Şimdi Ara

SİZCE 40- 42 İNÇ ALINABİLECEK EN İYİ VE EN AZ SORUNLU LED TV HANGİSİDİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
7.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tam 5 aydır led tv bakıyorum ama o daldan o dala atlıyor ve bir türlü larar veremiyorum.Ya çok olumsuz şeyler okuyorum,ya gözlük sorunu ya fiyatı yükseliyor.

Sonuç olarak fiyat sınırlaması olmadan 40-42 inç en iyi görüntü kalitesi ve sorunsuz demiyorum en az sorun çıkaran 3d led tv tavsiyesi istiyorum sizden.

• Sony HX850
    benim ilk tercihim bu seri olurdu ama malisef tatlı indirim olmadı
    mali sıkıntısı yoksa kesinlikle alınıcak bir tv
    2 kağıt civarına gelse 40 inci kapıp tv serivene son vericemde işte imkanlar.
    Sony başlığı var oradan da inceleye bilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel
  • benimgibi çok fazla para vermeden iyi performans ver sorunsuzluk isitiyorsan Lg 42Lm660s yada 42Lm640s almanı tavsiye ederim
  • Hiç mi tavsiyesi olan yok arkadaşlar.TV'yi alan çekiliyor bir daha uğramıyor foruma heralde.
  • güncel
  • Kardeşim mayıs ayında Panasonic 42ET5E 3D Led tvyi aldım. Digiturk HD ile kullanmaktayım. Ayrıca Bilgisayarımdan HDMI ile tvye bağlayıp FullHD film izlemekteyim. bilgisayarıma harici bir ses kartı ile evdeki analog ses sistemimide kullanmaktayım. İnan tam bir görsel işitsel şölen yaşatmakta bu kombinasyon. Sana kesinlikle panasonic tavsiye ederim mayız ayında 2.000 TL ye aldığım tv şu sıralar 1.500 - 1.700 arasında dolaşmakta. 3D Kalitesi de mükemmel diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatlisoy

Kardeşim mayıs ayında Panasonic 42ET5E 3D Led tvyi aldım. Digiturk HD ile kullanmaktayım. Ayrıca Bilgisayarımdan HDMI ile tvye bağlayıp FullHD film izlemekteyim. bilgisayarıma harici bir ses kartı ile evdeki analog ses sistemimide kullanmaktayım. İnan tam bir görsel işitsel şölen yaşatmakta bu kombinasyon. Sana kesinlikle panasonic tavsiye ederim mayız ayında 2.000 TL ye aldığım tv şu sıralar 1.500 - 1.700 arasında dolaşmakta. 3D Kalitesi de mükemmel diyebilirim.

Eyvallah kardeş baştan beri takip ettim tv'lerden biri tek eksisi ban göre panelin görüntüsü ,biraz kalın .Ya boşver önemli plan görüntü kalitesi ve sorunusuzluk diyorum ama
    tv'yi mağazalarda görünce ila ki gözüme o kalın çerçeve takılıyo gözüme,hanım da taktı kafayı sırf o yüzden alamıyorum.Ne yapcam bilmiyorum.En son 2600'e sony 40 hx850 hepsi burada da var ama onda da ayak hiç hoşuma gitmedi.Kararsızlık çok kötü..

• Eve gelince o panelin ne kadar şık bir panel olduğunu göreceksin. Önemli olan panelin kalitesi ve işlevi. İnan çok memnun olacaksın bunu al derim sana.
  • en az sorun yapanlar
    bir sıralama yapacak olursan samsung ve lg listenin sonunda yer alır (bu koreli kardeşler tv nin ilk işi kaliteli bir görüntü sunması için icat edildiğini unutmuş vaziyetteler doldurmuşlar içini bir sürü gereksiz şeylerle görüntü işini sona birakmışlar :)
    bir maç yayını veya hizli sahneli bir film açtıgında pixler şöleni olur tvnin ekranı renkler karısır karelenmeler olur bişey anlamazsın sorunda budur zaten..

bütceni zorla hx720 850 alabiliyorsan al
    alamıyorsan 46 veya 47 PFL5507 tam bir fiyat perf. ürünüdür
    onun dısında ST50 seri panasonic plazma önerebilirim SD/HD film, maç müthiş bi alettir sorunları yokmudur vardır en azından digerleri kadar değildir.
  • Sony ve philipste sorun çıkar çünkü

philip dts ve alt yazıyı desteklemiyor
    sonyde ntfs ve mkv sorunu var
    samsungda ışık sızması bulutlanma ...
    LG renk kalitesi, ışık sızması ...
    kaldı tek şık panasonic 42" st50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 24 Ocak 2013; 23:32:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

Sony ve philipste sorun çıkar çünkü

Extra 150 tl ye alacagın bir media player bu sorunları fazlası ile çözer
    asıl sorun görüntü performansında ne kadar olacağı
    bu yazdıkların fasafiso şeyler zaten tvde olamaması gereken extralar..
    hekez haddini bilip tv görüntü için mediplayer video oynatması için olsa ne iyi olurdu bu kadar dert yanmazdi vatandaş diğmi :)
    bunlar olmasa bile aralarında bencede st50 forewer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasaran82 -- 24 Ocak 2013; 23:37:13 >
  • Resim kalitesi önemli ise 2600 civarına Sony 40HX850, 2900 civarına Philips PFL7007
    iyi tercih olur. Eğer HD içeriğiniz çok ise daha büyük olan panel daha fazla zevk verir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasaran82

quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

Sony ve philipste sorun çıkar çünkü

Extra 150 tl ye alacagın bir media player bu sorunları fazlası ile çözer
    asıl sorun görüntü performansında ne kadar olacağı
    bu yazdıkların fasafiso şeyler zaten tvde olamaması gereken extralar..
    hekez haddini bilip tv görüntü için mediplayer video oynatması için olsa ne iyi olurdu bu kadar dert yanmazdi vatandaş diğmi :)

ben firmaların eksiklerini yazıyorum
    ses de görüntü kadar önemlidir yeni alınan media player görüntü kirliliği yapar tek cihazda işi bitirmek varken ...
    50 tl bile masrafı olmayacak şeyleri ben mi düzelteyim hatta yazılımla bile düzeltilir
    görüntü almak için düz monitör satsınlar o zaman hiç bir sorun kalmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 24 Ocak 2013; 23:56:22 >

• Görüntü kalitesine önem veriyorsanız kesinlikle 7007 serisine göz atın, görüntü kalitesinde üstlerine yok. Medya oynatımı konusuna takılmayın, 99 TL ye Philips HMP3000 ile bu sorunu çözebilirsiniz ama başka hiçbir televizyonda 99 TLye 7007 görüntü performansına ulaşamazsınız.
  • o zaman media oynatıcıları niye çıkıyor neden var piyasa da aynı şekilde uydular kalite isteyen detaylara önem veren her şahıs ayrı ayrı alır hepsini kaldı ki tv'lerin pazarlama tuzaklarından biridir bu all-in saçmalığı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.