Şimdi Ara

Siz SİEMENS MOBİLE Bölümünü alsanız...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • siz siemens mobile bölümünü aldınız ne yapardınız nasıl bir satış stratejisi uygular hangi firmalardan anlaşır ve hangi sistemler kullanırdınız ..

ben başlayayım tasarım kanosunda bayanlara rengarenk pembe çiçeki cıvıl cıvıl albenisi olan renkler tercih eder bar tipi kayar kapaklı ve kapaklı teller tasarlatırdım ..

iş adamları için ince küçük metal ağırlıklı tasarımlar kullanırdım ...

gençler ve modayı takip edenler için creativele anlaşır ses entegreleri ve kulaklıklarını kullanırdım...

kameralı teller için lensler için sharp gibi bir dünya deviyle anlaşırdım ..

en iyi tel serilerini tartışmasız nokia yapıyor her kesim için tel var

multimedya n95

stil telefonu 8800

bayan telefonu amour serileri...bende bu seriyi yakalardım ama çıkardığım serinin ardından i serisi me edition internet edition sericco edition gibi milleti kekleyecek teller çıkarmazdım...

• ............................
    .......................................
    .................................
    ......................................
    ............................

• valla bi tane telefon yapardım ama her özelliği olan nokia gibi yarım bırakmazdım (özellikle pil süresi uzun olurdu) özelliklerini e böyle bi telde çok satardı bundan kazandığım para yeterdi sonra siemes mobile ı satardım

tabi para yeterdi diyorum ama o zaman farklı düşünürdüm herhalde para para para diye aynı nokia stratejisinide uygulayabilirdim

• nokia nın görünüşü
    simensin sesi
    samsungun kalitesi
    generalm mobilenin özellikleri bir araya gelirse bence süper olur
    [code][/code]
  • 3310 yapar bi o kadarda simenste satardım
  • nokia nın tasarımına
    samsungun ekranı ve kamerasına
    siemensin yazılımına
    motorolanın parça kalitesine
    philipsin piline
    iphone un yenilikçiliğine

sahip olan bir telefon yapardım.
    bu da yeter de artardı zaten.
  • 1-2 yıl çalışturur imajunu düzelttükten sonra hemen satuverürdüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bitane tel cıkartırdım ondan sonra kesin forumlara bakardım tel neyı eksık neyı guzel dıye ondan sonra kesın bı fıkrım olur ısteklere gore tel yapardım
  • Her telefonda belirli bir Siemens standartı tutururdum özellikle resim ses radyo ve yazılım kalitesinde en üst kaliteye odaklanırdım.Tasarımlarıda marka çizgisi oluşturur yine belirli bir karizma yapacak telefonların yapılmasını ve satılmasını sağlardım. Zirveye ulaşmak daha çok çalışmak ve kendini geliştirmek gerektiğin zirvede kalabilmeninde sürekli en iyiyi yapabilmeye bağlı olduğuna şirketteki en alt kademedeki insandan en üst kademedki insana kadar algılatmak olurdu. Çünkü en mükemmele hedef koyarsanız her biriminiz çok iyi çalışmalı. Aynı Nokianın Lg nin sony nin Bmw nin yaptğı gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.