siz siemens mobile bölümünü aldınız ne yapardınız nasıl bir satış stratejisi uygular hangi firmalardan anlaşır ve hangi sistemler kullanırdınız ..
ben başlayayım tasarım kanosunda bayanlara rengarenk pembe çiçeki cıvıl cıvıl albenisi olan renkler tercih eder bar tipi kayar kapaklı ve kapaklı teller tasarlatırdım ..
iş adamları için ince küçük metal ağırlıklı tasarımlar kullanırdım ...
gençler ve modayı takip edenler için creativele anlaşır ses entegreleri ve kulaklıklarını kullanırdım...
kameralı teller için lensler için sharp gibi bir dünya deviyle anlaşırdım ..
en iyi tel serilerini tartışmasız nokia yapıyor her kesim için tel var
bayan telefonu amour serileri...bende bu seriyi yakalardım ama çıkardığım serinin ardından i serisi me edition internet edition sericco edition gibi milleti kekleyecek teller çıkarmazdım...
valla bi tane telefon yapardım ama her özelliği olan nokia gibi yarım bırakmazdım (özellikle pil süresi uzun olurdu) özelliklerini e böyle bi telde çok satardı bundan kazandığım para yeterdi sonra siemes mobile ı satardım
tabi para yeterdi diyorum ama o zaman farklı düşünürdüm herhalde para para para diye aynı nokia stratejisinide uygulayabilirdim
nokia nın görünüşü simensin sesi samsungun kalitesi generalm mobilenin özellikleri bir araya gelirse bence süper olur [code][/code]
3310 yapar bi o kadarda simenste satardım
nokia nın tasarımına samsungun ekranı ve kamerasına siemensin yazılımına motorolanın parça kalitesine philipsin piline iphone un yenilikçiliğine
sahip olan bir telefon yapardım. bu da yeter de artardı zaten.
1-2 yıl çalışturur imajunu düzelttükten sonra hemen satuverürdüm.
bitane tel cıkartırdım ondan sonra kesin forumlara bakardım tel neyı eksık neyı guzel dıye ondan sonra kesın bı fıkrım olur ısteklere gore tel yapardım
Her telefonda belirli bir Siemens standartı tutururdum özellikle resim ses radyo ve yazılım kalitesinde en üst kaliteye odaklanırdım.Tasarımlarıda marka çizgisi oluşturur yine belirli bir karizma yapacak telefonların yapılmasını ve satılmasını sağlardım. Zirveye ulaşmak daha çok çalışmak ve kendini geliştirmek gerektiğin zirvede kalabilmeninde sürekli en iyiyi yapabilmeye bağlı olduğuna şirketteki en alt kademedeki insandan en üst kademedki insana kadar algılatmak olurdu. Çünkü en mükemmele hedef koyarsanız her biriminiz çok iyi çalışmalı. Aynı Nokianın Lg nin sony nin Bmw nin yaptğı gibi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme