yanımda çalışan elemana borç para veriridim diyenlerin acaba kaç tanesi işveren konumunda veya işveren olmuş veya kaçı 1 yıldan fazka süre ile çalışıyor
merak ya
bol keseden sallama bedava nasılsa
Adam banlanmış, patronu burda mod filandı herhalde,
quote:
Orijinalden alıntı: agili
bnde dün başıma gelen birşey yazayım gölhisardan denziliye üniversite hastansine mammografai çekimi için gelmişler yanlarında90lira para warmış anne ve oğlunun gidş gelişi40 lira kaldı ceplerinde 50 lira (HİÇ yemeden içmeden gölhisara geri dönerlerse oda) çock yalwar yaar kimlik bıralım 50 sni werelim geri kalna 20LİRAYI sonra werelim dedi bnm oelimde olan bişi değil ben hiç bişey yapamm patronuma söylemm lazım dedim . patronum o sırada UZZZZUUUNNN BİR TELEFON GÖRÜŞMESİ yapıyordu beni bek dinlemedi bakmadı açıkcası haftaya çarşamba ameliyat oalcağı için mecbur alınması gerekiyor o sterylab'ın kadınn yaptığı şey alyansına bakmak oldu annem bunu sat gel dedi çıkardı sonra kıyamadı galiba geri taktı yüzüğünü parmağına sonra altın el işlemesi küpelerini çıkardı al bari bunları sat bari öteki türlüü alamıcaz dedi. yıkıldığım an o an oldu we sattı geldi keşke ben maaşımı almş olsaydım da ben koysaydım o kalan parayı ben koysaydım bn yanmdada o kadr para yoktu...sattı geldi paralarn içinden 100 lira werdi patrunmdan para üstü istemeye gtti 30 lira bana werdği cewap HİÇ TÜRK LİRASI YOK YANIMDA oldu ............ O_o ................. patronm telefon konuşması 30dk sürdü neredeyse anne oğul da gitti. hayrola ne parasydı niçin istedin ne istedin dedi olayı aynı şeklde anlattım hadi yaa demekten başka bişey olmadı tepkiside... ki deli gibi paralarla oynar büyük iş yaptığı için büyük paralarla oynar ama patronm cebnde TL yokmuş. gelen müşteri hasta insanlar telefn görşmesenden daha değersizmiş bunu anladımmm
gölhisarda mı okuyon?
quote:
Orijinalden alıntı: necmi42
öncelikle çalışan patronun malını,mülkünü göz önüne almayacak.o servet çalışanın gözünde ne kadar büyürsede on ilgilendirmez.
özellikle masonlar yanında çalışanları fazla kalkındırmazlar.küçük şirketlerde ise daima çalışanın alacağı olur.yani patrona muhtaçtır.bir tanıdığım çok çok zengin biri var.yanında senelerdir çalışan adam pazara gidecem 30 tl. ver diyor.zorla 10 tl. alabildi.ama aynı adam akşam bizlere (bizde bi işini yapıyoruz) yemek,içecek vs. tonla para harcadı.bu devirde mümkünse kendi işini yapacaksın.kazancın azda olsa ilerisi için ümit vardır.
Geçen sanayide akü alırken aynı konuşma geçti. Mutlu akünün sahibi de yahudiymiş. Akü satan kişi çöyle dedi ; yedirir , içirir , kadın bile ayarlar ama 5 kuruşunu bırakmaz sende. ödeme günü geldi mi beklemez.
quote:
Orijinalden alıntı: Thin Lizzy
2002 yılıydı yer rusya patronum türk işe gireli 2 yıl olmuştu,bir gün patron yanına çağırdı gittim otur dedi,sekreterini çağırdı beyefendi ne içer sorun dedi,ezilip büzülerek çay dedim,patron rahat olun sılıkmayın dedi,neden çağırdığını anlattı,malum gurbette yaşıyoruz dedi bir sıkıntın derdin varmı diye sormak için çağırdığını söyledi,bende her şeyin iyi olduğunu beni düşündüğü içinde ne kadar nazik olduğunu falan söyledim,maaşından memnunmusun dedi kaldığım evin rahat olup olmadığını sordu,para biriktiriyormusun falan dedi,bende evet dedim 3000$ biriktirdim biraz daha biriktirip küçük bir araba alacağımı söyledim işe gidip gelmenin zor olduğunu söyledim,arabanın kaç para olduğunu sordu,bende daewoo matiz 6000$ olduğunu söyledim,hımmm 3000$ ihtiyacın var öylemi dedi,evet dedim. neyse görüşme bitti,4 gün sonra patron yine çağırdı,gittim yanına içeri girdim otur dedi,masanın üstüne iki tane anahtar koydu,hayırlı olsun istediğin matiz artık senindir dedi,rahat rahat işe gider gelirsin dedi,inanamadım garip garip baktım patrona hiç ses çıkarmadan,patron al oğlum al şu anahtarları dedi,zar zor dile geldim,şu an o kadar param yok nasıl öderim diye kekeledim,ne parası oğlum bu arabayı sana hediye ediyorum dedi,aman Allahım şok üstüne şok.
