TD-W8961N modemde her saat kopma sorunu yaşıyorum error hatası aşagıdaki gibi nasıl çözecez yıldım artık 2/6/2021 23:54:45> netMakeChannDial: err=-3000 rn_p=804715a0 2/6/2021 23:54:48> Last errorlog repeat 5 Times 2/6/2021 23:54:48> PPPoE: Send PADI 2/6/2021 23:54:48> netMakeChannDial: err=-3000 rn_p=804715a0 |
SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (323. sayfa)
-
-
Merhabalar,
Archer VR2100 Model cihazımızda WDS özelliği bulunmamaktadır. Kablosuz olarak haberleşme yapılamaz. Ethernet kablosu ile bağlayarak kullanabilirsiniz.
Saygılarımızla,
TP-Link Türkiye -
Merhabalar,
Kopma esnasında Dsl ışığında sönme oluyor mu ? Modem ile telefon hattını bir kullanıyorsanız arada yer alan splitter cihazını çıkararak direk gelen hattı modeme bağlayınız ve çıkan değerleri tekrar kontrol etmenizi rica ederiz. Splitter cihazı kaynaklı sorun da olabilir.
Saygılarımızla,
TP-Link Türkiye -
splitter cihazını degiştirdim onda problem yok. modem degiştirdim gene problem yok. kopma esnasında ışıklara bakmadım. başka neden olabilir
-
-
Aşağıdaki ürünler hiç bir yerde bulunamıyor, stok bulsam bir tanesinden alacağım ama hiç bir yerde yok.
Stok bulabileceğim bir yer var mıdır?
https://www.tp-link.com/tr/home-networking/powerline/tl-pa7010p-kit/
https://www.tp-link.com/tr/home-networking/powerline/tl-wpa8630p-kit/
https://www.tp-link.com/tr/home-networking/powerline/tl-pa7017p-kit/
-
Merhaba,
TP-Link CPE210 Access Point aldim ama Everest EWN208 Poe kullanmis biri olarak bazi konularda saskinlik yasiyorum.
Bu cihaz AP olarak kullanildiginda kablosuz mu aliyor interneti modemden cunku tek giris mevcut ?
Diger sorum ise, bu cihazi kablosuz baglanip ayarlarini yapamiyor muyuz ? Yani MAC bilgisayari ve ethernet girisi olmayan biri olarak simdi Ethernet adaptor mu almam gerekiyor ? Cihazin kurulumunda hep windows makinadan kablo ile kurulum anlatilmis.
TP-Link'den boyle ilkel bir cozum beklemiyordum acikcasi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srpkc -- 9 Şubat 2021; 19:43:22 > -
Kablosuz TD-W9970 modemden interneti alıcak ve kablosuz ve kablolu yeni bir ağ adı ile interneti dağıtıcak universal repertar 3x3 mu-mimo özelliğinde modellerinizden önerirmisiniz.
-
Merhabalar,
Linkteki satış noktalarımızda stok bulunmuyor ise konu ile ilgili sales.tr@tp-link.com mail adresimiz üzerinden satış ekibimizle iletişime geçerek cihazların stokları ile ilgili bilgi alabilirsiniz.
https://www.tp-link.com/tr/where-to-buy/
Saygılarımızla,
TP-Link Türkiye -
-
Merhabalar,
Linkteki ürünümüze göz atabilirsiniz.
https://www.tp-link.com/tr/home-networking/range-extender/re450/
Saygılarımızla,
TP-Link Türkiye -
Kısaca Kablosuz ayar yapamazsınız yazmayıp, her yerde yazan seyi koplamışsınız.
Ben kablosuz ayar yapılamıyor mu diye sordum. Siz kabloyu pc ye ve Ap ye nasıl bağlayacağımı yazmışsınız.
Büyük hayal kırıklığı oldu CPE210 benim için bu anlamda.
Şükürki Poe üzerinden datayı iletiyormuş. AP modunda kullanan kişilerin modemden interneti kablosuz almasını biran hayal edemedim çünkü.
