Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (320. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.811
Cevap
97
Favori
298.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Archer VR300 modem, Archer C60 router sahibiyim.
    Modem salonumda ve sorunsuz kullanıyorum.

Ancak C60 (arka odada) wireless olarak sürekli bağlantı kopması yaşatıyor.

İki cihazı kablolu bağlamadım, c60 ı menu de system parameterden, surveyden kendi ağımı bularak kablosuz olarak 5 G olarak ayarladım.
    Ancak buna rağmen sürekli kopma ve hız değişimi sorunu yaşıyorum, öğretmen olduğum içinde derslerde de sürekli kopma oluyor.
    Cihaz update im tam kontrol ettim.
    Evdeki bütün cihazlara ayrı IP verdim, ama bu kopma sorununu vr300 sağlıklı sinyal görmesine rağmen bir türlü çözemedim, yardımınızı bekliyorum.
    0 535 596 58 33 bu da telefonum, acil dönüş yaparsanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem Birgul -- 7 Ocak 2021; 1:50:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nibubai kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Aşağıdaki linkten konuyla ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz.
    https://www.tp-link.com/tr/onemesh/

OneMesh destekli cihazların listesi aşağıdaki linkte mevcuttur.
    https://www.tp-link.com/tr/onemesh/product-list/

Saygılarımızla,

TP-Link Türkiye
  • bestnewyorker kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Cihazda yüklü bulunan yazılım sürümünü ,ayrıca donanım sürümü cihaz arayüzünden ekran görüntüsü alarak tarafımıza paylaşmanızı rica ederiz.

Saygılarımızla,

TP-Link Türkiye
  • Erdem Birgul E kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Archer C60, Wireless Router ve Acces Point modu içermekte olup, Range Extender modu bulunmayan bir modeldir. WDS köprüleme seçeneğinde bu işlemi sağlıyor iseniz her iki tarafta da WDS işlemlerini sağlamış olmanız gerekmekte ve kanal ayarını sabitlemeniz gerekmekte.(Örneğin 2 cihazın kanal ayarını da 11 olarak sabitleyiniz.) Bu işlem kullanıcılara chipset uyumsuzluğundan dolayı performanslı olmaması dolayısıyla önerilmemektedir.

Saygılarımızla,

TP-Link Türkiye
  • Yaptım, umarım sağlıklı sonuç alırım. Bu arada C 60 almamın sebebi, arka odadaki bilgisayarıma ethernetle de bağlanıyor olmam, bunun için ne önerirsiniz? Yani salondaki sinyali alıp kablosuz olarak dağıtıp, ethernetle de bağlayabileceğim bir cihaz var mıdır?

• 1-Türk Telekom 35 mbps Kullaniyorum Fakat hızım 22 Mbps Oluyor Genelde Nadiren 30 Oluyor bazı anlarda fakat Çoğunlukla 20 mbps Alıyorum Ne Yapmam Gerek Bir sürü reset Attım olmuyor
    2-Bu Modemin Güncellemesi Varmı Bari Güncelleme Yapıyım Herşey Donuyor
    Modem adı:TP-LİNK VC-220 G3U  SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN  SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN

• Erdem Birgul E kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Kablosuz alıp kablosuz dağıtım için Range Extender ürünlerimizi tercih edebilirsiniz.

Range extender (menzil genişletici) cihazlarımız sadece modeminizin kapsama alanının yetersiz kaldığı ortamlarda gelen kablosuz sinyalin gücünü artırarak belli bir mesafeye kadar arttım sağlamaktadır. İndirme ve yükleme hızına yani data aktarımıza herhangi bir etkisi bulunmamaktadır. Range Extender modellerini , modeminizin kablosuz sinyalini artırmak için kullanabilirsiniz. Repeater veya Range Extender modunda çalışan cihazlarda sağlıklı bir bağlantı olabilmesi için bağlantı kurulan istasyon ile arasında en az %30 dbi değerinde sinyal alması gerekmektedir.

Alt yapı hızını farklı ortamlarda aynı değerlerde alınması için sizlere powerline ürünleri önerebiliriz. Powerline ürünleri elektrik hattı üzerinden internet bağlantısı taşıyan ürünlerdir. Ana modem bağlantınızda örnek 50mbps bağlantı varsa uzak mesafeye göre yakın değerler sizlere sunmaktadır.https://www.tp-link.com/tr/home-networking/powerline/tl-wpa4220kit/ Linkteki ürünümüz inceleyebilirsiniz.

