Şimdi Ara

Siz TR server'ında nasıl oynuyorsunuz ya ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • West bakımda olduğu için TR server'ında 17 level smurf hesabıma girdim. 3 oyun attım aman yarabbi ;

''ana avrat küfürler mi dersiniz ,
    minion kesemeyince yanındaki adama minyonlarımı çalma diye sövenler mi
    Herife ''Bi sus da oyna velet'' deyince skype adresi verenler mi
    0/10 lane'de ezilip ''nerde bzm jngle ben feedlicem troll yapcam gank gelmiyonuz'' diyenler mi
    1 kere öldükten sonra ben afk diyip oyundan çıkanlar mı ?
    Düşmanını öldürdükten sonra all chat'den anasına küfür eden mi?
    ''

Evet arkadaşlar ben 3 oyunda bunların hepsini gördüm , parası olmayıp da server değiştiremeyen , iyi bir derecesi ve takımı olup tr de oynamaya mahkum kalan ve diğer tüm 18 yaş ve üstü arkadaşlarıma sabır ve huzur diliyorum o serverda oynamak her baba yiğidin harcı değil helal olsun hepinize.

Çok gördüm burda tr server qq konusu ama o anları içerden yaşamak burdan okumaya benzemiyormuş bunu öğrendim iyi ki westde oynuyorum darısı başınıza

Amacım west'i övmek değil yanlış anlaşılmasın tabiki troll ve feeder'lar heryerde var ona birşey demiyorum ama bu kadarı olmaz , olmamalı yani. Yazık günah kim bilir ne kadar iyi oyuncular böyle veletlerin kahrını çekip harcanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heybitch -- 14 Eylül 2013; 23:08:51 >

• okumayın
  • Klasik " tr cok kotu westde herkez pro " konusuna hosgeldiniz.Gunde 10 tane aciliyor soyle konu.Artik silinsin soyle acilan konular.

Bi bitmediniz 1550.
  • "17 level smurf hesabıma girdim"

cevabını vermişsin.tek girdiğimde çok eğlenceli maçlar dönüyor.moron oyuncular çıkıyor mu?elbette çıkıyor ama sanmıyorum bir tek trde var bunlar.
  • Haklı smurfa girmek bile istemiyorum bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: im Vendetta

okumayın

Okudum gayet mantikli yaz.is esas bu adami yazdiklarini takmayin insanlara saygisi yok gayet mantikli bana kalirsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17 level olmuşsun yeni mi farkettin bir anda aman allahım tarzında konu açtın anlamadım. Ayrıca 17 level oyuncularından ne bekliyorsun herkes anasının karnından challanger doğmuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ogame Nedir ve Nasıl Oynanır?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronan.

quote:

okumayın

Okudum gayet mantikli yaz.is esas bu adami yazdiklarini takmayin insanlara saygisi yok gayet mantikli bana kalirsa

Bak sen şuna benim hiç mantıksız troll mesajımımı gördünüz
  • Arkadaslarimla oynamak icin giriyorum bende sadece solo cekilmiyor haklisin. Okul zamani daha iyidi belki yine bir duzelme olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ronan.

quote:

okumayın

Bak sen şuna benim hiç mantıksız troll mesajımımı gördünüz

Tamam evlat senle ugrasilmaz ban atip geciyorum iyi aksamlar esenlikler dilerim

• Ben oyun attigimda cok eglenceli oyunlar oluyor wl op mu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.