Şimdi Ara

Siz patron olsaydınız böyle yaparmıydınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar içimi buraya dökmek isteedim,düşünün siz bir işverensiniz maddi durumunuz çok iyi istanbulun en lüks semtinde oturuyorsunuz cebinizde günlük en az 1.500 tl para var. Birde bir çalışanınız var maddi durumu çok iyi değil ve ay sonunda çok yüklü bir ödeme yapacak ama maaşı yetmiyor size maaşın dışında +400 tl para istese verirmisiniz?

Bunu yazmamdaki amaç şu benim çalıştığım bir firma var daha doğru firmacık çünkü profesyonel değil amatör aile şirketi,bu firmada satış destek elemanı olarak çalışıyorum aldığım maaş ise benim işi yapan insanlardan çok ama çok az 700 tl. geçen ayın sonunda hiç beklenmedik br yerden acil ödeme çıktı 1.120 tl,bende patrona anlattım bana maaşın dışında ilk başta 1000 tl bir ağabey olarak borç verirmisiniz dedim tabi anlattım durumu oda bana ''o kadar çıkamam dedi'' daha sonra bana bişeyler veririm yine yani 400 veya 450 dedi. Bugünde maaşı almaya yanına uğradım ama bana söz verdiği paraı vermedi sorduğumda ise ''şuan o kadar veremem'' oysa oda biliyor o borcun bugün ödenmesi gerektiğini ama bana adilik yapıp vermedi ve bende güç bela bir yerden bulup öyle yatırdım borcu tabi aldığım maaştan 1 lira bile kalmadı.. Şimdi size soruyom sizin elemanınız böyle bir durumda size gelse ona yardım edermisiniz?

• insan olan yardım eder
  • Gün gelir çıkar ondan bu yaptığı.

ne yazık ki böylesi çok.
  • veririm,ama para işte insanların gözünü kör ediyo malesef..

patronların alayına
  • umarım yapmam diyenler yarın dönmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: c0ss

veririm,ama para işte insanların gözünü kör ediyo malesef..

patronların alayına

size bu patronun yahudi olduğunu söylesem ne dersiniz?
  • kimse vermez ne adamlar var alıp parayı bidaha gelmiyo niye versinki anca o adamın yanında yıllarca çalışacaksın bi güven olucak aranızda belki verirdi ozaman!Bu kadar basit degil yorum yapmadan önce kendinizi o adamın yerine koyun . Adam isterse cebinde 5000tlyle gezsin kimseyi ilgilendirmez,kimseye yardım etmek zorunda degil yani!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siz Olsanız Ne Alırdınız?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Main Tera Deewana

quote:

patronların alayına

İnsanların inançlarını karıştırma derim.
  • quote:

quote:

patronların alayına

tam adamını bulmuşsun derim hocam.

yahudilerin hepsi boyle adamlarda para var ama öldürsen bir kurusunu vermez.hepsi adi insanlar adolfitler ne demiş bir gün dünyadaki bütün yahudileri öldürmediğim için bana küfür etceksiniz.insanlıkları hiç yok filistin olayından biliyoruz zaten.

Bu yaptıgı ondan bir gün cıkar sen merak etme. bizimde yanımızda eleman calısıyor biz valla cok iyi davranıyoruz bir sıkıntısı oldugunda yardımcıda oluyoruz insanlık budur zaten. sen sıkma canını

• quote:

Orijinalden alıntı: dark_Frr3STylE

kimse vermez ne adamlar var alıp parayı bidaha gelmiyo niye versinki anca o adamın yanında yıllarca çalışacaksın bi güven olucak aranızda belki verirdi ozaman!Bu kadar basit degil yorum yapmadan önce kendinizi o adamın yerine koyun . Adam isterse cebinde 5000tlyle gezsin kimseyi ilgilendirmez,kimseye yardım etmek zorunda degil yani!

adam bana karşı değil 25 kr hesabını yapıyor,geçen bim den bana bir kek aldırttı sanırım 30 kr idi benden fişi alıp muhasebeye bakan eşine verdi.. Şimdi ben daha öncede bir çok firmada çalıştım işe girdiğimin ertesi günü maaşımın yarısını avans istediğimi bilirim çünkü ihtiyacım var bana tereddütsüz verdiler. Başka çalıştığım bir firmasın İK müdürü benim adıma tüketici kredisi çekmişti ve ben işe gireli 1 ay olmuştu,bu işlerin güvenle bir alakası yok sadece adiliktir derim başka bişey diyemem

• verirdim
  • vermezsem şerefsizim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoqoKo

quote:

quote:

patronların alayına

İnsanların inançlarını karıştırma derim.