Saygılarımızla,

TP-Link Türkiye

• BorisPeace B kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Videoda bulunan adımları uygulamanızı rica ederiz.
    TP-Link TÜRKİYEyoutube
    Türk Telekom / TP-Link AC1200 VC220-G3u - Kablosuz Performans Bilgisi ve Ayar Yapılandırma Videosu
    https://www.youtube.com/watch?v=tOOtU19kABw&feature=youtu.be

Saygılarımızla,

TP-Link Türkiye

• Merhaba

Tp-Link Archer Vr400 V3 İçin Kablosuz Ayarları Nasıl Olmalı ? 50 Mbps Bağlantı Kullanmaktayım Bazen Dalgalanmalar Oluyor Ping Artışı Hız Düşüşü Gibi(5ghz üzerinden bağlanıyorum). Web Sitenizde Bununla Alakalı Bir Bilgi Bulamadım. Yardımcı Olursanız Sevinirim.

• Merhaba 11.kattaki daireden yan binadaki 3. Kata interneti paylaşmak istiyorum en uygun cihazlar hangileri olur? Daireler aynı yöne bakıyor.

• Merhaba Tp Link Türkiye,wifi 6 destekleyen iPad pro cihazı kullanıyorum,oyunlarda ping sorunu olmadan kullanacağım hangisini tavsiye edersiniz,ax10 ax20 ax50.Birde 5 ghz yi kapatıp 2,4 ghz de kullanmak istiyorum
    Sizce hangisini almalıyım
  • Merhaba iyi çalışmalar.

İnternet bağlantımız için yeni aldığımız (Türk Telekomdan) vc220-g3u model numaralı modemde inanılmaz bir wifi kopma sorunu var bu modem için bir güncelleme mevcut mudur ? Keza Ttden bu modemi bize bağlayan arkadaş reddediyor konuyu.İnternette arattırınca kronik bir sorun olduğunu öğrendim. Ne yapmalıyız başka bir model ile değişim yapabilir miyiz? Not: Lan bağlantısında sorun yok.

• ibrahiimacr kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

40Mhz bant genişliğini seçerek, farklı kullanıcı durumlarına göre en net 5GHz kanalını bulmak için Wi-Fi analizör (Açık Kaynak) kullanmanız önerilir, ardından net kanalı seçerek o kanalı kullanmanız önerilir. Aşağıdaki görselden kanal ayarlarınıza erişebilirsiniz.

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN

Saygılarımızla,

TP-Link Türkiye

• baronofhell kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

İletişim bilgileriniz,cihazınızdaki problem ve cihazınızın seri numarasını support.tr@tp-link.com mail adresimize üzerinden tarafımıza paylaşabilirseniz sizlere yardımcı olabiliriz.

Saygılarımızla,

TP-Link Türkiye
  • rindaasd kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Gerekli bilgilendirme PM üzerinden sağlanmıştır.

Saygılarımızla,

TP-Link Türkiye
  • nemesis53 N kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Gerekli bilgilendirme PM üzerinden sağlanmıştır.

Saygılarımızla,

TP-Link Türkiye
  • emre_3579 E kullanıcısına yanıt

Emre usta forumda senin geçmişte yazdığın bi yazıyı okudum maddi olarak baya sıkışıkmışsın bi dönemde şuan ben de seninle aynı durumdayım nasıl yaptın nasıl çıktın işin içinden bi tarafı kapatıyorum diğeri geliyo çıldırıcak hale geldim artık bana bi yok göster lütfen

• Merhaba TP-Link. Benim bir çözüm önerisine ihtiyacım var özellikle direkt olarak sizin ürünlerinizden kullanmak istiyorum. İş yerimde ofisimden başka bir birime internet bağlantısı sağlamak istiyorum. Modem ofisimde ve aktarmak istediğim yer ile 200 metre mesafe var. Açık alanda internet bağlantımı aktarabileceğim repeater, ap veya router tavsiyeniz çözümünüz var mı? Lütfen modellerinizle birlikte cevaplayabilir misiniz? Teşekkür ederim yardımınız için :)

• kisacadogan kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Eğer iki nokta arasında herhangi bir sinyal kesici nesne bulunmuyorsa (ağaç,apartman vb.)Kapalı bir alanda kullanım olacaksa karşılıklı kullanımlarda noktadan noktaya aktarım için 2 adet dış mekan AP ürünü önermekteyiz. 2 adet CPE210 modelini alıcı verici şeklinde konumlandırma yaparak iş yerinizdeki internet sinyalini eviniz tarafında bulunan CPE210 ürününe aktarabilirsiniz. evin iç kısmına kablo aktarımı sağlayıp içeride farklı bir iç ortam AP veya Router cihazı ile sinyal dağılımı sağlayabilirsiniz. Router modeli olarak TL-WR844N veya TL-WR850N modelini kullanabilirsiniz.

Saygılarımızla,

TP-Link Türkiye

• Merhaba TP-Link Türkiye

Modemim vr900 v3 ona bağlı usb depolama var telefonum Android depolama daki dosyalara nasıl erişebilirim

Resimdeki bölgeye gireceğim bilgileri nasıl öğrenebilirim.

@TP-Link Türkiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chief1905 -- 18 Ocak 2021; 23:45:51 >
  • 
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.