Şimdi Ara

Sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Seri: Giulietta
    Model: 1.6 JTDM Progression Pluse
    Yıl: 2011
    Km: 25000
    Renk: Kırmızı
    Vites: Manuel
    101-125 hp 52000 tl.diesel

Marka: Volkswagen
    Seri: Scirocco
    Model: 1.4 TSI Sportline
    Yıl: 2011
    Km: 15000
    Renk: Mavi
    Vites: Manuel 125 hp 49.750 sizce hangisi görünüş yakıt motor sağlamlığı bakımından?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Görünüş: Değişir. Giulietta daha az görülen bir araba. Scirocco için ise 106 GTI'cı tayfanın yeni arabası gibi.
    Yakıt: Tabii ki Giulietta. Dizel sonuçta.
    Sağlamlık: Alfa Romeo'lar bozulmalarıyla meşhurdur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

Görünüş: Değişir. Giulietta daha az görülen bir araba. Scirocco için ise 106 GTI'cı tayfanın yeni arabası gibi.

Peki rcz ye ne dersin ? Sedef beyaz 55000 lira

• Performans için Scirocco ; düşük yakıt tüketimi için Giulletta...İkiside görünüş olarak güzel... Biri hb biri coupe olunca arabaya kaç kişi binecek bu önemli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bosnakadem

quote:

Görünüş: Değişir. Giulietta daha az görülen bir araba. Scirocco için ise 106 GTI'cı tayfanın yeni arabası gibi.

Peki rcz ye ne dersin ? Sedef beyaz 55000 lira

Ben sevmiyorum o arabayı. Sen seviyorsan al ama Peugeotlar da pek sorunsuz sayılmaz. Fransız sonuçta arıza oranları biraz yüksektir.
  • Ben olsam Civic Type-R alırdım. Ama bir öncekinden.
     Sizce
  • quote:

Ben olsam Civic Type-R alırdım. Ama bir öncekinden.
     Sizce

Civicler hoşuma gitmiyor benim arabam çok gösterişli olsun istiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE DURUMUM NASIL
    6 yıl önce açıldı
    Hangisi sizce
    5 ay önce açıldı
    Sizce ne yapmalıyım?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: faith_388

Performans için Scirocco ; düşük yakıt tüketimi için Giulletta...İkiside görünüş olarak güzel... Biri hb biri coupe olunca arabaya kaç kişi binecek bu önemli...

Dostum arabaya kalıplı 4 kişi fln binecek yani arabamı arkadaşlarımı alıp etrafa hava atmak isterim

• quote:

quote:

Sizce

Kamyon al o zaman

• quote:

quote:

quote:

Sizce

Kamyon al o zaman

Gece gece güldürdün :)

• gui muhteşem..Tek geçerim
    Hee ama ben illa apaçi olacağım diyorsan kesin şirokko al..Bi de kesin beyaz olsun..Body kit falanda taktır..
  • quote:

quote:

Performans için Scirocco ; düşük yakıt tüketimi için Giulletta...İkiside görünüş olarak güzel... Biri hb biri coupe olunca arabaya kaç kişi binecek bu önemli...

Dostum arabaya kalıplı 4 kişi fln binecek yani arabamı arkadaşlarımı alıp etrafa hava atmak isterim

RCZ'ye 4 kişi binmeniz olanaksız. Arkaya ancak 10 yaş altı çocuklar sığabilir.

A3 düşünülebilir bu bütçeye.
  • İkisi arasından harika görüntüsü için Scirocco diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: supremum

quote:

quote:

A3 biraz gösterişsiz kalıyo ya aklımda hiç yoktu ama şu son 2 gündür mazdanın rx8 diye vir arabası var çok güzel baya gösterişli ama okuduğum forumlarda motoru elde kalıcı bi cinstenmiş a scirocco derken gui çıktı şimdi bide bu mazda ya sarmıyim bir arabada karar kılmak istiyorum

• Sciroccoya 4 kişinin binmesi zor.Alfaların arıza oranı yüksek oluyor.Yakıt olarak Alfa iyidir.Sciroccoya chipde yaptırıldımı performansda daha iyidir.Bilemedim yani ama Scirocco alırsan beyaz olmasın çünkü hepsi beyaz.Farklı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

Sciroccoya 4 kişinin binmesi zor.Alfaların arıza oranı yüksek oluyor.Yakıt olarak Alfa iyidir.Sciroccoya chipde yaptırıldımı performansda daha iyidir.Bilemedim yani ama Scirocco alırsan beyaz olmasın çünkü hepsi beyaz.Farklı olsun.

Abi beyaz hikaye ya kırmızıya fln bakıpdum taki şimdi mavisini görene kadar içim gitti ya o nedir öyle

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: supremum

quote:

quote:

A3 biraz gösterişsiz kalıyo ya aklımda hiç yoktu ama şu son 2 gündür mazdanın rx8 diye vir arabası var çok güzel baya gösterişli ama okuduğum forumlarda motoru elde kalıcı bi cinstenmiş a scirocco derken gui çıktı şimdi bide bu mazda ya sarmıyim bir arabada karar kılmak istiyorum

RX-8 iyi arabadır da çok yağ harcar. Mazda sonuçta o da düzgün bakıldığı sürece, yağı düzenli değiştirildiği sürece sorun çıkarmaz.

• astra twintop tavsiye ederim hem gösterişli hemde 1.6 180 ps motoru var
  • Sınavlara girdim inşallah ehliyeti aldığımda bi tanesine karar vericem ama iyi bir karar olmasını istiyorum sürdilçe keşke diğerini alsaydım fln demek istemiyorum hele şu parayı denkleştirip z4 alsam diğerlerine dönüp bakmam bile ama sallantıdayım

• Alfa yakıt açısından ve trafikte fazla olmadığından tercih edilebilir. Lakin sizin yaşınız kaçtır bilemiyorum, ben genç olsam scirocco alır geçerdim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.