Şimdi Ara

Sizce...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 71 wizard charım var itemler sağlam elinde +5 var kasada 72+5 hazır silkyok ama bi yandan cleric 46 bard 20 bende barda döndürmek için uğraşıyorum ama pes etme noktasındayım sizce 20-30 arası spli,dressli bi charla mı takaslıyım 0 dan başlamak için yoksa 71 liğe devam mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@L! -- 16 Mayıs 2009; 23:18:57 >

• Devam edip skilleri kapat derim 46 lv sa çok zor olmaz zaten..
  • Azim Biraz sabret charı kastıkca Curst Heart toplarsın ve 46 level cok fazla diil ben 90 level bardı sıfırlamıstım
  • charda kac k sp war ona bak eger 400 k dan fazla sp en war ise takas et cunku 80 lwl den sonra sp kasmak ölüm
  • Yukarıdaki arkadaşında dediği gibi yüksek miktarda sp varsa hemen takas et.
  • Miktarinin açıklarsan sana dahada yardımcı olabılırız ayrıca str ınt werılmısmı onlarıda ogren

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bey Amca -- 17 Mayıs 2009; 15:10:40 >
  • daha bulmadım sadece bi fikir ayrılığına düştüm olsa takas edeyimmi etmeyimmi size sorayım dedim
  • bence oynu birak degmez stn sro oynamaya... bence en iyi tavsiye bu olr sana :)
  • 5 Gun Gibi Sürede 90 LwL e Kadar Roque Kısmındaki Bütün Pasiv Skiller Dahil Sıfırladım :))

Sen Dusun 46 Dediğin Nedirki ? 1 Veya 2 Gün Olsun Senin İcin Koy Bota Kassın Kendisi
  • Oyunu bırak bence:) Tabi Zevkini aldıysan.Bıraktım mutluyum hayata döndüm valla.
  • bence bu charında yeterli sp varsa devam et derim çok kolay sıfırlarsın 71 lwl wizardsın ..
    cleric i sıfırlamadan önce yeteri kadar curst heart topla çünkü recovery yardımcı olur sana tamamını sıfırlayacak kadar toplayınca sıfırlarsın hepsini birden..
  • tabikide devam etmelisn sakın öle bi hata yapiim deme derim ardkşım 63 lwl glevden bowa dönmüodu dedim olm ne var tırsma dedim şu an bowla kasıor bence devam etmelisn
  • quote:

Orjinalden alıntı: DRAGON711

tabikide devam etmelisn sakın öle bi hata yapiim deme derim ardkşım 63 lwl glevden bowa dönmüodu dedim olm ne var tırsma dedim şu an bowla kasıor bence devam etmelisn

noob özcan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.