Deneyeceğim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem Birgul -- 23 Ocak 2021; 23:8:51 > |
SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (322. sayfa)
-
-
VC220 -G3U için wifi stabilitesini artıracak yeni yazılım ne zaman gelecek.Modemi kullanamıyoruz.
-
Merhaba,
yaklaşık 1,5 senedir dubleks evimizde üst kata dağıtım için TL-WPA9610 ürününü kullanıyoruz. Üst kattaki wifi ünitesini fişe ilk taktığımızda çok hızlı internet bağlantısı vermesine rağmen bir kaç gün sonra inanılmaz yavaş bağlantı oluyor. Tekrar sök/tak yaptığımızda hızlanıyor. Cihaz menüsü üzerinde herhangi bir "sleep" veya "power saving" ayarı da yok. Bunun sebebi ne olabilir? Teşekkürler...
-
vr600 v3 2100 yeni versiyon ile Archer VR2100 ne farkı var donanım olarak. ikiside econet mediatek işlemcilimi ? çok kafa karıştırıcı iki cihaz olmuş fark anlaşılmıyor tp link sitesinde wifi perofrmansı olarak hangisi daha iyi yardımcı olursanız memnun oluruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenzeL_28 -- 24 Ocak 2021; 16:53:25 > -
Merhabalar,
Cihazınızın alt kısmında bulunan seri numarasının bulunduğu etiket görselini ve yaşadığınız problemi support.tr@tp-link.com mail adresimize paylaşırsanız gerekli güncelleştirme talebiniz yetkili birime yönlendirilecektir.
Saygılarımızla,
TP-Link TÜrkiye -
Merhabalar,
1-Powerline adaptörleri kullanırken duvar prizinden duvar prizine bağlantısını gerçekleştirilmelidir. Uzatma prizlerinde (3’lü 4’lü uzatma prizleri) kullanılıyorsa veri kayıpları yaşanmaktadır.
2- Kullanılan elektrik hattı üzerinde güç ünitesinin fazla olması (çamaşır makinesi, buzdolabı, bulaşık makinesi, vb. ev elektroniği) cihazlar aynı anda aktif çalıştığında güç tüketiminin fazla olmasından dolayı kayıplar ve parazitlenmeler yaşanabilir. Online internet kullanımlarda bu gibi elektronik aletlerin anlık olarak çalıştırılamamasına öneririz.
3- Kullanılan ana modemin bant genişliği ile ilgili sorun yaşanabilir. İnternet bağlantısı yapan aygıtların sayısı ve kullanılan internet trafiği anlık olarak yüksek ise ana modemin bant genişliği yetersiz kalması durumunda bağlantı kesilmesi yaşanabilir. Bant genişliği yüksek modem Router ürünleri kullanılmasını tavsiye ediyoruz.
Saygılarımızla,
TP-Link Türkiye
-
Merhabalar,
Dış donanım veya kablolu kablosuz spektlerinde farklılık bulunmamaktadır. İç donanım farklılığı mevcuttur.
Saygılarımızla,
TP-Link Türkiye -
Merhabalar,
Archer VR600 v3, AC2100'dür . Archer VR600 v1 ve v2 AC1600'dür
Saygılarımızla,
TP-Link Türkiye -
quote:
Orijinalden alıntı: DenzeL_28vr600 v3 2100 yeni versiyon ile Archer VR2100 ne farkı var donanım olarak. ikiside econet mediatek işlemcilimi ? çok kafa karıştırıcı iki cihaz olmuş fark anlaşılmıyor tp link sitesinde wifi perofrmansı olarak hangisi daha iyi yardımcı olursanız memnun oluruz.
V2 almanızı öneririm, V3'te Mediatek kullanılırken V2'de Broadcom kullanılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 26 Ocak 2021; 11:53:40 > -
-
İyi çalışmalar. VR300 modem arayüzünde snr değerlerine müdahale edilecek bir ayar bulamadım. Vdsl bağlantısı maxdatarate değerini değiştirmek için uygun komuta nerden ulaşabilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba TP Link Türkiye.
Elimde TD-W8970 modem var. Dün arayüz sifresini unutunca reset attım ve artık arayüze giriş sıkıntısı yaşamaya başladım. admin-admin ile giiş yapıyorum ama bir süre sonra arayüz donuyor ve yanıt vermiyor.WAN ayarını yapıyorum ama ağa baglanmayıp donuyor yine. Tekrar giriş için reset atmak zorunda kalıyorum. Firmware guncellemesi gördüm ve v3 ün sanıyorum 2017 de yayınlanan seriyi indirip yükledim ama nafile... Ne önerirsiniz ?
-
Merhabalar,
Talep ettiğiniz işlemler için modem arayüzünde bir bölüm bulunmamaktadır.
Saygılarımızla,
TP-Link Türkiye -
Merhabalar,
Farklı tarayıcıda veya farklı cihazla da aynı sorun devam etmekte mi ? Ayrıca tarayıcınızın çerezlerini temizleyip demenizi önermekteyiz.
Saygılarımızla,
TP-Link Türkiye -
Ilginize teşekkür ederim. Telnet komutlarını kastetmiştim kusura bakmayın belirtmemişim. -
Merhaba. farklı bir tarayıcı ile tekrar denedim.WAN ayar ekranında var olan durumun PS sini atıyorum.Bu goruntu anında "Connect" butonları pasif. üstteki WAN baglantısı reset atınca kendiliğinden geliyor. Ben onu sildiğimde de değişen birşey olmuyor. Hala Connect pasif. menülerde gezince de baglantıdan düşüyor. yine düştü şimdi. Bu durumda ben neler yapabilirim ? Beni aşacaksa serviste falan tamirlik bir durumu olabilir mi ? Teşekkürler
-
Merhabalar,
Konuyla ilgili support.tr@tp-link.com mail adresimizle iletişime geçmenizi rica ederiz.
Saygılarımızla,
TP-Link Türkiye -
Merhabalar ben TP-LINK archer vr300 modem aldım ve kurulumu başarıyla yaptım.Fakat modem arayüzü şifresini değiştirmek istiyorum ama ACS url kısmını doldurmamı istiyor ve modem arayüz şifresini değiştiremiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
-
-
Tplink VR2100 modemde kablosuz köprüleme (WDS) özelliği bulunuyor mu ?
Tşk.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X