Şimdi Ara

SİZ PATRON OLSANIZ NASIL BİR CEP TELEFONU ÜRETİRDİNİZ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizin elinizde olsaysı nasıl bir cep telefonu üretirdiniz?

• pili hiç bitmeyen bir telefon
  • Sonra yazarim ilginc bi konu olmus
  • süper mega amazing perfect imposibble amoled x+++ ekranlı bir telefon
  • 3 kulvarda f/p ürünü tasarlamaya calısırım -1000 tl altı -1000-1500 arası -1500 ustu
  • Tamamen çevreye saygılı ve kaliteli materyallerden olurdu öncelikle. ( Nokia N86 gibi 5V ile 2 defa alev alıp beni öldürmeye çalışan bir cihaz olmazdı kesinlikle. )

Tasarım sade olurdu uçuk tasarım olmazdı. Tüm tasarım ögeleri kolay kullanım için şekillendirilirdi.

Ram i özellikle geniş tutardım. Dahili hafızayı ise gerekirse kapasiteyi 512MB a düşürür ama yüksek hızlı bir modül kullanırdım.

Kesinlikle HDMI çıkışı ve USB aygıt bağlama özelliğini olmaz ise olmaz olarak ürettirirdim.

Yazılım konusunu çok iyi tutardım. Özellikle yedekleme konusunda bir numara olmasını isterdim.

Kutu içeriğine kulaklık değil çevirici koyardım. Böylece insanlar istedikleri kulaklığı alıp mikrofonlu olarak kullanabilirdi.

Hafıza kartı kutu içeriğine eklmezdim. Eklesem de en hızlı olanlarından eklerdim.

SAR oranını mümkün olan en düşük sevieye almak için ARGE yapardım.

BT3 ve Wi-Fi -n ve USB3 desteği sunardım.

Kutuya mutlaka yedek bir arka kapak eklerdim. Gene kutu içeriğinde 5 adet te ekran koruyucu film olurdu. İnsanları 5 liralık şeye 20TL vermek parayı geçtim 3 kuruşluk şey için aylarca koruyucu aramaya itmezdim.

Mevcut tüm bankalar ile anlaşıp kullandığım işletim sistemine göre yüksek güvenlikli mobil bankacılık uygulamaları yaptırırdım.

Online bir servis sunardım. Bu servis ile tek tıklama ile müzik indirilebilir olurdu ya da varolan servisler ile özel anlaşma yapardım.

Kesinlikle müşteri hizmetlerini ön planda tutardım.

Stereo Hoparlörler bulunurdu muhakkak.

Çok gelişmiş ama bir o kadar da inanılmaz sadelikte bir müzik çalar tasarlatır cihazda onu kullanırdım.

Yani donanıma öyle çok çok düşmeye gerek yok. 4 çekirdek te koysan eskiyecek hemen zaten. Ama saydıklarım müşterinin gözünde kolay kolay eskimez. Yani önce kullanıcıyı adam yerine koyacaksın. Sonrası zaten her türlü tutunursun.

• bende stereo hoparlorlu, glaxy s 2 deki ayni islemcili,iphone tasarimli, n8 donanimli bir telefon uretirdim. isletim sistemi androidin son surumunu kullanirdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nokia'nın kasa sağlamlığı,Sony Ericson Kalitesi ve Kamerası,Samsung Teknik Servisi,İPhone tasarımı,Philips'in bataryası Bu 5 özellik ee daha ne olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut219 -- 3 Haziran 2011; 23:55:33 >
  • Xperia arc'ın dahili hafızası 4 veya 8 gb ve ön kameralısını üretirdim.
  • öncelikle telefonlarım 2 segment olarak tasarlardım
    500 tl altı-1000 üstü olarak

telefonda işletim sistemi olarak kendi firmamızın geliştirdiği
    ios tarzı kullanımı kolay ve pratik,uygulaması bol ve bizim firmamızın kendi uygulama marketine ve yazılıma bağlı
    (tıpkı ios gibi) yapardım
    işletim sisteminde az ayar ve az kişiselleştirme seçenekleri sunardım
    stabillik ön planda olurdu
    uygulamaya yüklemek için dokun yüklesin sil de silinsin uğraştırmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnmrt

sizin elinizde olsaysı nasıl bir cep telefonu üretirdiniz?

n8'in çift çekirdekli,Android 2.3 işletim sistemi bulunan,32 gb dahili hafızası olan,1gb ram'i olan,Retina ekranı olan,Şarjı 10-15 gün dayanan versiyonunu üretirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 6 Haziran 2011; 10:00:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.