Şimdi Ara

Siz patron olsaydınız böyle yaparmıydınız? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biz böyle diyoruz da patron koltuğunda olunca işler değişiyor
  • Beyler onlar derya hani bu islami sevmiyorum müslümanlığı sevmiyorum diye hoşumuza gitmez ve içimizden geldiği kadar söveriz ama sizlerde ona yaptığınız aynı mesele oluyo ama gende yahudilerden nefret ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: misogamist

quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

Orijinalden alıntı: Çağri

quote:

Orijinalden alıntı: Main Tera Deewana

quote:

Orijinalden alıntı: c0ss

veririm,ama para işte insanların gözünü kör ediyo malesef..

patronların alayına

size bu patronun yahudi olduğunu söylesem ne dersiniz?

07:00 dakikası ve sonrasındaki konuşmanın aynısı tekrarlardım o yahudiye

filmi anlayamamıssın anlayacağını sanmıyorum da.Irkçılık bu dünyanın en pis şeyidir,kendimize yapılmasını istemediğimiz bir şeyi hiç çekinmeden başkalarına yapabiliyoruz.Hayatında bir Hristiyan,bir yahudi yada bir Müslüman tanımamış insanların birbirini bu kadar aşağılaması çok yanlış.
    Benim eniştem 70 yaşından da büyük birisi yani 2, dünya savaşını yaşamış birisi.onun ne suçu vardı?yahudi olmaktan başla ne suçu vardı?yahudi olmak,bir dine mensup olmak bir suçmudur?

bu dünya yahudilerin elinde falan diyorsunuz ancak siz de hepsinin oyununa geliyorsunuz.

ayıptır sorması ablan kaç yaşında?70 yaşındaki para babası yahudiye verilecek ablam yok benim kimse kusura bakmasın. hiç aşk meşktende bahsetme herşey ortada zaten

öff siz zaten engel listemdeydiniz,bakayım dedim bakmakta hata yapmışım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

patronların alayına

filmi anlayamamıssın anlayacağını sanmıyorum da.Irkçılık bu dünyanın en pis şeyidir,kendimize yapılmasını istemediğimiz bir şeyi hiç çekinmeden başkalarına yapabiliyoruz.Hayatında bir Hristiyan,bir yahudi yada bir Müslüman tanımamış insanların birbirini bu kadar aşağılaması çok yanlış.
    Benim eniştem 70 yaşından da büyük birisi yani 2, dünya savaşını yaşamış birisi.onun ne suçu vardı?yahudi olmaktan başla ne suçu vardı?yahudi olmak,bir dine mensup olmak bir suçmudur?

bu dünya yahudilerin elinde falan diyorsunuz ancak siz de hepsinin oyununa geliyorsunuz.

ayıptır sorması ablan kaç yaşında?70 yaşındaki para babası yahudiye verilecek ablam yok benim kimse kusura bakmasın. hiç aşk meşktende bahsetme herşey ortada zaten

öff siz zaten engel listemdeydiniz,bakayım dedim bakmakta hata yapmışım.

aman çokta umurumda senin beni engellemen

fare daha küsmüş dağın haberi olmamış

• 2002 yılıydı yer rusya patronum türk işe gireli 2 yıl olmuştu,bir gün patron yanına çağırdı gittim otur dedi,sekreterini çağırdı beyefendi ne içer sorun dedi,ezilip büzülerek çay dedim,patron rahat olun sılıkmayın dedi,neden çağırdığını anlattı,malum gurbette yaşıyoruz dedi bir sıkıntın derdin varmı diye sormak için çağırdığını söyledi,bende her şeyin iyi olduğunu beni düşündüğü içinde ne kadar nazik olduğunu falan söyledim,maaşından memnunmusun dedi kaldığım evin rahat olup olmadığını sordu,para biriktiriyormusun falan dedi,bende evet dedim 3000$ biriktirdim biraz daha biriktirip küçük bir araba alacağımı söyledim işe gidip gelmenin zor olduğunu söyledim,arabanın kaç para olduğunu sordu,bende daewoo matiz 6000$ olduğunu söyledim,hımmm 3000$ ihtiyacın var öylemi dedi,evet dedim.
    neyse görüşme bitti,4 gün sonra patron yine çağırdı,gittim yanına içeri girdim otur dedi,masanın üstüne iki tane anahtar koydu,hayırlı olsun istediğin matiz artık senindir dedi,rahat rahat işe gider gelirsin dedi,inanamadım garip garip baktım patrona hiç ses çıkarmadan,patron al oğlum al şu anahtarları dedi,zar zor dile geldim,şu an o kadar param yok nasıl öderim diye kekeledim,ne parası oğlum bu arabayı sana hediye ediyorum dedi,aman Allahım şok üstüne şok.

