftarı değilim ama piyasa öyle bir uçmuş ki o fiyata araç bulunmuyor .
    Ben size araba önerisi yapamam, doğru olmaz vence ama yürütmesi daha kolay olan benzinlinyada lpg li bir model bakabilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    1,2 clio 4 57-65 arası bir rakama alabilirsiniz. 56 bin tl sırf orjinal diye clio 3 model bir araca vermeyin bu arası 50 bin tl alabiliyorsanız alın yada 57-65 benzinli astra h bakabilirsiniz.

ilanlarda boya değişen göstermişler arastırın alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Q6600 -- 25 Şubat 2020; 14:28:51 >

• o paraya 1,3 cdti astra h hatcback önerimdir.
    her açıdan clio 3 den daha çok tatmin eder sizi
  • Turbo enjektör ve değişmediyse baskı balata ömrü gelmiş. Bunların tamamı için 10 bin üstü harcanır. Bir de triger v kayışı vs ağır bakımları yapılmadıysa uzar gider. Yerinizde olsam 1.2 benzinli symbol alırdım.

• O dediklerin çok istisnai sahiplilik süresi çok olan araçlar , mesela bizde polo vardı 5 yıl durdu , 2. arabayı tutunca kullanmadık hb diye 56 da aldık 73 bin km de satıldı. Ama 15 yaşında dizel bir araç mesela 6 kez sahip değiştirmiş ise km düşürme ihtimali baya yükselir. İkinci sahibiyse ve sanayici minibüsçü galerici çakal vs değilse orjinal olma ihtimali yüksektir. (Meslek grubunu sayamamın sebebi bunlar km işleriyle uğraşanları var. Minibüslere vs km sayacını durduran switch taktırıyorlar. Arabalarına taktıranda duydum geleceğe yatırım.@Q6600

Milletimiz sağolsun arabaları 200.000km nin üstüne çıkarmıyorlar.

Yaşadığımız bir şeyi anlatayım. Antalyada yakın bir komşuya Albea bakmıştık rica etti arabayla gittik kolaylık olsun vs 2003 veya 2004 model 185.000km multijet diye ilan var. Arabaya gittik motor sonradan takılmış ilki 600.000km bitmiş , ikinci motor çıkma pert araçtan 130.000km aldım sayacı ona göre ayarladık diyor Sonuçta araba 2017 yılında aksamları vs 650.000km fln yollarda...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• rubelhizb kullanıcısına yanıt
    Ağır Bakımları(triger) 150bin de yapılmıştır.
    Sıvı Bakımı 160bin km de yapılmıştır.
    Bu şekilde söyledi.

Sonuç olarak 161 bindeki clio 3 55 bine alınacak bir araç değil kanısına varıyorum
  • mehsa M kullanıcısına yanıt
    Temizini bulabilirsem listemde olan bir araç hocam .
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    Yuh... Taksi mi bu, şehirler arası otobüs mü?

Şirket aracı değilse normal bir insan senede 20000 kilometreyi geçmez.

Ailemde Megane 2 var dizel, sadece hafta sonları 100-150 kilometre yol yapıyolar. Yılda 10000 kilometre mesafeyi zor geçiyolar. Aracı satarken dolandırıcı mı olacağız şimdi biz?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.