Şimdi Ara

SİZCE 106 ALINIR MI?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sizlere bir konu hakkında danışmak istiyorum.2000 2001 model km si 80000 bini geçmemiş peugeot 106 quiksilver almayı düşünüyorum.Yaklaşık fiyatları 12 13 bin ytl civarı.Sizce 106 alınırmı?Alacağım arabada nelere dikkat etmem gerekir?Bu modellerde klima standart mıydı yoksa opsiyonel miydi?Lütfen yardımcı olurmusunuz?

• Arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz lütfen.
  • http://www.tuningpeugeot.com/ a bak aradığın cevabın fazlasını bulabilirsin
  • Peki arkadaşlar 2000 model 106 için aksesuarsız olmak kosuluylu ne kadara alabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: baki_oguz

Peki arkadaşlar 2000 model 106 için aksesuarsız olmak kosuluylu ne kadara alabilirim?

106 quiksilverdan mı bahsediyosun yoksa başka modeldenmi.birde aksesuar derken modifiye parçalarındanmı bahsediosun yoksa arabanın donanımındanmı?
  • Hocam ben 2000 veya 2001 model kmsi 100000 ini gecmemiş klimalı 106 quiksilver almayı düsünüyorum.Biliyorum modifiyeli olunca fiyatları artıyor ama sence asagı yukarı fiyatları nasıl?
  • quote:

Orjinalden alıntı: baki_oguz

Hocam ben 2000 veya 2001 model kmsi 100000 ini gecmemiş klimalı 106 quiksilver almayı düsünüyorum.Biliyorum modifiyeli olunca fiyatları artıyor ama sence asagı yukarı fiyatları nasıl?

fiyatları 10binden başlar 13e kadar gider.araştırman lazım.internet fiyatlarıda yanıltıcı olmasın.kesin kararlıysan iyice araştır satanlarla konuş derim.modifiyeli bi araba önermem.hatta modifiyeli olupta bana piyasa değerinin altına verse almam.sorun çıkarmaya davetiye demektir bi bakıma.çünkü modifiyeyi yapan adam çok çok buyuk ihtimal arabayı zorlar.illa modifiyeli olsun diyorsan alıp kendin modifiye et derim
  • Hocam peki eğer bilgin varsa bana modifiye fiyatları hakkında bilgi verebilirmisin?Diyelimki modifiyesiz 106 quiksilver aldık ve sunları yapmak istiyorum arabama.

1.Arabayı alcaltmak için gerekli ne varsa(yay falan)
    2.Motor modifiyesi benim için onemli degil malum ogrenci adamız fazla benzin yakmayalım performans cokta onemli degil)
    3.Önlere angel eye far takımı ve arkalarada ledli stoplar.
    4.Para olunca camlara film,ses sistemi,jant ve lastik.

Öncelikli olarak 1 numara sonra 3 ve 4 numarayı yapabiliriz.
  • tam olarak fiyatları soyleyemem ama pug106 en kolay modifiye parçaları bulunan arabalardan biri.106için baya bi tuning siteleri war.onlara danışmanı oneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.