Şimdi Ara

SİZ SORUN TP-LINK CEVAPLASIN (325. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.811
Cevap
97
Favori
297.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhabalar,

VN-020F3 modeli Millenicom ve D-Smart tarafından kullanıcılarına özel olarak verilmektedir. Modemler için sözleşme gereği Millenicom tarafından teknik servis hizmeti verilmektedir. Konuyla ilgili Millenicom veya D-Smart tarafıyla iletişime geçmenizi rica ederiz. Genelde Telnet erişimi güvenlik sebebiyle kapalı olmaktadır.

Saygılarımızla,

TP-Link Türkiye
  • oshinankara kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Konuyla ilgili kullanmış olduğunuz işletim sisteminizin teknik biriminden yardım almanız daha sağlıklı olacaktır.

Saygılarımızla,

TP-Link Türkiye
  • flosh_royal35 F kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Dilerseniz splitter kullanarak ekstra bir dsl kablosu ile farklı bir konuma cihazınızı taşıyabilirsiniz fakat dsl hattı aradan çıkarmak mümkün olmayacaktır.

Saygılarımızla,

TP-Link Türkiye
  • serdaq kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Archer C5v model home gateway ürünü Türk Telekom alt yapısını kullanan fiber kullanıcılarına özel olarak verilmektedir. Satış sonrası hizmetler tarafı anlaşma ve sözleşme gereği Türk TELEKOM Servisine aittir. TP-Link üretici firma olarak modeme müdahale yetkimiz bulunmamaktadır. Türk Telekom fiber modemleri Türk Telekom’un ACS sunucuları tarafından yönetilmektedir. Konuyla ilgili 444 1 444 numarasından ilgili birim ile irtibata geçerek konuyla ilgili destek alabilirsiniz."

Saygılarımızla,

TP-Link Türkiye
  • Kablonet için modem üretecekmisiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yaklaşık 2 aydır kullandığım archer vr2100 modemimde gün içerisinde kendiliğinden yeniden başlatma yapıyor. Bu konuda çok şikayet olduğunu biliyordum ama benim başıma yeni gelmeye başladı. Çözüm bulamadınız mı hala?
    Son olarak güncelleme yaparsam ve olurda daha kötü olup memnun kalmazsam eski sürüme geri dönebilir miyim?
  • bactry kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Türkiye'de yaygın kullanımı olmadığından dolayı Docsis destekli modellerin satışı ülkemizde şu anlık düşünülmemektedir.

Saygılarımızla,

TP-Link Türkiye
  • suskun4449 S kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Cihazınızı teknik servisimize göndermenizi rica ederiz.

Teknik servise yönlendirmesi için 0850 724 44 88 nolu destek hattımızı arayarak ürünümü servise göndermek veya servisteki ürünüm hakkında bilgi almak istiyorum anonsunu tuşlayarak Müşteri temsilcilerimize arıza tanımınız ile birlikte bilgilerinizi ileterek sizlere iletilen tek kullanımlık kargo kodu ile ürünü servisimize yönlendirmenizi rica ederiz. Cihazla ilgili gerekli kontrolleri yaptırdıktan sonra müşteri temsilcilerimizin sizlere ileteceği Unique (gönderiye Özel) Kargo kodunu alarak cihazınızı anlaşmalı olduğumuz Yurtiçi Kargo acentelerine kurye yolu ile veya elden teslim etmeniz gerekmektedir.

Bu yöntemle servise gönderilen ürünlerde tarafınızdan ücret talep edilmeyecektir.

Lütfen servis merkezine yaptığınız gönderilerde şahsınıza ait adres bilgilerinizi ve iletişim bilgilerinizi eksiksiz olarak bildirmenizi rica ederiz. Ayrıca cihaza ait sorunu belirten açıklamayı içerisine yerleştirerek gönderimini sağlayınız.

Saygılarımızla,

TP-Link Türkiye

• merhaba. Archer VR2100 modelinde kullanılan işlemcinin tam olarak model ve hızı nedir ?

• Merhaba. Üst katta Türk Telekom'un verdiği VMG3312-B10B model modem var. Alt katta WR841N model kablosuz routerı kullanıyorum. İki cihaz arasında pek mesafe yok, tek bir ince duvar var, merdivenin başlangıcı ve bitişi diyebiliriz.

Üst katta hız testi yapıyorum 30 mbps hız alırken alt katta 5 mbps alabiliyorum. Acaba kurulumu falan mı hatalı yaptım, range extender modunda çalışıyor. Bir miktar hız kaybını anlayabilirim ama bu kadarı fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: TP-Link Türkiye

Merhabalar,

Cihazınızı teknik servisimize göndermenizi rica ederiz.

Teknik servise yönlendirmesi için 0850 724 44 88 nolu destek hattımızı arayarak ürünümü servise göndermek veya servisteki ürünüm hakkında bilgi almak istiyorum anonsunu tuşlayarak Müşteri temsilcilerimize arıza tanımınız ile birlikte bilgilerinizi ileterek sizlere iletilen tek kullanımlık kargo kodu ile ürünü servisimize yönlendirmenizi rica ederiz. Cihazla ilgili gerekli kontrolleri yaptırdıktan sonra müşteri temsilcilerimizin sizlere ileteceği Unique (gönderiye Özel) Kargo kodunu alarak cihazınızı anlaşmalı olduğumuz Yurtiçi Kargo acentelerine kurye yolu ile veya elden teslim etmeniz gerekmektedir.

Bu yöntemle servise gönderilen ürünlerde tarafınızdan ücret talep edilmeyecektir.

Lütfen servis merkezine yaptığınız gönderilerde şahsınıza ait adres bilgilerinizi ve iletişim bilgilerinizi eksiksiz olarak bildirmenizi rica ederiz. Ayrıca cihaza ait sorunu belirten açıklamayı içerisine yerleştirerek gönderimini sağlayınız.

Saygılarımızla,

TP-Link Türkiye
    Ayrıntı olmadan doğrudan servise gönderin dediğinize göre bu kronik bir sıkıntı. Servise gönderince değişim mi yapılacak. Bir de bunun için beklemek zorunda kalıcam internet olmadan.

• suskun4449 S kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Elektriksel sorun yaşanan cihazların gerekli kontrolleri uzun süreli testlere tabi tutularak yapılmaktadır. Bunun için servisimizde incelememiz gerekecektir.

Dilerseniz; öncesinde aşağıdaki yazılımı yüklemeyi ve durumu kontrol etmenizi öneririz.
    https://static.tp-link.com/beta/2021/202102/20210222/Archer_VR2100V1_210219.zip

Yazılım güncelleştirme kılavuzu ;https://www.tp-link.com/tr/support/faq/1756/

Saygılarımızla,

TP-Link Türkiye

• Mierzejewski kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Range extender (menzil genişletici) cihazlarımız sadece modeminizin kapsama alanının yetersiz kaldığı ortamlarda gelen kablosuz sinyalin gücünü artırarak belli bir mesafeye kadar arttım sağlamaktadır. İndirme ve yükleme hızına yani data aktarımıza herhangi bir etkisi bulunmamaktadır. Range Extender modellerini , modeminizin kablosuz sinyalini artırmak için kullanabilirsiniz. Repeater veya Range Extender modunda çalışan cihazlarda sağlıklı bir bağlantı olabilmesi için bağlantı kurulan istasyon ile arasında en az %30 dbi değerinde sinyal alması gerekmektedir. Stabil bağlantı için modemden en iyi sinyali alabileceği noktaya cihazı konumlandırmanız gerekmektedir. Ayrıca ana modem tarafında kablosuz kanal frekansını 1,6, 11 veya 13. Kanala sabitlenmesini ve kanal genişliğini 40MHz olmasını tavsiye ediyoruz.

Alt yapı hızını farklı ortamlarda aynı değerlerde alınması için sizlere powerline ürünleri önerebiliriz. Powerline ürünleri elektrik hattı üzerinden internet bağlantısı taşıyan ürünlerdir. Ana modem bağlantınızda örnek 50mbps bağlantı varsa uzak mesafeye göre yakın değerler sizlere sunmaktadır.https://www.tp-link.com/tr/home-networking/powerline/tl-wpa4220kit/ Linkteki ürünümüz inceleyebilirsiniz.

Saygılarımızla,

TP-Link Türkiye

• merhaba,

vr600 v2 üretim olarak güncel bir modem midir? v1 den farkı nedir? @TP-Link Türkiye

• Şimdi arkadaşlar evimde 100 mbit internet mevcut. Modemi mutfağa koydurmuştum ilk kurulumda. Hem kolayımıza geldi hemde görüntüyü bozmasın diye. Geçen haftaya kadar evdeki tüm cihazlar Wifi ile bağlandığı için herhangi bir problemim yoktu. Ancak eve masaüstü bilgisayar aldım ve çocuk odasına kurdum(mutfak ile arasında yaklaşık 10 metre mesafe var). İnternet bağlamak için tp link wr841 vardı onu kullandım. Wifi ile extender arasında kablosuz bağlantı kurdum. Extender den kablo ile interneti bilgisayara bağladım. Şimdi buraya kadar güzel her şey. hem ortalıkta kablo yok hemde modemi yerinden oynatmadım. Ama acayip bir ping sorunum oluyor. Özellikle lol ve valorant oynarken bir anda ping giriyor 2 3 saniyeliğine 300 400 oluyor ping. Bu da tüm oyun zevkimi mahvediyor. İşin garibi hız kaybı nerdeyse yok. Ancak ping sorununa çare bulamadım. Benim isteğim sanki modeme direk kablolu bağlantı yapmışım gibi ping in sabit olmasını istiyorum.