Evet kelimesi kelimesine aynen bunlar oldu,ve hala bu adamın yanında çalışıyorum Allah çok çok razı olsun,her derdime koşan her zaman yanımda olan bu adam dünya malında gözü olmayan yanında binlerce insanın çalıştığı ve temizlikçisinden genel müdürüne kadar şirkette çalışan herkesin dualar ettiği çok değerli bir insan.
vay be demek hala böyle insanlar yaşıyor ha ?!
etkileyici gerçekten helal olsun,çalışanına deger vericeksin ki çalışanın senin için canını dişine takıcak,sadık olcak,gerekirse zor durumda yardım edicek..
quote:
Orijinalden alıntı: dualityshow GÜN OLUR DEVRAN DÖNER!
Et döner Tavuk döner. ________________________________________________________________________
Parayı verirdim tabi. O patron için 450TL nedir ki.
Bizimde şirketimiz var. Aile şirketi sayılmaz ama 50 üzeri çalışanımız mevcut. İşçilerin bazen gerçekten zor durumda oluyorlar. O zaman veriyoruz istediği rakamları ki 400 tl'nin lafı mı olur? Tubitak 500 tl burs veriyor. Eniştemin de şirketi var. Yahudi olmamasına rağmen yahudi lakabına sahip. Kimseye borç vermiyor.
quote:
2002 yılıydı yer rusya patronum türk işe gireli 2 yıl olmuştu,bir gün patron yanına çağırdı gittim otur dedi,sekreterini çağırdı beyefendi ne içer sorun dedi,ezilip büzülerek çay dedim,patron rahat olun sılıkmayın dedi,neden çağırdığını anlattı,malum gurbette yaşıyoruz dedi bir sıkıntın derdin varmı diye sormak için çağırdığını söyledi,bende her şeyin iyi olduğunu beni düşündüğü içinde ne kadar nazik olduğunu falan söyledim,maaşından memnunmusun dedi kaldığım evin rahat olup olmadığını sordu,para biriktiriyormusun falan dedi,bende evet dedim 3000$ biriktirdim biraz daha biriktirip küçük bir araba alacağımı söyledim işe gidip gelmenin zor olduğunu söyledim,arabanın kaç para olduğunu sordu,bende daewoo matiz 6000$ olduğunu söyledim,hımmm 3000$ ihtiyacın var öylemi dedi,evet dedim. neyse görüşme bitti,4 gün sonra patron yine çağırdı,gittim yanına içeri girdim otur dedi,masanın üstüne iki tane anahtar koydu,hayırlı olsun istediğin matiz artık senindir dedi,rahat rahat işe gider gelirsin dedi,inanamadım garip garip baktım patrona hiç ses çıkarmadan,patron al oğlum al şu anahtarları dedi,zar zor dile geldim,şu an o kadar param yok nasıl öderim diye kekeledim,ne parası oğlum bu arabayı sana hediye ediyorum dedi,aman Allahım şok üstüne şok.
Evet kelimesi kelimesine aynen bunlar oldu,ve hala bu adamın yanında çalışıyorum Allah çok çok razı olsun,her derdime koşan her zaman yanımda olan bu adam dünya malında gözü olmayan yanında binlerce insanın çalıştığı ve temizlikçisinden genel müdürüne kadar şirkette çalışan herkesin dualar ettiği çok değerli bir insan.
helal olsun.... şte böyle patronlar ın işleri her zaman daha iyi olur genelde... hem dua alır hemde personel memmuniyeti... ki bu şirketteki herkes işini severek yapar... bu da işlere yansır...
Yahudidir Ermenidir her nedir... Ne yani Türk olsa verecek miydi mutlaka ?
Saçmalığa bakın,burada kimse İslamiyet aşağılamamış bu arada dikkat çekerim eşitliği savunmuş asıl bunu göremeyen zekaların İslamiyet'in aşağılandığını savunması çok ilginç
Misogamist içindeki fesatlığı yansıtmaya çalışıyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: fethiyeli1988
quote:
helal olsun.... şte böyle patronlar ın işleri her zaman daha iyi olur genelde... hem dua alır hemde personel memmuniyeti... ki bu şirketteki herkes işini severek yapar... bu da işlere yansır...
Bu adamın 7 tane 4 ve 5 yıldızlı oteli,2 eğlence komplesi,4 adet mobilya mağazası,3 bowling salonu ve bir sürü irili ufaklı iş yerleri,ve bu iş yerleri rusya başta olmak üzere azerbaycan,kazakistan,özbekistan ve gürcistandadır,Allah daha çok versin.
quote:
Orijinalden alıntı: EdaisY
Yahudidir Ermenidir her nedir... Ne yani Türk olsa verecek miydi mutlaka ?
Saçmalığa bakın,burada kimse İslamiyet aşağılamamış bu arada dikkat çekerim eşitliği savunmuş asıl bunu göremeyen zekaların İslamiyet'in aşağılandığını savunması çok ilginç
Misogamist içindeki fesatlığı yansıtmaya çalışıyorsun
Ermenidir Eyvallah ,
Yünanlıdır Eyvallah ,
Kürttür idareten Eyvallah ,
Ama Yahudi dedin mi kelle gövdeden mutlak suretle ayrılmalıdır fikrimce...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme