Şimdi Ara

Sizce 5.işçiyi almaya gerek var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Köyün durumu bu şekilde 4.işçiyi biraz geç aldım çok yararını gördüm ama artık geliştirmek için çok ganimet gerekiyor 4 işçiye ganimet bulmak bile zorluyor bazen, sizce 5.işçi ne kadar gerekli şuan?
     Sizce 5.işçiyi almaya gerek var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgaonell -- 19 Haziran 2014; 8:32:31 >

• Bence gerek yok. bende de 4 isci vare 3 unu surekli insaat yaptiriyorum 1 ini genelde bosta tutuyorum. malum artik insaat sureleri hafta suruyo. baktimki altin veya iksir cok o arada oyuna girmiceksem 4. isciyide calistiriyorum zaten th9 olmussunuz koy binasi 10 oldugunda bi insaat 5m 6m gibi ganimetlere bakio bunu toplamakta biraz emek gerektirir. zaaten oyunun insaat sureleri oyundaki kazanacaginiz ganimete gore ayarlanmis. kisaca gerek yok:)
  • Oyunu gün içerisinde çok fazla oynuyorsan, surekli ganimet kasma cabası içerisindeysen al yoksa gerek yok.
  • Flying Dutchman kullanıcısına yanıt
    Gün içinde kastığım ganimet 2m maksimum, 1 binayı yükseltmek için 5-6m istiyor çok kararsız kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AHMETSELCUK

Bence gerek yok. bende de 4 isci vare 3 unu surekli insaat yaptiriyorum 1 ini genelde bosta tutuyorum. malum artik insaat sureleri hafta suruyo. baktimki altin veya iksir cok o arada oyuna girmiceksem 4. isciyide calistiriyorum zaten th9 olmussunuz koy binasi 10 oldugunda bi insaat 5m 6m gibi ganimetlere bakio bunu toplamakta biraz emek gerektirir. zaaten oyunun insaat sureleri oyundaki kazanacaginiz ganimete gore ayarlanmis. kisaca gerek yok:)

Benimde düşüncem aslında tam bu yönde 4 işçi ideal görünüyor şimdilik. Yinede taşları harcamayıp th10'a kadar beklicem baktım olmuyor basıp 2k taşı alıcam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgaonell

quote:

Orijinalden alıntı: AHMETSELCUK

Bence gerek yok. bende de 4 isci vare 3 unu surekli insaat yaptiriyorum 1 ini genelde bosta tutuyorum. malum artik insaat sureleri hafta suruyo. baktimki altin veya iksir cok o arada oyuna girmiceksem 4. isciyide calistiriyorum zaten th9 olmussunuz koy binasi 10 oldugunda bi insaat 5m 6m gibi ganimetlere bakio bunu toplamakta biraz emek gerektirir. zaaten oyunun insaat sureleri oyundaki kazanacaginiz ganimete gore ayarlanmis. kisaca gerek yok:)

Benimde düşüncem aslında tam bu yönde 4 işçi ideal görünüyor şimdilik. Yinede taşları harcamayıp th10'a kadar beklicem baktım olmuyor basıp 2k taşı alıcam :D

bazi zamanlar olur insani isci almaya zorlar. gecen gun basimdan gecen olayi anlatayim. 4 insaatcim var 3 u surekli calisiodu genelde de oyleydi. neyse bi kac saldiri yaptim hep 300 er binlik koyler oldu 1m. 500k da depolarda vardi oldu 1.5 m altin iksir 4. insaatciyi verdim kislayi 9. seviye yukseltmeye. isci yok 1.5m altin duruyo ne yapsam diye dusunurken bi ara ciktim oyundan bi girdim hemen saldiri yemisim 220k alip gitmis adam sinirlendim iyice. kalkani bozup saldiri yaptim 200k lik bi koy buldm aldim ganimeti baktim iscilere hangisi su an gereksiz yukseltme yapiosa iptal edecektim altin calmasinlar diye.
    iksir deposu insaatte seviye 11 e. 6 saat kalmis iptal edip teslayi 3 e bastim.
    yani suna gelicem 4 insaatci varken bazen 5. insaatciyi arioruz bu depolar full olunca ama 5. insaatciyi de alsan aktif 6 saat bu oyunu oynuyorsan yine depon dolacak ve ne yapacagini yine sasiracaksin.
    ya gerektigi kadar depoyu doldurup binalarin istedigi kadar ganimet tutacaksin.
    ya da depolar full olunca dua edecen kimse saldirmasin diye.
    tabi soyle durumda var koy binasini disari alip ganimeti koruma filan diolar.
    valla ben 300 er k altin iksir gorsem koy binasini gormem ne varsa gonderir alirim
    biraz uzun oldu ama kusura bakmayin amac bilgileri paylasip ayni hataya dusmemek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6 ayda oluru var mı
    3 yıl önce açıldı
    Hala ders çalışan var mı ya ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.