Şimdi Ara

sizce alınır mı ? bir tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sony dsx-A40UI beyler alınır mı bu teyb arabamda 600w iki 320w iki adet ve 4 adet tiz var ileride belki 1500w amfi ve 1500w subwoofer alabilirim kaldırır mı bu seti veya kullanan varmı bu teybi

• kircici K kullanıcısına yanıt
    "arabamda 600w iki 320w iki adet ve 4 adet tiz var" AÇıkçası bu cümleden arabada ne olduğunu pek anlayamadım. Ancak teyp fena değil. Sub bağladığınızda teybin kaldıracağı birşey yoktur. Sadece anfiyi sürer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SabitSalınım

"arabamda 600w iki 320w iki adet ve 4 adet tiz var" AÇıkçası bu cümleden arabada ne olduğunu pek anlayamadım. Ancak teyp fena değil. Sub bağladığınızda teybin kaldıracağı birşey yoktur. Sadece anfiyi sürer.

Hoparlörü kastetmiştim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kircici K kullanıcısına yanıt
    Böyle anlaşmak zor olacak. Marka model no yazarsan daha kolay olur ama her halikarda o tizlerin ya bir çifti ya hepsi sökülecek sağlıklı bir sistem isteniyorsa.
  • O sistemi de kurduğunuzda ses çok tiz gelip bass ın da önüne geçebilir , kalitede bozulma olabilir tavsiyem tizlerden bir kısmını kaldırın zaten yüksek kaliteli şarkılarda tiz maksimum ayarlı olarak ayarlanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SabitSalınım

Böyle anlaşmak zor olacak. Marka model no yazarsan daha kolay olur ama her halikarda o tizlerin ya bir çifti ya hepsi sökülecek sağlıklı bir sistem isteniyorsa.

Bakıp hepsini yazarım bugün hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Ardore

O sistemi de kurduğunuzda ses çok tiz gelip bass ın da önüne geçebilir , kalitede bozulma olabilir tavsiyem tizlerden bir kısmını kaldırın zaten yüksek kaliteli şarkılarda tiz maksimum ayarlı olarak ayarlanıyor.

Tamamdır hocam tizin 2 sini çıkartayım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce alınır mı?
    3 yıl önce açıldı
    Bu araç alınır mı sizce ?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.