SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (321. sayfa)
-
-
@TP-Link Türkiye vr400 ile internete baglanamiyorum hicbir sekilde. Millenicom fiber v2 kullaniyorum. Ayarlar konusunda yardimci olur musunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba sirketinizin gonderdigi maildeki çözümü uyguladim. Wifi duzelmis gorunse de modem saat 17.30 dan beri kilitlenmiş. Ben anlayamiyorum sifir aldik ama kullanamiyoruz. Bu ürün sanirim kronik sorunlu ürün. Ya toplatilmali yahut guncelleme ile sorun giderilmeli. Simdi ne yapmaliyim.
Merhaba @TP-Link Türkiye
1 2021-01-16 23:27:04 DHCPD Bilgilendirme Send ACK to 192.168.1.100
2 2021-01-16 23:27:04 DHCPD Bilgilendirme Recv REQUEST from
3 2021-01-16 23:22:12 DHCPD Bilgilendirme Send ACK to 192.168.1.102
4 2021-01-16 23:22:12 DHCPD Bilgilendirme Recv REQUEST from
5 2021-01-16 23:16:38 DHCPD Bilgilendirme Send ACK to 192.168.1.103
6 2021-01-16 23:16:38 DHCPD Bilgilendirme Recv REQUEST from
7 2021-01-16 23:11:38 DHCPD Bilgilendirme Send ACK to 192.168.1.106
8 2021-01-16 23:11:38 DHCPD Bilgilendirme Recv REQUEST from
9 2021-01-16 23:04:38 DHCPD Bilgilendirme Send ACK to 192.168.1.104
10 2021-01-16 23:04:38 DHCPD Bilgilendirme Recv REQUEST from
11 2021-01-16 23:02:21 DHCPD Bilgilendirme Send ACK to 192.168.1.101
AC1200 Wireless Dual Band VDSL/ ADSL Modem Router - Model No. VC220-G3u modemde sürekli yukarıdaki tarzda hata alıyorum nasıl düzeltebilirim.
-
Kesinlikle bu model modemler sorunlu inanilmaz pismanim. Taksit ödüyoruz bozuk mala. Guncelleme cikacak ta duzelecek.
Merhabalar,
VC220-G3u modeli yeni nesil WiFi destekli VDSL modem, Türk Telekom kullanıcıları için özel üretilmiş bir üründür. Cihazın yönetimi ve yazılım güncellemeleri Telekom sunucuları tarafından yapılmaktadır. Yaşadığınız sorunu ile ilgili iletmiş olduğunuz XXXX seri numarası üzerinden Türk Telekom ile birlikte kontroller ve güncelleme işlemleri sağlanarak en kısa sürede çözüme kavuşturacağız. Süreç ile ilgili sizleri bilgilendiriyor olacağız. Anlayış için teşekkür ederiz.
Mailime yukaridaki gibi cevap vermissiniz modemde diger operatorlerle de kullanabilecegimiz icin gerekli ozellik var. Urun turknet aboneligim ile bagli. Guncelleme almayacak mi ? Guncelleme sozkonusu olunca ne yapacagim.?
Merhabalar. İnternette bu konuyla ilgili doğru düzgün bir kaynak bulamadım. Belki de elindeki modem uygun değildir bilemiyorum.
3 Antenli 8970 model bir modem var elimde. Bunu kablosuz acces point olarak kullanmak istiyorum. Nasıl yapmam gerekiyor? Çevredeki kablosuz ağları taratıp kaydedecek bölümü bulamadım.
Merhabalar,
Eğer servis sağlayıcınız kendi sunucularında internet hattınıza bir modem tanımladılarsa farklı bir modem ile internet alamazsınız. Herhangi bir kısıtlama olup olmadığını öğrenebilir misiniz ? Archer VR900 wireless router modunda WAN üzerinden fiber desteklemektedir.
Saygılarımızla,
TP-Link Türkiye -
Tanimlama falan yok o kadar para verip sifir aldigim modem bozukmus. Degisim yaptirdim simdi calisiyor. Bir daha ne tp-link alirim ne kimseye oneririm. -
Merhabalar,
Linkteki kılavuzu Türkçe'ye çevirerek modeminiz üzerinden USB portu üzerinden paylaşım yapılandırmanızı sağlayabilirsiniz.
https://www.tp-link.com/uk/support/faq/1004/ -
Merhabalar,
Sistem günlüklerindeki bilgilendirmeler hata değil, DNS çözümlemesine ait bildirimlerdir. Telefon numaranızı, kullanmış olduğunuz servis sağlayıcısını ve iletişim için telefon numaranızı tarafımıza paylaşmanızı rica ederiz.
Saygılarımızla,
TP-Link Türkiye -
Merhabalar,
Maalesef bu özellik cihazınızda bulunmamaktadır.
Saygılarımızla,
TP-Link Türkiye -
Olmaması enteresan olmuş. Neyse sağlık olsun diyelim. Teşekkürler. İyi çalışmalar. -
Merhabalar TP-Link Türkiye;
Modemim AirTies 5650, modemin kablosuzu ile bazı sıkıntılar (hız düşmesi) yaşıyorum. Kablolu bağlantıda herhangi bir problem yok. Modemden kablolu interneti kablosuza dönüştürmek için bir cihaz arıyorum. Geleceğe de yatırım olması açısından istediğim özellikler;
- Kabloyla gelen interneti kablosuz dağıtabilsin (2.4 - 5 Ghz)
- Kablolu gelen interneti kablolu şeklinde devam ettirebilsin (Switch 4 port yeterli)
- Kablosuz gelen interneti kablolu verebilsin.