İnançla alakası yok hocam benim gördüğüm yahudilerin %75i cidden çok ama çok cimri. Kurtlar vadisinde ki iplikçi nedim vardı benim çalıştığım yerde iplik işi yapıyor bir taraftan ama şirketin 2 ortağının iplikçi nedimden farkı yok

• quote:

kimse vermez ne adamlar var alıp parayı bidaha gelmiyo niye versinki anca o adamın yanında yıllarca çalışacaksın bi güven olucak aranızda belki verirdi ozaman!Bu kadar basit degil yorum yapmadan önce kendinizi o adamın yerine koyun . Adam isterse cebinde 5000tlyle gezsin kimseyi ilgilendirmez,kimseye yardım etmek zorunda degil yani!

Dostum zorunlu değilde adamın parası var yani verebilir en azından bi 100 kağıt 200 kağıt hayır yani belki o gün sıkışıkda olabilir ama arkadaş 1.500 tl diyor
  • quote:

quote:

adam bana karşı değil 25 kr hesabını yapıyor,geçen bim den bana bir kek aldırttı sanırım 30 kr idi benden fişi alıp muhasebeye bakan eşine verdi.. Şimdi ben daha öncede bir çok firmada çalıştım işe girdiğimin ertesi günü maaşımın yarısını avans istediğimi bilirim çünkü ihtiyacım var bana tereddütsüz verdiler. Başka çalıştığım bir firmasın İK müdürü benim adıma tüketici kredisi çekmişti ve ben işe gireli 1 ay olmuştu,bu işlerin güvenle bir alakası yok sadece adiliktir derim başka bişey diyemem

keşke bir yahudiye minnet etmeseydin hocam...onlar Allah a verdikleri sözü bile her defasında yediler, sana verdikleri sözdemi duracaklar...ama sıkışmanında kolay olmadığını biliyorum...Allah yardımcın olsun...

• dostum şirkette olsa şirketcikte olsa her an ne olcağı belli olmaz bir şirkette çalışan elaman olmak ayrı birde şirketi çevirmek ayrı ben de bir işletmecinin oğlu olarak gözlemlediğim kadarıyla konuşayım her an bi yerlere yüklü ödemeler gerekebiliyor ama zevki işlerine ödüyosun araba taksidi vs gibi ama şirket için ödüyosun ama vergisine ödüyosun.

günahını almamak lazım derim ama elinde olupta söz verdiği halde zulaladıysa oda patronunun boynuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_ikbal

quote:

quote:

keşke bir yahudiye minnet etmeseydin hocam...onlar Allah a verdikleri sözü bile her defasında yediler, sana verdikleri sözdemi duracaklar...ama sıkışmanında kolay olmadığını biliyorum...Allah yardımcın olsun...

daha önce derlerdi yahudiler de acıma duygusu yok inanmazdım,ama şu iki aydır inan nefret ettim tabi genelleme yapmak çok yanlış arada çok iyi olanlarda var ama geneli %75 hep böyle

• çok sevdiğim bi lafı sölemek isterim:)

GÜN OLUR DEVRAN DÖNER!
  • o şekilde düşünmediği için patron zaten o adam. öbür tarafa yatırım yapan adam patron olamaz. anca yeşil sermayeden yer.
  • yorumlara bak sanki patronla ortak çalışıyormuşta yada kankasından borç istemişte vermemiş... adamın başında bir tek sen varsın ya doğru herkese 100 lira verse 50 kişiye verse 5000lira eder
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.