Şimdi Ara

Sizce Audi A3 Doğru Tercihmi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar. Biz audi a3 almayı düşünüyoruz fakat audi hakkında isminden başka pek bi bilgimiz yok. Sizce bu araç nasıldır? Konforu, bakım masrafları, kaskosu, yol tutuşu, yedek parçaları, servisi, vs... araç sahipleri bu konular hakkında bilgilendirirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler..

Edit : 25.000 - 30.000 tl arası bütçemiz var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖmerKüçükyurt -- 9 Aralık 2010; 0:34:04 >

• audi a3 kullanıcısı yokmu acaba
  • Arama motorlarından audinin kendi forumlarına ulaşabilirsiniz. Zaten bir kaç forumda yeterince bilgi öğrenebilirsiniz.
  • Öncelikle merhabalar. Biz audi a3 almayı düşünüyoruz fakat audi hakkında isminden başka pek bi bilgimiz yok . Sizce bu araç nasıldır? Konforu, bakım masrafları, kaskosu, yol tutuşu, yedek parçaları, servisi, vs... araç sahipleri bu konular hakkında bilgilendirirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler..

Edit : 25.000 - 30.000 tl arası bütçemiz var.

Bakim masraflari wv grubundan pek farkli degil. Yedek parca sikintisi yok, tek kapi olmazsa kaskosuda ucuk rakamlar olacagini sanmam tabi ruhsat sahibininde kaskoda etkisi var,yol tutusu hemen her modelinde tatminkar. 4 halka bana gore hakkini verir hr yonden. Ben 98 a3 sahibiyim hala tas gibi yagini suyunu eksik etmedikten sonra kronik ariza duymadim, bazi forumlarda direksiyon kutusuyla ilgili bir kac sorun dydum o kadar.
  • ben de 2 gün önce 82.000kmde temiz 2000 model bir a3 1.8 aldım. ilk intibam gayet olumlu. araç oldukça ağır hissi veriyor, ivmeyi aldıktan sonra iyi gidiyor. hızlanma performansı da tatmin edici. önceki araçlarım bmw 1.18i ve clio II 1.2 hb idi. bmw'nin sürüş konforu biraz daha iyiydi ama ona yakın bir sürüş rahatlığı var. ben tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: palermo

ben de 2 gün önce 82.000kmde temiz 2000 model bir a3 1.8 aldım. ilk intibam gayet olumlu. araç oldukça ağır hissi veriyor, ivmeyi aldıktan sonra iyi gidiyor. hızlanma performansı da tatmin edici. önceki araçlarım bmw 1.18i ve clio II 1.2 hb idi. bmw'nin sürüş konforu biraz daha iyiydi ama ona yakın bir sürüş rahatlığı var. ben tavsiye ederim.

hocam bende a3 düşünüyorum ama bmw116 da çekici geliyor 33000 e kadar bütçem war ikisinide kullanmış biri olrakdaha ayrıntılı bilgi werirmsnz
    buarada bunlarda lpg takılamayan model warmı
    teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.