Evet kelimesi kelimesine aynen bunlar oldu,ve hala bu adamın yanında çalışıyorum Allah çok çok razı olsun,her derdime koşan her zaman yanımda olan bu adam dünya malında gözü olmayan yanında binlerce insanın çalıştığı ve temizlikçisinden genel müdürüne kadar şirkette çalışan herkesin dualar ettiği çok değerli bir insan.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

patronların alayına

sana bişey dicemde çok agır olcak çizilmek istemiyorum

• Ben patron olsam benim işime çok emeği geçmiş ve düzgün bi çalışanım olsa her türlü ihtiyacında yanında olurdum.

Ama yanımda çok çalışan olsa ve hiç muhabbetim olmayan bir adam olsa avans verir maaşından kesilirdi.

Tanımadığım ama çok iyi çalışan biri olsa borç olarak deil ama ikramiye adı altında verebilirdim

Normal bir çalışan ve çok çalışanım olsa zaten benden gelip istiyemezdi. herkesede borç verilmez

Senin durumda ise uzun süredir o yerde çalışıyosan ve tek yabancı sensen baya hizmet ediyosun demektir vermek istemez isem yok yanımda şuan o dkr fln demem direk olmaz der 2 nutuk atardım yada ne kadar borcun diyip öder bir daha olmasın böle bişey derdim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

patronların alayına

1945'ten sağ kalan Yahudiler Hitler amcalarından öğrendikleri numaraları şimdi kendileri uyguluyorlar.

Dünyanın yeni bir Hitlere aciliyetle ihtiyacı var

• quote:

Orijinalden alıntı: dark_Frr3STylE

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

patronların alayına

sana bişey dicemde çok agır olcak çizilmek istemiyorum

seni çizen çizmiş gerek kalmamış yani...

• Adam (!)' ın 400 TL fiyatını öğrenmişsin daha ne yapsın sana,
  • vermemek daha doğru.mesela tır şöforlerinden birine güvendik,çalışıyo dedik 5.000 lira avans isteğini geri çevirmedik.adam işten çıktı, üstüne işten atıldım diye dava açtı paranın üstüne yatmak amacıyla.
  • inşallah senin durumunu anlamasına vesile olan bir olay yaşar.
    ayrıca, olay ırk, din değil, vicdan meselesi.
  • Güvenilir bir çalışan mısın, kaç yıldır orada, hangi performans ile çalışıyorsun, patronun ile ilişkilerin ne düzeyde? Ayrıca bu forumun Yahudiler ile alıp veremediği nedir anlamıyorum. En yakın arkadaşlarımdan birisi Yahudi ve tanıdığım en iyi insanlardan biri. Saçma sapan konuşup rezil olmayın. 3 Hak dini vardır ve bunların inandığı tek bir yaratıcı, Allah vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny B. Goode -- 3 Kasım 2009; 1:30:44 >
  • Patronlar olaya şöyle bakar ve haklıdırlar.

Personel arasında ayrım yapmak istemezler ve bu tür şeylerde bir standart oturtmak isterler. Bir kere kuralı deldin mi gerisi gelir ve önünü alamazsın. Ondan sonra zaten personelin aklında hep "nasıl olsa extra durumlarda içeriden para alabiliyorum" çaresi vardır.

Bir bakarsın adam avans ala ala 2-3 maaş önde gidiyor, önceden para aldı diye hiç ödeme yapmasan adam açlığından ne yapacağını şaşırır.