-
Merhaba, CPE210'u bir windows makina bulup client modda kurdum. Access Point olarak Everest EWN208 Poe catiya kurulu ve bu cihaz modemden interneti kabloyla aliyor. Everest EWN208 ile CPE210 arasindaki mesafe 220-240 metre. CPE210'un youtube'da anlatildigi gibi client modda kurulumunu yaptim ama ben aglarda yeni bir wifi goremiyorum. Bu bana acaba client mode repeater gibi mi calisiyor hissi olusturdu ama degil. Suan evimden Access Point olan cihaza arada client yokken nasil baglanabiliyorsam oyle baglaniyor ve internet hizida oyle. Ben bu cihazin calisma seklini anlamadim galiba. Bu cihaz APye baglanip evimde wifi gibi calismasi gerekmiyormu ?
Ayarlar asagidaki gibi acaba ben ayarlari mi yanlis yaptim? Bu arada cihazda yan taraftaki tum isiklar yaniyor. Sorun ne olabilirde ben bu cihazi suan gerektigi gibi kullanamiyorum.
Not : Ekran görüntüsü eklemiştim fakat yanlışlıkla silindi ve geri getiremedim. Maxtream OFF olması dikkatimi çekmişti. Eve gidince ekran görüntüsünü tekrar ekleyeceğim.
Birde şöyle birşey okudum : Client mode connects the CPE210 as a client to an existing AP. This means you can access the AP's network only through the LAN port of the remote CPE. No wireless connection is possible to the CPE in client mode (other than the link to the main AP).
Bu Client modun aslinda kablosuz internet dağıtmadığını söylüyor. Bu durumda repeater olarak mı kurmam gerekiyor cihazı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srpkc -- 11 Şubat 2021; 19:17:51 >
-
TP-Link acaba yukardaki CPE210 ile ilgili soruma cevap verebilecek misiniz ? Musteri hizmetlerini arasam bu konuda destek alabilir miyim ?
-
Merhabalar,
Eğer kablosuz alınan interneti sadece kablolu olarak aktarım sağlayacak iseniz Client, hem kablolu hem kablosuz aktarım için kullanacak iseniz Repeater modunda kurulum sağlamanız gerekmektedir.
Saygılarımızla,
TP-Link Türkiye -
Bir beyefendi TP-Link almak pişmanlıktır diye yazıp durmuştu burda. Bu hafta teknik destek ve müşteri hizmetleri anlamında o pişmanlığı yaşadım ben.
Geç olsun güç olmasın derler. Geçte olsa cevabınız için gene de teşekkürler.
-
Değerli Müşterimiz,
Pandemi dönemince Yaşadığımız bu zorlu süreçte ve hafta sonu verilen kısıtlamadan dolayı satış sonrası hizmet kanallarımız olan teknik destek hattımız, web sitesinde bulunan canlı destek hizmetimiz ile siz değerli kullanıcılarımıza destek vermeye devam etmekteyiz. Evden online eğitim, uzaktan online çalışma ve internet kullanımının yoğunlaşması gibi nedenlerin etkisiyle beklentilerimizin üzerinde yoğunluklar olabildiğinden yaşanılan durumdan dolayı üzüntülerimizi sizlerle paylaşıyoruz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.
Saygılarımızla,
TP-Link Türkiye -
"universal repeater" özelliği olan, tp-link router modellerini yazar mısınız?
-
TP-Link HS100 mü Tp-Link Tapo P100 mü daha iyidir ? Farkları nedir?
-
quote:
Orijinalden alıntı: srpkcBir beyefendi TP-Link almak pişmanlıktır diye yazıp durmuştu burda. Bu hafta teknik destek ve müşteri hizmetleri anlamında o pişmanlığı yaşadım ben.
Geç olsun güç olmasın derler. Geçte olsa cevabınız için gene de teşekkürler.
Sorunumu zor da olsa çözdüler. teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 3 Mart 2021; 12:40:54 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X