Şimdi Ara

Siz Olsaydınız Ne Yapardınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar EA Bölümüm.Tercihler Konusunda Kararsızım.Şehir Kısıtlamam Yok.Maddi İmkanımız Çok Şükür.Bölüm Olarak Hukuk Siyaset ve Kamu Yönetimi.Hedeflerim Daha Çok Siyaset yada Hakimlik Savcılık Yalnız Tercihlerim Konusunda Kararsızım.Aklımda İstanbul Hukuk var ama O da Geçen Sene 7500 le kapatmış.
    TM-2 7510 Başarı Sıralamam.
    Yardımcı Olursanız Sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatiherciyas -- 11 Temmuz 2013; 13:55:24 >

• up
  • up
  • up
  • Öyle bir soru sormuşsun ki "tatile gideceğim dünya üstünde nereye gideyim?" demekle aynı havadalıkta. İlgi alanın neler, neden hoşlanırsın neden hoşlanmazsın, gelecek planın ne, şehir kısıtlaman var mı, okul sınırlaman var mı? biraz aç bunları nasıl bir şey istediğini tanımla. Sonuçta herkes her bölümü bilmez herkes bildiğine yorum yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatiherciyas

Arkadaşlar EA Bölümüm.Tercihler Konusunda Kararsızım.
    Sıralamalarım:
    Tm-1 10K
    TM-2 7,5K
    TM-3 6K
    Yardımcı Olursanız Sevinirim.

seneye bekle daha iyi bi yer kazanırsın
  • ManikD kullanıcısına yanıt
    Kardeş Haklısın K.B. İlk Önce Şehir Kısıtlamam Yok.İlgi Alanım Daha Çok Hukuk Siyaset Kamu Yönetimi Gelecek Planlarım Hakimlik Ve Savcılık Sınavları Var İleridede Siyaset Var.Yardımın İçin Saol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siz Olsanız Ne Alırdınız?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up
  • up
  • maddi sıkıntın yoksa istanbul hukuk isabetli bir tercih olur, gelme ihtimali de %80-90 bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: recplayer

maddi sıkıntın yoksa istanbul hukuk isabetli bir tercih olur, gelme ihtimali de %80-90 bana göre

Kardeş Çok Saol.Ama Tedirginim Gelmezse Diye 2. Tercih e de Marmara Yazmayı Düşünüyorum
  • quote:

quote:

maddi sıkıntın yoksa istanbul hukuk isabetli bir tercih olur, gelme ihtimali de %80-90 bana göre

Kardeş Çok Saol.Ama Tedirginim Gelmezse Diye 2. Tercih e de Marmara Yazmayı Düşünüyorum

illa istanbul diyorsan 2.ye de marmara yazabilirsin, sonuçta çok da aman aman fark yok aralarında

ama bana göre istanbul hukukun gelme ihtimali epey yüksek, gelmezse de sağlık olsun
  • quote:

quote:

quote:

illa istanbul diyorsan 2.ye de marmara yazabilirsin, sonuçta çok da aman aman fark yok aralarında

ama bana göre istanbul hukukun gelme ihtimali epey yüksek, gelmezse de sağlık olsun

İlgilendiğin İçin Saol

• Az Önce Baktım İstanbul Hukuk 100 Kişi kontenjan Artmış
    Hayırlısı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.