Şimdi tplink wr841 yerine aklımda iki seçenek var. Ya powerline alacağım yada mesh sistem. Sizce hangisi daha mantıklı olur?

Mercusys Halo S3 ( 2-Pack ) N 300Mbps Tüm Evi Kapsayan Wi-Fi Mesh Sistemi
    https://www.hepsiburada.com/mercusys-halo-s3--2-pack--n-300mbps-tum-evi-kapsayan-wi-fi-mesh-sistemi-p-HBV00000PTJU3?magaza=Techburada

TP-LINK TL-PA4010KIT 500Mbps Tak-Kullan %85 Enerji Tasarruflu 300 Metre Mesafeli Nano Powerline Adaptör
    https://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-pa4010kit-500mbps-tak-kullan-85-enerji-tasarruflu-300-metre-mesafeli-nano-powerline-adaptor-p-BD303175?magaza=qdata

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @TP-Link Türkiye TP-LINK ARCHER AX73 AX5400 router'ınızın Türkiye de satışı başladı mı?

• thelordof kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Linkteki satış noktalarımızdan güncel satışta bulunan ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. Satışı başlanmış olsa dahi stok bilgisini maalesef bizler takip sağlayamadığımızdan en sağlıklı bilgiyi sales.tr@tp-link.com üzerinden satış ekibimize sorabilirsiniz.
    https://www.tp-link.com/tr/where-to-buy/

Örneğin ;
    www.vatanbilgisayar.com
    TP-LINK ARCHER AX73 574MBPS-4804MBPS DUAL-BANT KABLOSUZ-AX ROUTER fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/tp-link-archer-ax73-574mbps-4804mbps-dual-bant-kablosuz-ax-router.html

amazon
    Archer AX73, AX5400 Dual-Band Gigabit Wi-Fi 6 Router
    https://www.amazon.com.tr/Archer-AX73-AX5400-Dual-Band-Gigabit/dp/B08P94H63W

Saygılarımızla,

TP-Link Türkiye

• trkkrsy kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Archer VR600 v1 ile v2 arasındaki fark; v2 sürümünün Tether uygulaması aracılığıyla cloud hesabı üzerinden uzaktan da yönetilebilir olmasıdır.

Saygılarımızla,

TP-Link Türkiye
  • mahseer898 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Range extender (menzil genişletici) cihazlarımız sadece modeminizin kapsama alanının yetersiz kaldığı ortamlarda gelen kablosuz sinyalin gücünü artırarak belli bir mesafeye kadar arttım sağlamaktadır. İndirme ve yükleme hızına yani data aktarımıza herhangi bir etkisi bulunmamaktadır. Range Extender modellerini , modeminizin kablosuz sinyalini artırmak için kullanabilirsiniz. Repeater veya Range Extender modunda çalışan cihazlarda sağlıklı bir bağlantı olabilmesi için bağlantı kurulan istasyon ile arasında en az %30 dbi değerinde sinyal alması gerekmektedir. Stabil bağlantı için modemden en iyi sinyali alabileceği noktaya cihazı konumlandırmanız gerekmektedir. Ayrıca ana modem tarafında kablosuz kanal frekansını 1,6, 11 veya 13. Kanala sabitlenmesini, kanal genişliğini de 40MHz olarak yapılandırılmasını tavsiye ediyoruz.

Alt yapı hızını farklı ortamlarda aynı değerlerde alınması için sizlere powerline ürünleri önerebiliriz. Powerline ürünleri elektrik hattı üzerinden internet bağlantısı taşıyan ürünlerdir. Ana modem bağlantınızda örnek 50mbps bağlantı varsa uzak mesafeye göre yakın değerler sizlere sunmaktadır.https://www.tp-link.com/tr/home-networking/powerline/tl-wpa4220kit/ Linkteki ürünümüz inceleyebilirsiniz.

Saygılarımızla,

TP-Link Türkiye

• TP-Link Türkiye kullanıcısına yanıt

Dediğiniz e-ticaret sitelerine bakmıştım ama şu anda stok yok gözüküyor. Yakın zamanda gelir sanırım.

• 
Sayfa: önceki 323324325326327
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.