- Kablosuz gelen interneti kablosuz devam ettirebilsin.
Alışveriş sitelerinden araştırdığım kadarı ile Tp-Link Archer C20 bu özellikleri kapsıyor sanırım, yanlışım varsa düzeltin.
Bu özellikleri kapsayacak uygun fiyatlı önerebileceğiniz bir cihaz var mıdır?
-
Merhaba TP-Link
VR-300 Modem ve C60 Router sahibiyim.
C60 ı evin diğer tarafında, kablosuz router olarak kullanmak istiyorum, WDS köprüleme ve kanal sayısını nasıl ayarlamalıyım, lütfen yardım edin.
Merhabalar,
WDS köprüleme işlemini deneyebilirsiniz fakat chipset uyumsuzlukluklarından dolayı bu modun stabil çalışma garantisini vermemekteyiz. Linkte bulunan adımları Türkçe'ye çevirerek uygulayarak bağlantı sağlamayı deneyebilirsiniz.
https://www.tp-link.com/us/support/faq/1555/
Saygılarımızla,
TP-Link Türkiye -
Merhabalar,
Archer C20 v5 sürümü bu özellikleri karşılayabilmektedir fakat Airties'in kullanmış olduğunuz modelinde menzil genişleticiler uyumsuzluk sorunu yaşayan müşterilerimiz olduğundan herhangi bir menzil genişletici önerememekteyiz.
Saygılarımızla,
TP-Link Türkiye -
Dediklerinizi harfiyen yerine getirdim, VR300 ve C60 arasında uzun bir mesafe olmamasına, sinyali iyi görmesine rağmen, C 60 ilk başta 50 mbit hız yayarken bir süre sonra 5mbit e düşüyor, yeniden başlattığımızda ise bu durum düzeliyor, dolayısıyla sorunum çözülmedi.
Bir de ben bu C60 denen cihazın amacını anlayamadım, ana modemden aldığı kablosuz sinyali "kablosuz" da dağıtması gereken bir cihaz değil mi? kullanım kılavuzunda "ana modemden c 60a ethernet kablo çekin" diyor, öyle olacak olduktan sonra ana modemden direk bilgisayara ethernet çekerim olur biter, param boşa gitti, bundan önce de TL-WA801ND almıştım, onda da aynı sorun sürekli aç-kapat gerekiyordu, buna gelince durum çözülür dedim, ama maalesef yine mağdur olduk.
-
Merhabalar,
Archer C60 ürünümüzde kablosuz alıp kablosuz dağıtım yapan Repeater özelliği bulunmamaktadır. Örneğin ; Archer C20 v5 sürümünde bu özellik mevcuttur. Bir önceki mesajımızda belirttiğimiz gibi, Airties modemlerine ait bazı modeller ile uyumsuzluk sorunu yaşanabilmektedir. Bunun stabil bir kullanım olacağı garantisini vermemekteyiz.
Range Extender modundaki cihazlar sadece modeminizin kapsama alanının yetersiz kaldığı ortamlarda gelen kablosuz sinyalin gücünü artırarak belli bir mesafeye kadar arttım sağlamaktadır. İndirme ve yükleme hızına yani data aktarımıza herhangi bir etkisi bulunmamaktadır. Range Extender modellerini , modeminizin kablosuz sinyalini artırmak için kullanabilirsiniz. Repeater veya Range Extender modunda çalışan cihazlarda sağlıklı bir bağlantı olabilmesi için bağlantı kurulan istasyon ile arasında en az %30 dbi değerinde sinyal alması gerekmektedir. Stabil bağlantı için modemden en iyi sinyali alabileceği noktaya cihazı konumlandırmanız gerekmektedir. Ayrıca ana modem tarafında kablosuz kanal frekansını 1.6. ve 11. Kanala sabitlenmesini tavsiye ediyoruz.
Alt yapı hızını farklı ortamlarda aynı değerlerde alınması için sizlere powerline ürünleri önerebiliriz. Powerline ürünleri elektrik hattı üzerinden internet bağlantısı taşıyan ürünlerdir. Ana modem bağlantınızda örnek 50mbps bağlantı varsa uzak mesafeye göre yakın değerler sizlere sunmaktadır.https://www.tp-link.com/tr/home-networking/powerline/tl-wpa4220kit/ Linkteki ürünümüz inceleyebilirsiniz.
Saygılarımızla,
TP-Link Türkiye
-
arkadaşlar son zamanda amazondan vr600 alan oldu mu?Ürün başlığında ve belirli yerlerde v3 ac2100 yazıyor bazı yerlerde ise ac1600.Hangisi doğrusu sizce?
https://www.amazon.com.tr/TP-Link-Archer-VR600-Archer-VR600-Kablosuz/dp/B01K7BO3KE
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dc106 -- 22 Ocak 2021; 15:5:45 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X