Zor iş yani, iki yönlü düşünmek lazım. patron olanın kaynakları sınırsız, parası çok diye düşünmemek lazım. maliyetler öyle yüksek ki şaşırırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smh!!

quote:

quote:

patronların alayına

tam adamını bulmuşsun derim hocam.

yahudilerin hepsi boyle adamlarda para var ama öldürsen bir kurusunu vermez.hepsi adi insanlar adolfitler ne demiş bir gün dünyadaki bütün yahudileri öldürmediğim için bana küfür etceksiniz.insanlıkları hiç yok filistin olayından biliyoruz zaten.

Bu yaptıgı ondan bir gün cıkar sen merak etme. bizimde yanımızda eleman calısıyor biz valla cok iyi davranıyoruz bir sıkıntısı oldugunda yardımcıda oluyoruz insanlık budur zaten. sen sıkma canını

adolf hitlerin o lafını bilmiodum...

• istersem gunde 3 trilyon kazanıyım vermezdim...iş yerinin standartları vardır..uyacaksın yada çıkacaksın...işine gelmiyosa kapı orda çıkar gidersin..yerine girmek isteyen yüzlerce kişi var koymaz patrona..
  • size bir abi tavsiyesi kesinlikle aile şirketinde çalışmayın daha az para alın ama aile şirketnde çalışmayın zararları çoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reddeck

verirdim

katılıyorum verir
  • öncelikle çalışan patronun malını,mülkünü göz önüne almayacak.o servet çalışanın gözünde ne kadar büyürsede on ilgilendirmez.

özellikle masonlar yanında çalışanları fazla kalkındırmazlar.küçük şirketlerde ise daima çalışanın alacağı olur.yani patrona muhtaçtır.bir tanıdığım çok çok zengin biri var.yanında senelerdir çalışan adam pazara gidecem 30 tl. ver diyor.zorla 10 tl. alabildi.ama aynı adam akşam bizlere (bizde bi işini yapıyoruz) yemek,içecek vs. tonla para harcadı.bu devirde mümkünse kendi işini yapacaksın.kazancın azda olsa ilerisi için ümit vardır.
  • bnde dün başıma gelen birşey yazayım gölhisardan denziliye üniversite hastansine mammografai çekimi için gelmişler yanlarında90lira para warmış anne ve oğlunun gidş gelişi40 lira kaldı ceplerinde 50 lira (HİÇ yemeden içmeden gölhisara geri dönerlerse oda) çock yalwar yaar kimlik bıralım 50 sni werelim geri kalna 20LİRAYI sonra werelim dedi bnm oelimde olan bişi değil ben hiç bişey yapamm patronuma söylemm lazım dedim . patronum o sırada UZZZZUUUNNN BİR TELEFON GÖRÜŞMESİ yapıyordu beni bek dinlemedi bakmadı açıkcası
    haftaya çarşamba ameliyat oalcağı için mecbur alınması gerekiyor o sterylab'ın kadınn yaptığı şey alyansına bakmak oldu annem bunu sat gel dedi çıkardı sonra kıyamadı galiba geri taktı yüzüğünü parmağına sonra altın el işlemesi küpelerini çıkardı al bari bunları sat bari öteki türlüü alamıcaz dedi. yıkıldığım an o an oldu
    we sattı geldi keşke ben maaşımı almş olsaydım da ben koysaydım o kalan parayı ben koysaydım bn yanmdada o kadr para yoktu...sattı geldi paralarn içinden 100 lira werdi patrunmdan para üstü istemeye gtti 30 lira bana werdği cewap HİÇ TÜRK LİRASI YOK YANIMDA oldu ............ O_o .................
    patronm telefon konuşması 30dk sürdü neredeyse anne oğul da gitti.
    hayrola ne parasydı niçin istedin ne istedin dedi olayı aynı şeklde anlattım hadi yaa demekten başka bişey olmadı tepkiside...
    ki deli gibi paralarla oynar büyük iş yaptığı için büyük paralarla oynar ama patronm cebnde TL yokmuş.
    gelen müşteri hasta insanlar telefn görşmesenden daha değersizmiş bunu anladımmm

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.