Benim ilk tromboz olduğu gün çok acı çiğköfte yemiştim. Kesinlikle oluyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Siz siz olun tuvalette ıkınmayın [4 ay sonra edit] (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Avatarım Ağır Çekim
ıkınma sırasında tansiyonunuz 250-300mm cıvaya kadar çıkabilir
anevrizma karında beyinde bir çok yerde olabilir
hemoroidler tuvaleti tutabilmenin ince kontrolünü sağlıyorlar bi nevi gerekli bi yapılar fakat zamanla yanlış kullanımla damarlar genişleyebiliyor dikkat edilirse bir miktar geriler
kendi halinde gelmesi lazım fakat elinize telefon alıp beklemeyin
peçeteyi boyasa da o gördüğün max 10 ml dir hocam yarım litre kanamazsa dert etmeYok hocam o kadar değil zaten dediğim gibi 2-3 dk boyunca peçeteyi doldurdu birkaç peçete harcadım yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konuyu okuyunca bir ağrı oluştu makat bölgesinde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok önemli bir konu hocam. Geçmiş olsun.
Hocam Youtuba yaz programları falan var. Bir nevi egzersiz ama adamı koparır yani iyi ter atarsın. Diz çekme hareketleri falan bağırsakları toparlıyor. Hani acı bile yesen koymaz o derece. Tabi acıyı abartmayacaksın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MANGUTAY -- 7 Ocak 2021; 16:36:41 > -
quote:
Orijinalden alıntı: MANGUTAY
Hocam Youtuba yaz programları falan var. Bir nevi egzersiz ama adamı koparır yani iyi ter atarsın. Diz çekme hareketleri falan bağırsakları toparlıyor. Hani acı bile yesen koymaz o derece. Tabi acıyı abartmayacaksın.Tamamdır hocam bir bakayım sağ olun
en güzel basurdan korunma yöntemi alaturka tuvalettir
-
Abi önce kabasını alın nedir yahu ?
-
-
Bende çok ikinirdim bazen damarlar patliyacak gibi oluyordu bıraktım artık. Şimdi tuvaletim geldi mi hemen yapmıyorum 10-30 dakika beklemeye çalışıyorum. Tabiri caizse ucuna geldiğinde yapıyorum bu şekilde bir iki seferde boşaltım yapıyorum daha rahat oluyor.
dostum cok gecmis olsun Allah sifa versin
Aç karna yemezsen bir şey olmaz.
Konu sahibi kardeşim, iç hemoroid ağrısız oluyor bildiğim kadarıyla, bu arada sıcak su tutmak gerçekten iyi geliyor biraz ısısına dayanacaksın. Bir de pihtı oluşunca genelde 15 gunde kendiliğinden gider nasıl patlattın helal vallaha yalnız çok ağrır doğru.
quote:
Orijinalden alıntı: Lev Tolstoydostum cok gecmis olsun Allah sifa versin
Sağ olun hocam amin
quote:
Orijinalden alıntı: OğuzhaanAç karna yemezsen bir şey olmaz.
Konu sahibi kardeşim, iç hemoroid ağrısız oluyor bildiğim kadarıyla, bu arada sıcak su tutmak gerçekten iyi geliyor biraz ısısına dayanacaksın. Bir de pihtı oluşunca genelde 15 gunde kendiliğinden gider nasıl patlattın helal vallaha yalnız çok ağrır doğru.
Hocam 1 aydır leğene oturuyorum zaten günde 2 kez. 2 gündür bıraktım. Gerçekten nasıl patladı ben de bilmiyorum sert zemine bile oturmadım. Bir doktora sordum spontan patlamıştır dedi.
Geçmiş olsun hocam
Sayende ne kadar güzel sıçtığımı anladım -
quote:
Orijinalden alıntı: mangle
Geçmiş olsun hocam
Sayende ne kadar güzel sıçtığımı anladım
Büyük ihtimal klozet kullanıyorsun, klozet insan anatomisine ters doğada bütün canlılar çömelerek mıçar. Oturma pozisyonunda anüs kasları açılmaz. O yüzden klozette zaten mıçmak yarım saati bir saati bulur. Ben sadece klozeti olan bir eve gittiğimde kabız oluyorum
-
Teşekkürler bilgi için, bende bazen ıkınıyordum artık hiç ıkınmam
Bu hemoroid acı yemekten ve ıkınmaktan oluyor
Valla benim babam 65 yaşında bağsurdan ameliyat oldu.Doğru düzgün oturamazken ameliyattan sonra kökünden kurtuldu bu problemden.1-2 hafta biraz sıkıntı çekti ama ameliyat kesin çözüm olarak sorunu ortadan kaldırıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X